ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-04-09, 02:05   #101
oOtalOo
חבר פעיל

כללי:: מסה חזק :)

ציטוט:
ממש מייקל לואיס אתה

בסך הכל שינוי ממש יפה, כל הכבוד
אבל האמת יכלת לעלות הרבה יותר, לא נורא מטעויות לומדים
oOtalOo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 13:04   #102
NeTaNeLoSh
Banned

שינוי יפה אבל בשנה אפשר הרבה הרבה יותר במיוחד מהמצב שאתה היית בו גבר
NeTaNeLoSh מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 16:14   #103
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי netanelosh צפה בהודעה
שינוי יפה אבל בשנה אפשר הרבה הרבה יותר במיוחד מהמצב שאתה היית בו גבר
תאמין לי שלא אח יאתה צריך לשמוע איזה מחאמות קיבלתי ההתפחות שלי הייתה ברמה מאוד גבוה התחלתי מאוד מאוד רזה וכפי שאתה רואה אני חטוב ולא עליתי בשומן... אני עם הזמן יעלה יותר ויותר אני מקווה להגיע למטרה שלי בעזרת השם 80קילו...

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ootaloo צפה בהודעה

בסך הכל שינוי ממש יפה, כל הכבוד
אבל האמת יכלת לעלות הרבה יותר, לא נורא מטעויות לומדים
אני לא חושב שאתה צודק ..
The-One מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 16:25   #104
zanz0r
חבר פעיל

הסמל האישי שלzanz0r

כללי:: אור

אחרי שפתחת את הפה על כל העולם ואישתו חשבתי שהדיון הזה יהיה קצת יותר מפתיע, אבל כנראה שטעיתי.
מאחורי כל הדיבורים נמצא בנאדם שעבר מהפך סביר מינוס.

מצטער, אבל אדם עם גנטיקה כמו שלך (ואפילו עם גנטיקה הרבה פחות טובה) היה יכול להוציא תוצאות הרבה יותר טובות (משמעותית) מהתוצאות שהצגת בדיון הזה.

אתה קטלת ילדים קטנים בפורום fxp שממש לא היו רחוקים מהרמה שלך ולא פרגנת לגדולים הרבה יותר.
אולי אם תתבגר קצת, השינוי יגיע יותר מהר.

על מקרה - שיהיה בהצלחה.
ישן 23-04-09, 16:26   #105
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

The-One שינוי נאה, כל הכבוד.

Hyper, שמע אתה נראה לי ממש בחור טוב ולכן אני אזהר במילים שלי כי בשורה התחתונה אתה נותן כאן הרבה מאמץ לעזור לבחור צעיר שאין ספק שיש לך הבנה עמוקה משלו את התחום. אבל שים לב שאתה מציע שינוי בתכניות אימון\ מעביר ביקורת על תכנית אימון לגיטימית לגמרי שהרבה כאן משתמשים בה (גם אני בעוונותיי עליתי 30 קילו איתה).
תכנית אימון מתאימה לגנטיקה של בנאדם וכל מיני גורמים סביבתיים אחרים. אני מבין שאתה מאמן כושר צעיר ולהוט אבל גם בתור עיצה לעתיד אל תהיה כל כך פטאליסט במה שאתה אומר. אין יותר טוב ופחות טוב. יש יותר מתאים ופחות מתאים ובסופו של דבר בשלב שהבחור נמצא בו הוא יגדל מכל דבר, כולל אכילה נקיה ופוש אפ, אימוני מתח בלבד, סטים של 2 חזרות, סטים של 20 חזרות וכו'. את האופטימזציה הוא ילמד בעצמו או בלווי של מדריך צמוד למשך תקופה ארוכה שיבין את המגבלות שיש לו - מאד קשה לדעת על גבי האינטרנט.

בהצלחה לשניכם.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 16:38   #106
Eyeseen
חבר פעיל

כללי:: דור
חדר כושר: Gym Club
שלח הודעה דרך MSN אל Eyeseen Send a message via Skype™ to Eyeseen

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle צפה בהודעה
The-One שינוי נאה, כל הכבוד.

