|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ובניגוד למה שאתה כותב אין עובדה אחת נכונה בכל ההודעות שלך בשירשור הזה. תחפש את המאמר של מקגיל בשביל לקבל לפחות הבנה תיאורטית לגבי התפקיד שלהם.
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
|
![]() מקגיל הוא נגד שימוש בחגורות אם אני לא טועה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]() מקגיל הוא נגד שימוש בחגורה בגלל ההסתייגות הרגילה שלו מעומסי דחיסה גדולים על עמ"ש שהם פועל יוצא של שימוש נכון בחגורה.
לפי דעתי "הבעיה" עם מקגיל זה שהניסיון הפרקטי שלו הוא מאוד קיצוני מצד אחד עבודה עם מרימי משקולות ברמה גבוהה מאוד ומהצד השני ארגונומיה שמכוונת לבעלי מקצוע ופעילות יום-יומית (מהצד הזה נובעת ההסתייגות שלו משימוש בחגורה) בלי כמעט ניסיון בטווח שבאמצע.
![]() |
#64 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() בסדר עליי אין מסה, אבל עליך אין שכל. תחשוב מה יותר גרוע
החגורה נועדה להגן על עמוד השדרה מפציעה. ואני משתמש בה נכון, יש 0 מרווח בין הגב לחגורה ואי אפשר לדחוף לשם כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() מה הכוונה שלך "שם"?
מה רע ב4תרגילים?
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואם אף אחד עד היום לא אמר לך שזה לא נכון, אז הנה: זה לא נכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
![]() חשבתי שאני אמרתי לך שזה לא נכון, לפחות פעמיים בדיון הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אולי תחזור לפורום שלך שאתה מנהל בוא FXP לך לשם ותעתיק מפה את כל התמונות של הבודיאבילדרים ותעביר לשם זה הרמה שלך שישאלו אותך שם עם אבקת חלבון זה מקטין תזין א ומשו.. GO BACK TO FXP ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() כן אתה צודק
ציטוט:
אני זה שחושב שהוא יודע מה זה סייקל כשהוא לא? לך דחוף משהו לאנשהו. אין לי כוח לשמוע את השטויות שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() איך מדיון שיכל להעשיר את כל חברי הפורום והקוראים הגענו לרמה של וויכוח ילדים על fxp והעלבות?
שיקו...יש מצב שאתה מלמד פה כמה דברים חדשים בקשר לחגורה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיקו להתווכח !מי שמחפש להיתווכח שיפתח נושא בOFF TOPIC "ויכוחים למשועממים"
זה לא המקום. בקשר למה ש FATBOY וTHE SUN רשמו לי פורסם במקור על ידי the sun גם אנחנו היינו שם לצערנו, במקרה שלי זה היה אפילו בלי להתאמן בכלל. שאלה: מה הכוונה שלך "שם"? פורסם במקור על ידי fatboy הבן אדם עושה 4 תרגילים לרגליים, חגורה זה least of his problems :d שאלה:מה רע ב4תרגילים?
![]() נערך לאחרונה על ידי DanielP, 21-03-09 בשעה 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כשתעבוד למקסימום במשקלים גבוהים אולי אז תשקול להשתמש בחגורה, אבל לאחד שחושב שהסקוואט הוא תרגיל נטו ל4 ראשי אני לא חושב שהוא בכלל יודע על מה הוא מדבר. תבדוק קודם ששאתה בכלל יודע לעשות סקוואט ואחר כך תחשוב על להשתמש בחגורה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני עובד נכון אני חושב. הברכיים לא הולכות קדימה והגב ישר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרו כאן מעליי, תקרא את הספר של ריפטו, ואתה תראה. אני מאוד בספק אם את ה90 קילו שאליהם אתה מתיחס כ"כלום" אתה בכלל עושה כמו שצריך, למען האמת רק לפי התגובות שלך אני בטוח שלא, ובטח שלא בעומק כמו שצריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |