|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הייי
רציתי לשמוע את דעתכם על התוכנית שלי אני בן 17 גובה 1.73 ושוקל -_- לא מדדתי חחח הייתי 58 לפני שהתחלתי להיתאמן. A: חזה, יד קידמית , רגליים, תאומים. B: גב, יד אחורית, כתפיים ובטן. A: חזה: - לחיצת חזה בשכיבה על ספסל (חופשי) . -פרפר בישיבה במכונה . -לחיצת חזה עליון בשיפוע במכונה. שלושת התרגילים הנ"ל הם פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 יד קידמית: -כפיפת מרפקים בישיבה עם מוט W. -כפיפת מרפקים בעמידה עם משקולת יד מרפק על כסא עם שיפוע. -כפיפת מרפקים בישיבה עם משקולת יד אחיזת פטיש לסירוגין. שלושת התרגילים הנ"ל הם פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 רגליים: -סקווט בשכיבה פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 -לאנץ' 4x10 - מקרבי ירך 4x15 תאומים: -כפיפה כפית של הרקרסול במכונה. 4x10 כפיפה כפית של הקרסול בעמידה. 4x20 B: גב: -מתח ( אחיזה רחבה) 4סטים מקסימום -חתירה במכונה פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 -משיכה מטה לחזה באחיזה רחבה בפולי עליון פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 -היפר אקסטנשיין ( זוקפי גב) 4x15 יד אחורית: -לחיצה צרפתית בשכיבה עם מוט W.פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 -פשיטת מרפקים בפולי עליון עם חבל. 4x10 -פשיטת מרפק על ספסל עם משקולת יד 4x10 כתפיים: -לחיצת כתפיים במכונה. -הרחקה צידית בישיבה 90 מעלות עם משקולת יד. -חתירה בעמיקה עם מוט W. שלושת התרגילים הנ"ל הם פרמידה 4 סטים 12,10,8,8 בטן: -כפיפות בטן על ספסל בשיפוע. 3x25 -בטן תחתונה ( הרמת רגליים) 3x20 -בטן אלכסונים על ספסל בשיפוע. 3x10 בכל צד. * אמרו לי בפורום אחר שהיא לא משהו אני אשמח אם תוכלו לתקן לי את אותם החלקים ולהסביר לי למה זה ככה. יאלללה חברה תגובות בונות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() כמהה סטיםםם לידיים?!?!?!?!?! תגיד לי מה יש לך אנסו אוך או מה חאי..
תוריד סטים לידיים 3 ליד קידמית תעשה ו 3 לאחורית זה מספיק וגם זה יותר מידי. אן סיבה בכל כך הרבה סטים לידיים זה לא מה שיגרום להם לגדול התרגילים המורכבים מספיק עובדים עליהם בכל מקרה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה יפה שיש לך את אותה כמות סטים ליד באחורית ולרגליים.
תוכנית גרועה קרא כאן http://www.israelbody.com/showthread.php?t=50365
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נמאס לי לבזבז זמן בלכתוב את הדעות שלי כי נראה שאנשים נחושים ללמוד רק מטעויות.
אז אני אציג אותם בצורה כזאת חכה זה עוד יתפוס!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי מה הקשר ללמוד מטעויות אתה רואה שאני חדש, קראתי את מה שהוא הביא לי כמעט לא הבנתי, ביקשתי דעות והסברים לא בא לך להביא, תודה אז אל תגיב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תוכנית רעה ממש...
מה זה סקוואט בשכיבה?!
![]() |
#9 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
מי בנה לך אותה ? מה זה מגילת אסתר ... קח תוכנית תכנית ab (שכולנו אוהבים) בסגנון דחיקה/פשיטה: סקוואט 5 סטים לחיצת חזה 5 סטים לחיצת כתפיים 3 סטים דדליפט 5 סטים חתירה בכפיפה 5 סטים מתח 3 סטים תכנית full body: סקוואט 3 סטים דדליפט 3 סטים לחיצת חזה 3 סטים חתירה בכפיפה 3 סטים לחיצת כתפיים 1-2 סטים מתח 1-2 סטים
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() לא אוהב סקווט ודדליפט... מעדיף לא לעשות אותם בשלב הזה אז במה להחליף?
ואני עדיין בשלב המתחיל יותר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
זה לא שאני איזה בודיבילדר שאלך לתחרויות, כולה רוצה מסה וחיטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() על מה אתה מתבסס שאתה חושב שאי-אפשר לעשות סקאווט ודדליפט אחרי חודש של אימון (ובבקשה אל תגיד המדריך אמר).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני הבנתי בערך מה הטענה שלכם על התכנית ועכשיו אני אקח תוכנית שיש פה באתר ואשנה קצת את התרגילים ונשאל שוב. תודה לכולם ( למי שבאמת עזר ולא היתנהג כמו אידיוט). אפשר לנעול מחר אני אפתח חדש עם התכנית החדשה או אולי אפילו היום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() תראה בסוף אתה מחליט כי אתה שולט בעצמך, תעשה מה שבא לך וזהו, רק אל תצפה לתוצאות גדולות מידי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שרשמתי זאת דעתי בלבד .. תעבוד 4 פעמים בשבוע בצורה הזאת axbxaxbx טווח חזרות תשתדל לגוון , שאת הרוב תעבוד בין 8 - 12 שיהיה בהצלחה . |
|
![]() |
![]() |