Hyper, שמע אתה נראה לי ממש בחור טוב ולכן אני אזהר במילים שלי כי בשורה התחתונה אתה נותן כאן הרבה מאמץ לעזור לבחור צעיר שאין ספק שיש לך הבנה עמוקה משלו את התחום. אבל שים לב שאתה מציע שינוי בתכניות אימון\ מעביר ביקורת על תכנית אימון לגיטימית לגמרי שהרבה כאן משתמשים בה (גם אני בעוונותיי עליתי 30 קילו איתה).
תכנית אימון מתאימה לגנטיקה של בנאדם וכל מיני גורמים סביבתיים אחרים. אני מבין שאתה מאמן כושר צעיר ולהוט אבל גם בתור עיצה לעתיד אל תהיה כל כך פטאליסט במה שאתה אומר. אין יותר טוב ופחות טוב. יש יותר מתאים ופחות מתאים ובסופו של דבר בשלב שהבחור נמצא בו הוא יגדל מכל דבר, כולל אכילה נקיה ופוש אפ, אימוני מתח בלבד, סטים של 2 חזרות, סטים של 20 חזרות וכו'. את האופטימזציה הוא ילמד בעצמו או בלווי של מדריך צמוד למשך תקופה ארוכה שיבין את המגבלות שיש לו - מאד קשה לדעת על גבי האינטרנט.

בהצלחה לשניכם.
איזה תכנית ?
Eyeseen מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 18:30   #107
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
פשששש חיכיתי לראות מתי הארולים יצאו מהמחילות שלהם

קולד פייר....ראיתי תסרטון העלוב שלך בפורום השני
תן לי לנחש....לא הייתה לך בחורה בחיים אה? אתה בחור שמנמן אז מה אתה מייעץ פה? יאללה לך הביתה
ממש פגעת בי פה. אני רוצה לראות את מר קיסם שם 100 קילו מעל הראש בלי שהוא נשבר ל 2 חלקים.
coldfire מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 19:11   #108
ben430
חבר פעיל

הסמל האישי שלben430

כל הכבוד אחי, תמשיך ככה וכמו שאמרו קודם - תן דגש לידיים, יש לך חזה סבבה
ישן 23-04-09, 19:31   #109
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
Smile בקשתה שאני אגיב,אז הינה אני מגיב:

צחי..
תקרא מה שאני רושם לך ובשיא הכנות אני מדבר איתך תעלב..תיתעצבן בחירה שלך אבל אני ריאלי איתך,סה"כ ההודעה הזאת לטובתך,אני לא רוצה להיות שחצן אבל אני חושב שאני יודע "קצת" יותר מה כדאי לך לעשות מאשר מאשר מישהו שסתם רשם לך "יפה אחי" או "סוס אחי" רק בישביל לקבל עוד הודעה בפורום.

בקשר לתוכנית אימונים שלך,אני אישית חושב שאין לך מה לחפש תוכנית אם נפח גבוה מדי..מסת השריר שלך ובכללי מסת הגוף שלך עדין נורא קטנה,תיתאמן בנפח גבוה מדי?לא תיתאושש מזה,בקיצור?overworkout תיתקדם לאט קח את הזמן ושתישתפר תעלה עוד תוסיף סטים,הספורט הזה זה לא "שמע אחי אם אני מתאמן 3 חודשים אחרי זה אני סוס?!?!" קח את הזמן שלך.

בקשר לתזונה?עליה נקיה?תעשה לי טובה...אתה האחרון פה בפורום אחי שצריך לדאוג על לעלות נקי..ואם זה בגלל שפתחתה את הפוסט על הבחורות שלך שאתה לא רוצה לעלות בשומן "כי אז לא יהיה לך קוביות והן לא ירצו אותך" אז זה כבר להיות פטאתי ומסכן,אני מאמין שאתה לא ככה..אבל שתידע לך שאני נתקל באנשים עלובים כאלו כמעט כל יום אתה לא תירצה שאני אחשוב עליך מה שאני חושב עליהם
אתה רוצה?תאכל נקי!אבל תעלה כמו שצריך..לא אמרתי לך להכנס למקדונלדס אם שוטגן ביד אחד וm4 ביד שניה ולשדוד את המקום,אבל ראבאק תטרוף!!!מה אני צריך לרשום לך פה:תפוחי אדמה,אורז לבן,ש"ש,חזה הודו וטונה קוטג' ומה לא כמו ילד קטן?!תאכל חביבי יש לך עוד המון לעלות וזה אני מסכים אם רשוס ב1000%,תכניס בלי הרבה חשבון.

