|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה fbw 4 פעמים בשבוע.
באימון הראשון שלי נתפס לי כל הגוף. כמה ימים אחרי זה עבר לי אבל עד עכשיו הידיים שלי קצת תפוסות, קצת כואבות - כשאני מותח את היד. יכול להיות שאם אני ייתן פעם אחת מנוחה מאימונים למשך יומיים אז זה יעבור לי? (כי אני עושה 4 פעמים בשבוע אימון, לא 3) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() אל תתבכיין! גם לי זה היה בהתחלה,ועכשיו לא משנה כמה תרגילים אני עושה לידיים ומה האינטנסביות,בכל זאת אין לי כאבים או התכוציות.יש לי רק את הפאמפ עצבני אחרי האימון של היום לפני. זה כזה טוב!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() קודם כל זו טעות חמורה לעשות fbw ארבע פעמים בשבוע, אתה חייב יום מנוחה בין אימון לאימון, חייב.
ואם עכשיו קצת תפוס אז זה בסדר... בהתחלה תמיד הגוף נתפס חזק ובקלות (אצלי לפחות) ויחסית לאורך זמן. בכל אופן או שתשנה תוכנית או שתרד ל3 בשבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() מי עושה fbw ארבע פעמים בשבוע?
קודם כל תרד ל-3, שנית אל תעשה 100% כל אימון. לך על השיטה של היפרטרופיה (100%, 75%, 90%). אם אתה מרגיש שאתה לא יכול ללכת לאימון בגלל שרירים תפוסים אז תוותר על האימון ותבוא יום אחרי. לא נורא לפספס אימון מהסיבה הזאת אבל אם תתאמן עם שרירים תפוסים זה לא יעשה לך טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה מנוחה בין אימון לאימון, ככה זה הולך...
יום ראשון אימון, שני מנוחה, שלישי אימון, רביעי מנוחה, חמישי אימון, שישי מנוחה, שבת אימון, ראשון מנוחה, שני אימון וכו"... Max75kg, אתה מתכוון לעשות באימון הראשון 100%, בשני 75% ובשלישי 90%? ואיך זה הולך ביום הרביעי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אין אימון רביעי.
תעשה ככה, fxfxfxx ככה שכל שבוע אתה מתאמן רק בימים ראשון שלישי וחמישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מה הבעיה בלעשות עוד אימון במקום עוד יום מנוחה?
זה סתם מבזבז לי זמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() מה הכוונה 100% 75% 90% כמה חזרות זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הם גודלים אפילו ביום השני של המנוחה?
אני התכוונתי ליום השני של המנוחה, לא הראשון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אימון שני 75%-קצת יותר נמוך ממנו והאימון השלישי 100%-לשבור שיאים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה בסדר אם אני יעשה כמו שאמרתי מקודם? שיום שבת אני יתאמן במקום לנוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
ובנוגע לAB תקרא את המאמר שלי http://israelbody.org/Index.asp?Arti...&CategoryID=81
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() היום השני של המנוחה הוא הכרחי בשביל לעשות את ה-90% באימון הראשון לאחר שעשיתי את המקסימום באימון שלפני?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() כן....
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה על העזרה, אני כנראה ישתמש בשיטה הזאת =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אם אני יעשה לפי התכנית הזאת, בכמה חזרות/משקל לעלות בכל שבוע באימון השלישי? אותו דבר או יותר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני עולה כל פעם בחזרות כדי לגוון יותר ואז כשאני מגיע ל-12 חזרות אז אני עולה במשקל.
|
![]() |
![]() |