|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אוקי אז ככה אני ירשום לכם קודם כל תתוכני תשעבדתי עד עכשיו ואת מה ששינתי אני עובד ב AB הינה התוכנית הישנה:
A:חזה כתפיים יד אחורית חזה:בנץ 4X8-8-8-6 חזה עליון: 3X10 קרוס אובר: 3x8 כתפיים:לחיצת כתפיים עם מוט אולימפי 3x10 הנפה לצדדים 3X8 יד אחורית:לחיצת צרפתית 3X8 ופולי מאחורי הראש 3X10 B:רגלים גב ויד קידמית: רגלים:סקוואט 4X8 דדליפט 4X8-8-8-6 פשיטת רגלים במכונה 2X10 גב:מתח 3X8 בנט אובר 4X8 פול אובר 2X10 יד קידמית:פריצר 3X8 ועוד תרגיל לבייספס 2X10 (שאתה שם תיד על כיסא בשיפוע 90מעלות ואז פשוט עושה כפיפות מרפקים. זה התוכנית הישנה עכשיו הינה התכנית החדשה אחרי פשוט קיצוץ סטים! A חזה:בנץ פרס 4X-8-8-8-6 חזה עליון 3x10 (קרוס אובר הורדתי לדעתכם זה בסדר?) כתפיים:מילטרי פרס בעמידה(בתוכנית הישנה יש בישיבה יש הבדל?) 3x10 ועוד 2סטים של הנפה לצדדים 2x8 (5סטים לכתפיים נראה לכם בסדר ב AB אומעט מידי?)... יד אחורית:לחיצה צרפתית 3x8.. (3סטים ליד אחורית בסדר או מעט מידי)?.. ובטן 3סטים למרות שאני לא מחשיב את זה כל כך.. B:רגלים סקוואט 4X8 דדליפט 4X-8-8-8-6 פשיטת רגלים 2X10 (לרגלים אני מביא הרבה סטים כי אני חושב שצריך השריר הכי גדול בגוף בכל זאת) גב: בנט אובר 4x8 מתח עם משקל 3x8. (הורדתי פול אובר כי אני חושב שאן צורך לעשות אותו ומתח וחתירה יספיק?...) יד קידמית: כפיפות מרפקים כלשהם(כנראה בעמידה או בכיסא בשיפוע להניח תיד ב 90מעלות)... 3X10 (3סטים ליד קידמית זה בסדר? או מעט מידי)? קודם כל אשמח לקבל ביקורת על התוכנית החדשה והאם לדעתכם היא תיהיה יותר יעילה מהתוכנית הישנה? בעקבוץ קיצוץ הסטים?.. עכשיו תראו הרבה אנשים אמרו לי שאן צורך הרבה בסטים בתוכנית AB אז חשבתי שאולי עם אני יקצץץ קצת סטים ויוריד תרגילים שלא חשובים ואן צורך לעשות אותם אולי זה יעזור להתאוששות הכללית שלי מהאימון לאימון ובכך התקדמות מהירה יותר? מה אתם חושבים?אבל מצד שני? לעשות 3סטים לידיים ב AB לא נראה לכם מעט מידי?...וזה יכול לגרום לקח שהידיים לא יגדלו?.. אשמח לקבל את הביקורת על התוכנית החדשה והאם לדעתכם היא יותר טובה מהתוכנית הישנה? או שהיא דלילה מידי מבחינת כמות סטים ועם כן תגידו מה דעתכם תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה כל כך עקשן
300 אלף פעם עם אותם נושאים ואתה לא מבין שאם אתה לא גודל אתה לא אוכל כמו שצריך וחוץ מהאוכל תבדוק שאתה באמת עושה את התרגילים כמו שצריך ובמשקלים נורמליים, תאה לא יכול לגדול מ30 קילו בנץ' וכו'.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() איזה כאב ראש קיבלתי מניסיון לקרוא את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() reoshses..
