![]() |
פרמידה
איזה פרמידה יותר עדיפה, עלייה בחזרות וירידה במשקלים או ירידה בחזרות ועלייה במשקלים ?
אני מדבר על אימון חזה..לחיצה שטוחה, בשיפוע וכו'.. |
משקל קבוע
|
ציטוט:
למה ? |
תנסה פעם ותראה שיותר קשה להישאר על משקל לקבוע לאורך כמה סטים (בהנחה שהמשקל מספיק גבוה).
הרי מה אנחנו עושים באימון? הורסים שריר. אז נצא מנקודת הנחה שבסט הראשון אנחנו הכי חזקים - לא חבל לבזבז אותו על סט קל יחסית? הגישה שלי היא שצריך לעשות 2-3 סטים של חימום, ואחר כך ישר לעבוד כבד במשקל ובטווח חזרות קבוע. |
עלייה במשקל וירידה בחזרות.
|
שתיהן טובות אין דבר כזה יותר טוב
|
ציטוט:
|
מה המטרה ?
בד"כ אם במסה עסקינן, תמיד עדיף להתחיל עם המשקל הגבוה, אבל זה תלוי בשאר הפרמרים של התוכנית... |
ציטוט:
אבל בעיקרון עדיף פרמידה יורדת (בחזרות) ככה את לא מעייף יותר מדי את הסיבים הלבנים שלך לקראת הסטין האחרונים. |
עלייה במשקלים וירידה בחזרות. למרות שאני מעדיף עלייה במשקלים וכמות חזרות קבועה
|
ציטוט:
אתה מ"בזבז" אנרגיה במשקלים קלים יותר ולא מתרכז בעיקר נגיד בטווח 5-8 שיותר יעיל ברוב המקרים. |
לא מבין למה לעשות פירמידה?
|
ציטוט:
דפקה העלתי ממש מהר משקלים אבל עכשיו אני לא עובד עם זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
תעשה טובה, תחשוב קצת לפני שאתה כותב הודעה. |
ציטוט:
" 4. שיטת הפירמידה - שיטה זו מבוססת על מציאת המשקל המרבי שהמתאמן יכול להרים חזרה אחת (rm1). ביצוע של 4-8 סטים כאשר הרעיון הוא עליה וירידה במשפר החזרות ובמקביל ירידה ועליה במשקל יחסית ל-rm1 כאשר הסט האמצעי צריך להיות בין 85-90 אחוז מ-rm1 ומספר החזרות צריך להיות בין 2-4. שיטה זו קשה, מיועדת לפיתוח וסבולת כוח ומתאימה למתאמנים מנוסים בחדר כושר. |
ציטוט:
ברור שזאת שיטת אימון! אנימל שאל שאלה רטורית, ואתה כרגיל ענית לו תשובה טיפשית. בכלל, אתה מגיב המון הודעות שטותיות. כמו שאמרתי - תחשוב קצת לפני שאתה מגיב, זה יעשה לכולנו טוב. עריכה : מאיפה הבאת את הדבר הזה? זה לאו דווקא קשור לrm1. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני, מה שכתוב במאמר הוא לא מדוייק. עבודה בחזרות יורדות/עולות = פירמידה. לאו דווקא מה שכתוב במאמר הספציפי הזה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