|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
כללי:: tomer
עוסק ב:: איש סיסטם ותשתיות (רשת)
חדר כושר: הולמס פלייס - קניון רננים
|
![]() ציטוט:
5 דקות מתיחות 5-7 דקות חימום מכשירים 40 דקות , דקה מנוחה בין סט לסט ומכשיר למכשיר כ 3 דקות בטן 20 דקות ארובי- 15-20 דקות מתיחות - 10 דקות אני כבר שבועיים בתוכנית הזו , ובינתיים כבר עליתי 1 קילו ל 55 , אבל הדרך עוד ארוכה ועוד שבוע אני מחליף תוכנית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם 5 דקות מתיחות גם 7 דקות חימום?למה? "מכשירים" כבר על המילה הזאת ביטלתי לך את כל השורה בטן 20 דקות....בטן זה שריר מיוחד?למה לעבוד עליו 20 דקות?יותר נכון למה לעבוד עליו בכלל? תוותר על האירובי אם אתה מחפש מסה,כמו שזה נראה זה קשה לך ואז עוד פעם מתיחות....לא מבין למה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() למה אתה עובד על מכשירים ולא במוטות ומשקולות?
איפה העבודה על המייצבים שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() מה הסיבה שאתה לוקח סיריוס מס ?
קשה לך לאכול ??? הייתי ממליץ להתחיל לקחת את זה במצב שבאמת יהיה לך קשה לאכול אני למשל אוכל 4200 קלוריות ביום בלי שם גיינר .. ואני ממשיך לעלות יפה.. לגבי סיריוס לפי דעתי לקחת כל יום מנה אחת במהלך היום וביום אימון עוד מנה מיד אחרי אימון. מומלץ עם מיים..
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
כללי:: tomer
עוסק ב:: איש סיסטם ותשתיות (רשת)
חדר כושר: הולמס פלייס - קניון רננים
|
![]() ציטוט:
זה רק אימונים בסיסיים בשביל להרגיל את הגוף לאימונים , אני רק שלוש שבועות במכון ובמשך שנה לא התאמנתי בכלל, וברופא אישר לי לחזור להתאמן בתנאי שזה יהיה אימון מדורג וזה הסיבה שהם בנו את התוכנית בצורה כזו , וכל 3 שבועות מחליפים אותה לפחות בהתחלה. |
|
![]() |
![]() |