כולה שאלתי בנוגעלתוכנית ואני לא עושה שום בנץ 30קילו לא יודע אךי הגעת למסקנה הז את רציתתי רק לקבל דעת על התוכנית זה הכול רציתי לדעת עם הישנוי אולי יעזור ..עם יש לך אימל שאינ יוכל להתיעץ איתך תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() השינוי שאתה צריך להכניס הוא אוכל, אתה לא אוכל - אתה לא גודל, התכנית היא דבר משני
ולא, אין לי אימייל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי התוכנית הראשונה היא אחלה
וכמו שאומרים לך אוכל אוכל ואוכל תנסה לעשות לעצמך תפריט (יש מספיק מדריכים באתר!) אם אתה לא מסתדר קנה אבקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() התוכנית השנייה בנויה יותר נכון רק כמה הערות:
1. בטן תעבוד באימון b. 2. לסקוואט ודדליפט תעשה 3 סטים כל אחד. 3. תוריד את הפשיטת ברכיים.
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כי בטן עובדת חזק בדדליפט וסקוואט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צחי תעיף את הבטן, אין צורך לעבוד עלייה אם אתה עושה סקוואט ודדליפט...
כנ"ל פשיטת ברכיים. ד"א אני הייתי מתחיל עם המתח ולא עם הבנט בגב. ולא הבנתי בשביל מה אתה עושה 4 סטים כששלושה מתוכם 8 חזרות ועוד סט של 6 חזרות ?
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז ככה עבודה על הבטן בחיים לא עבדתי על הבטן בכללי לא היה אכפת לי מזה סתם לא אכפת לי לעשות לזה 3סטים מהירים אפשר לעשות סופר סט בסוף הימון ולסיים את זה מהר. ולמה להעיף את הפשיטת ברכיים? דדליפט וסקוואט לדעתך יספיק? לאימון רגלים בכל זאת רגלים השריר הכי גדול וחשוב לאמן אותם חזק וטוב. לדעתך התוכנית בסדר אסי? מבחינת הסטים 3 לידיים?... או שזה מעט מידי לדעתך ב ab?... או שזה בסדר וגם כנל כתפיים 5 סטים וממש קיצוץ של סטים עשיתי פה בישבלי אימון קצר מהיר ואני חושב שגם יהיה יעיל פשוט הורדתי תרגילים שלא צריך לדעתי. תודה מראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין צורך בעבודה על הבטן כשאתה עושה דדליפט וסקוואט, תאמין לי שהם עובדים מספיק על הבטן... דדליפט וסקוואט יספיקו, לא צריך פשיטת ברכיים סתם... לדעתי התכנית בסדר מבחינת הכל, אין צורך לבנות תוכנית עם 100 סטים לכל שריר. אני מאמין בפחות סטים חזרות ותרגילים ויותר משקל עם טכניקה נכונה כמובן. וכמו שאתה יודע אני גודל טוב מאוד, אפילו שאני עושה תרגיל אחד לכל שריר שזה בסדר גמור מבחינתי...
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. כי הבטן עובדת חזק מאוד בסקוואט ודדליפט.
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
באיזה דברים היא יותר טובה זה לא שהתוכנית הישנה מפוצצת סטים ברמה מטורפת מבין?.. אשמח שתענה.. ולדעתי בנוגע לסקוואט אני גריל לעשות 4סטים דדליפט אולי אני יעשה 3 ואז זה יצא 7.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() וואי צחי...אתה באמת לא אוהב להקשיב....מסתבר שעוד חבר'ה בפורום אמרו לך מה אשני אמרתי...תתחיל לאכול ותפסיק להתעסק בזוטות!!!!!
אם תשנה את התכנית זה לא מה שיפצה על תזונה לא מספקת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בבקשה תתחבר תודה מראש אחי.אני עף לאוכל אני באיסי עוד 5דקות תשלח הודעה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |