![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם זה סוג של פירמידה אבל אני תמיד אהבתי באימון רגליים בסוף האימון לעשות 3 סטים של סקוואט של דרופ סט , אני חייב להגיד שזה ממש הורג תשריר (זה משו אני אוהב) .
ככה שבמחינת שריפה ולהרגיש שעבדת על השריר אני ממליץ על זה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש שיטה נמשל , שאתה עושה 10 סטים של לחיצת חזה ובכל סט 10 חזרות עם אותו משקל . אבל אם אתה רוצה לעלות במשקלי עבודה מבחינה פיזית אתה לא תבצע את אותו כמות החזרות עם 100קילו מה שעשית לפני כמה סטים עם 80.
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() רק אני מרגיש ככה?
אם אני עושה משקל ומס' חזרות קבוע בכל ה-4 סטים, אני מרגיש שזה קל מידי. ואם אני מעמיס עוד משקל כדי שזה לא יהיה קל, אני פשוט לא מצליח להגיע לסט הרביעי, כי עוד בסט הראשון\שני גמרתי על עצמי בגלל המשקל הגבוה (ולא, אני לא מצליח לשים משקל באמצע שאני יגיע לסט הרביעי ויוציא את המיץ מעצמי כמו שצריך) אני מעדיף להתחיל ממשקל מתאים בסט הראשון, שאני כן מוציא ת'מיץ אבל לא גומר על השריר להעלות משקלים, ולשאוף לאותו מספר חזרות, ובסט השלישי והרביעי, מוריד חזרות ואולי נעזר במישהו בחזרה האחרונה של הסט |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי הכי הגיוני לעבוד across.
![]() |
#25 |
|
![]() מה ההיגיון בזה?!
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא? תפרט אולי נלמד משהו ממך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() הגישה שלך של - "לא לגמור את השריר", זאת בדיוק הבעיה.
אנחנו מסתכלים על דברים שונה, אולי בגלל שאני עובד בתוכנית עם נפח קטן - המטרה שלי היא להוציא מכל סט את המירב (מבלי להגיע לכשל). אם אני יתחיל ממשקל קל יחסית, ש"לא יגמור לי את השריר" אני מבזבז סט מבחינתי. מבחינתי אני מעדיף להתחיל עם משקל יותר גבוה ואם צריך אז לרדת במשקל - ככה מוציאים את המיטב מהאימון, לא הפוך. אבל זאת רק דעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השאלה כמה זה נכון להתחיל ממשקל גבוה (בוא נגיד המשקל שאני עושה בסט הרביעי) כסט ראשון. ואז לרדת במשקל עם הסטים. באמת שאני לא יודע..נקודה למחשבה, אני אפילו אנסה את זה באימון הבא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
אבל אף פעם לא הבנתי את ההיגיון, אלא אם כן המטרה היא כוח. בעבודה של טווח חזרות המקובל יותר, אני לא מבין את הקטע.
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|