בקשר לגוף שלך..תיראה אל תיתעסק יותר מדי אם "הזרועות שלי קטנות מדי" או כל דבר אחר כי תאמת?עשיתה שינויי גדלתה נכון...אבל עדין אתה מאוד רזה אתה לא התחלתה ממצב של "מתאמן מתחיל" והגעתה למצב נורמלי.במצב שלך אתה עדין לא יכול לדעת מה טוב אצלך ומה לא,אתה פאקינג הייתה גפרור מגעיל שנישבע לך בא לי להרביץ לשני ההורים שלך לשבור להם ת'ראש בשיא הכנות צחי אני לא מבין איזה 2 הורים היו ככה נותנים לילד שלהם להראות (במידה שאתה מתחת לגיל 18 ואתה עדין לא עושה את הבחירות שלך) ואני אומר לך אפילו אנשים ברחוב היו רואים תמונה של הגוף שלך והיו אומרים "ואי איזה רזה הוא זה לא בריא" שתבין באיזה מצב אתה הייתה.
אתה עכשיו במצב של מישהו שהתחיל להיתאמן רואים עליך חיטוב ואפשר לראות שהחזה שלך בולט יותר משאר הגוף ואני מאמין שאם הזמן שתגדל כמו שצריך ושתיתקדם (ככה אני משער) אתה תמצא שהוא השריר החזק אצלך.
בקשר לידיים?הן חטובות פרט לקצת בייספס אני לא מצליח לראות כלום.

סה"כ גדלתה כל הכבוד ומה שאתה צריך לעשות זה להמשיך לגדול ואל תיתבייש לאכול עוד 10-15 קילו תעלה תמונות ואז ניראה מה מצבך.

בהצלחה צחי
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 20:20   #110
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
the-one שינוי נאה, כל הכבוד.

בהצלחה לשניכם.
אתה צודק וזה מה שאני אומר תמיד....לכל אחד יתאים משהו שונה
אבל ראבק אחי....3 סטים לשריר קטן ו6 לשריר גדול בחלוקת ab?בfbw זה אחלה אבל לא בחלוקה שלו ואני מאמין שאתה יודע את זה....במיוחד לא במשך שנה של אימונים....אפשר להעלות עוד שניים שלושה סטים לכל שריר בלי לפחד
אני לא מכיר בנאדם עם התאוששות כל כך גרועה שזאת התכנית שתתאים לו ואני חושב שתסכים איתי על זה

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 20:31   #111
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
אתה צודק וזה מה שאני אומר תמיד....לכל אחד יתאים משהו שונה
אבל ראבק אחי....3 סטים לשריר קטן ו6 לשריר גדול בחלוקת ab?בfbw זה אחלה אבל לא בחלוקה שלו ואני מאמין שאתה יודע את זה....במיוחד לא במשך שנה של אימונים....אפשר להעלות עוד שניים שלושה סטים לכל שריר בלי לפחד
אני לא מכיר בנאדם עם התאוששות כל כך גרועה שזאת התכנית שתתאים לו ואני חושב שתסכים איתי על זה
אחי אינ עובד בתוכנית AB 4פעמים בשבוע והינה התוכנית:

A:חזה כתפיים יד אחורית

חזה:בנץ פרס 3x6
חזה עליון בדאמבל 3x8

כתפיים:מילטרי בעמידה 4x8

יד אחורית לחיצת חזה אחיזה צמודה 3x8

B: רגלים גב יד קידמית

רגלים סקוואט 3x6
דדליפט 3x8

גב מתח 3x8
בנט אובר 3x6

יד קידמית כפיפות מרפקים 3x8

זאת התוכנית אחי, עם אתה חושב שזה מעט סטים אשמח שתתקן.
אני לא מתכוון לעשות 6סטים לשריר קטן לדעתי זה מוגזם אולי אני יוסיף 1 לא מאמין שצריך יותר... אבל אשמח לעצות עם כבר אתה מדבר על התוכנית שלי
ישן 23-04-09, 20:35   #112
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the-one צפה בהודעה
אחי אינ עובד בתוכנית ab 4פעמים בשבוע והינה התוכנית:

