![]() |
ידיים תפוסות כבר שבועיים
אני עושה fbw 4 פעמים בשבוע.
באימון הראשון שלי נתפס לי כל הגוף. כמה ימים אחרי זה עבר לי אבל עד עכשיו הידיים שלי קצת תפוסות, קצת כואבות - כשאני מותח את היד. יכול להיות שאם אני ייתן פעם אחת מנוחה מאימונים למשך יומיים אז זה יעבור לי? (כי אני עושה 4 פעמים בשבוע אימון, לא 3) |
אל תתבכיין! גם לי זה היה בהתחלה,ועכשיו לא משנה כמה תרגילים אני עושה לידיים ומה האינטנסביות,בכל זאת אין לי כאבים או התכוציות.יש לי רק את הפאמפ עצבני אחרי האימון של היום לפני. זה כזה טוב!!!!
|
קודם כל זו טעות חמורה לעשות fbw ארבע פעמים בשבוע, אתה חייב יום מנוחה בין אימון לאימון, חייב.
ואם עכשיו קצת תפוס אז זה בסדר... בהתחלה תמיד הגוף נתפס חזק ובקלות (אצלי לפחות) ויחסית לאורך זמן. בכל אופן או שתשנה תוכנית או שתרד ל3 בשבוע. |
מי עושה fbw ארבע פעמים בשבוע?
קודם כל תרד ל-3, שנית אל תעשה 100% כל אימון. לך על השיטה של היפרטרופיה (100%, 75%, 90%). אם אתה מרגיש שאתה לא יכול ללכת לאימון בגלל שרירים תפוסים אז תוותר על האימון ותבוא יום אחרי. לא נורא לפספס אימון מהסיבה הזאת אבל אם תתאמן עם שרירים תפוסים זה לא יעשה לך טוב |
אני עושה מנוחה בין אימון לאימון, ככה זה הולך...
יום ראשון אימון, שני מנוחה, שלישי אימון, רביעי מנוחה, חמישי אימון, שישי מנוחה, שבת אימון, ראשון מנוחה, שני אימון וכו"... Max75kg, אתה מתכוון לעשות באימון הראשון 100%, בשני 75% ובשלישי 90%? ואיך זה הולך ביום הרביעי? |
אין אימון רביעי.
תעשה ככה, fxfxfxx ככה שכל שבוע אתה מתאמן רק בימים ראשון שלישי וחמישי |
אבל מה הבעיה בלעשות עוד אימון במקום עוד יום מנוחה?
זה סתם מבזבז לי זמן. |
מה הכוונה 100% 75% 90% כמה חזרות זה?
|
ציטוט:
אם אתה רוצה להתאמן 4 פעמים בשבוע תתאמן בתוכנית ab או abcd אבל זה לא מומלץ למתחילים |
הם גודלים אפילו ביום השני של המנוחה?
אני התכוונתי ליום השני של המנוחה, לא הראשון. |
ציטוט:
אימון שני 75%-קצת יותר נמוך ממנו והאימון השלישי 100%-לשבור שיאים |
ציטוט:
|
ציטוט:
וזה בסדר אם אני יעשה כמו שאמרתי מקודם? שיום שבת אני יתאמן במקום לנוח. |
ציטוט:
ובנוגע לAB תקרא את המאמר שלי http://israelbody.org/Index.asp?Arti...&CategoryID=81 |
היום השני של המנוחה הוא הכרחי בשביל לעשות את ה-90% באימון הראשון לאחר שעשיתי את המקסימום באימון שלפני?
|
ציטוט:
|
תודה רבה על העזרה, אני כנראה ישתמש בשיטה הזאת =]
|
ציטוט:
אז אם אני יעשה לפי התכנית הזאת, בכמה חזרות/משקל לעלות בכל שבוע באימון השלישי? אותו דבר או יותר? |
ציטוט:
|
אני עולה כל פעם בחזרות כדי לגוון יותר ואז כשאני מגיע ל-12 חזרות אז אני עולה במשקל.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