A:חזה כתפיים יד אחורית

חזה:בנץ פרס 3x6
חזה עליון בדאמבל 3x8

כתפיים:מילטרי בעמידה 4x8

יד אחורית לחיצת חזה אחיזה צמודה 3x8

b: רגלים גב יד קידמית

רגלים סקוואט 3x6
דדליפט 3x8

גב מתח 3x8
בנט אובר 3x6

יד קידמית כפיפות מרפקים 3x8

זאת התוכנית אחי, עם אתה חושב שזה מעט סטים אשמח שתתקן.
אני לא מתכוון לעשות 6סטים לשריר קטן לדעתי זה מוגזם אולי אני יוסיף 1 לא מאמין שצריך יותר... אבל אשמח לעצות עם כבר אתה מדבר על התוכנית שלי

אתה תצחק אבל וואלה זאת התכנית שאני כותב בד"כ למתאמן ממוצע

אישית אני חושב שזה נפח של fbw[אני כותב בדיוק את אותה התכנית בתור fbw עם שינויים קלים בהתאם למתאמן] ואני מאמין שתוכל להשיג יותר עם קצת יותר נפח אבל זאת החלטה שלך
תנסה להוסיף סט אחד לכל דבר[חוץ מהכתפיים] ותראה איך זה משפיע עלייך

אני עדיין חושב שהבעיה המרכזית שלך היא בתזונה [לפי מה שסיפרת לי]

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 20:36   #113
bodybuilding4everr
חבר פעיל

כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!

יש שיפור משמעותי אבל יש אפשרות ליותר במיוחד בשנה.

יאללה תמשיך לטחון

bodybuilding4everr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 20:57   #114
yishai
חבר פעיל

הסמל האישי שלyishai

כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
שלח הודעה דרך ICQ אל yishai

שינוי סוס אחי ולפני לא ידעתי שיש כאלה אנשים מפחיד
עכשיו אתה סבבה בהצלחה בהמשך
משקל:81
אחוז שומן:15
חיטוב =]

מי שאוכל לבד,מת לבד=Fail
מי שאוכל לבד,אוכל יותר!
yishai מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 21:59   #115
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
צחי..
תקרא מה שאני רושם לך ובשיא הכנות אני מדבר איתך תעלב..תיתעצבן בחירה שלך אבל אני ריאלי איתך,סה"כ ההודעה הזאת לטובתך,אני לא רוצה להיות שחצן אבל אני חושב שאני יודע "קצת" יותר מה כדאי לך לעשות מאשר מאשר מישהו שסתם רשם לך "יפה אחי" או "סוס אחי" רק בישביל לקבל עוד הודעה בפורום.

בקשר לתוכנית אימונים שלך,אני אישית חושב שאין לך מה לחפש תוכנית אם נפח גבוה מדי..מסת השריר שלך ובכללי מסת הגוף שלך עדין נורא קטנה,תיתאמן בנפח גבוה מדי?לא תיתאושש מזה,בקיצור?overworkout תיתקדם לאט קח את הזמן ושתישתפר תעלה עוד תוסיף סטים,הספורט הזה זה לא "שמע אחי אם אני מתאמן 3 חודשים אחרי זה אני סוס?!?!" קח את הזמן שלך.

בקשר לתזונה?עליה נקיה?תעשה לי טובה...אתה האחרון פה בפורום אחי שצריך לדאוג על לעלות נקי..ואם זה בגלל שפתחתה את הפוסט על הבחורות שלך שאתה לא רוצה לעלות בשומן "כי אז לא יהיה לך קוביות והן לא ירצו אותך" אז זה כבר להיות פטאתי ומסכן,אני מאמין שאתה לא ככה..אבל שתידע לך שאני נתקל באנשים עלובים כאלו כמעט כל יום אתה לא תירצה שאני אחשוב עליך מה שאני חושב עליהם
אתה רוצה?תאכל נקי!אבל תעלה כמו שצריך..לא אמרתי לך להכנס למקדונלדס אם שוטגן ביד אחד וm4 ביד שניה ולשדוד את המקום,אבל ראבאק תטרוף!!!מה אני צריך לרשום לך פה:תפוחי אדמה,אורז לבן,ש"ש,חזה הודו וטונה קוטג' ומה לא כמו ילד קטן?!תאכל חביבי יש לך עוד המון לעלות וזה אני מסכים אם רשוס ב1000%,תכניס בלי הרבה חשבון.

בקשר לגוף שלך..תיראה אל תיתעסק יותר מדי אם "הזרועות שלי קטנות מדי" או כל דבר אחר כי תאמת?עשיתה שינויי גדלתה נכון...אבל עדין אתה מאוד רזה אתה לא התחלתה ממצב של "מתאמן מתחיל" והגעתה למצב נורמלי.במצב שלך אתה עדין לא יכול לדעת מה טוב אצלך ומה לא,אתה פאקינג הייתה גפרור מגעיל שנישבע לך בא לי להרביץ לשני ההורים שלך לשבור להם ת'ראש בשיא הכנות צחי אני לא מבין איזה 2 הורים היו ככה נותנים לילד שלהם להראות (במידה שאתה מתחת לגיל 18 ואתה עדין לא עושה את הבחירות שלך) ואני אומר לך אפילו אנשים ברחוב היו רואים תמונה של הגוף שלך והיו אומרים "ואי איזה רזה הוא זה לא בריא" שתבין באיזה מצב אתה הייתה.
אתה עכשיו במצב של מישהו שהתחיל להיתאמן רואים עליך חיטוב ואפשר לראות שהחזה שלך בולט יותר משאר הגוף ואני מאמין שאם הזמן שתגדל כמו שצריך ושתיתקדם (ככה אני משער) אתה תמצא שהוא השריר החזק אצלך.
בקשר לידיים?הן חטובות פרט לקצת בייספס אני לא מצליח לראות כלום.

סה"כ גדלתה כל הכבוד ומה שאתה צריך לעשות זה להמשיך לגדול ואל תיתבייש לאכול עוד 10-15 קילו תעלה תמונות ואז ניראה מה מצבך.

בהצלחה צחי
צחי קראתה את ההודעה שלי?
ישן 23-04-09, 22:09   #116
jfolk
חבר פעיל

עוסק ב:: תלמיד תיכון

רואים שניו
אבל הייתי יכול לעשות שניו גדול יותר אם הייתי משקיע בתזונה ובאימונים כאחד
jfolk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 22:10   #117
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe צפה בהודעה
צחי קראתה את ההודעה שלי?
כן עכשיו קראתי,שמע אתה צודק בנוגע לרוב....
אבל הבעיה היא חשק לאכול בעיקר:/ אז הגיע הזמן לדחוף אוכל בכוח קצת למה אני אפיול ירדתי איזה חצי קילו בזמן האחרון כי לא אכלתי טוב...
וואלה באמת שאני חייב להשקיע יותר בתזונה ואתה צודק בכל מה שרשמת.. ובנוגע לתוכנית אימונים,אני ישאר איתה למרות שהיא נפח נמוך וזהו ונקווה להתקדם וזהו..
לא צריך להתעסק בחרא לאכול להתאמן לישון ויאלה פעם הבאה שאני יעלה תמונות זה יהיה ב 78-80קילו לפחותת..
תודה על התגובה.
ישן 23-04-09, 22:11   #118
TheRock
משתמש פעיל

הסמל האישי שלTheRock

גלעד כל הכבוד איזה משקיען אתה
TheRock מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 22:21   #119
TheGift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי coldfire צפה בהודעה
ממש פגעת בי פה. אני רוצה לראות את מר קיסם שם 100 קילו מעל הראש בלי שהוא נשבר ל 2 חלקים.
תאמין לי באמת מעניין את הביצה אבל הפעם השחצנות שלך עברה את הגבול
אתה צוחק עליו חמוד, אבל עם הRM-1 שלך בדדליפט לפי הסרטון ששמת ביוטיוב, עבדתי כמה חזרות טובות עוד לפני סייקל ראשון וכשהתאמנתי בתוכנית של עצימות (שאתה כול הזמן מזלזל בהן ובאנשים שעובדים איתן) ושקלתי בזמנו 80 ומשהו.
שלא נדבר על אנשים כמו ארבל וגלעד ואולג ועוד כמה חברה שבכלל לא נמצאים פה שעובדים תכנית כזו ומשתינים עליך בקשת גם מבחינת כוח שזה לא התחום שלהם.

נערך לאחרונה על ידי TheGift, 23-04-09 בשעה 22:25.
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-04-09, 22:23   #120
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי therock צפה בהודעה
גלעד כל הכבוד איזה משקיען אתה
עזוב אותך אחרי הפוסט שהוא פתח אחי אני באמת מצטער שטרחתי לכתוב
תגובה