|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1.אם התאמנתי ביום ראשון על אימון רגליים והגעתי לכשל חיובי כמעט בכל תרגיל(4 תרגילים - במיוחד בסקוואט), האם אחרי יומיים(יום שלישי) זה אמור להשפיע לי על האימון אירובי?
2.אם עשיתי אימון a ויום למחרת אימון b ויום למחרת אירובי, זה יכול להיות אולי אימון יתר? למה עכשיו חזרתי מריצה והרגשתי שברגליים שלי כאבים,תפיסה, ובעיקר חום(לא במובן טוב-דומה לזה שנרדמות הרגליים אם מרימים אותן גבוה, כאילו לא קיבלו דם). והרגשתי שקשה לי להרים/להזיז אותן, אז הפסקתי. עשיתי חימום ומתיחות.
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. אם אתה עושה רק 4 פעמים בשבוע ab ונותן יום מנוחה מלא גם מאירובי וגם מאנאירובי לפחות פעם בשבוע אז לא.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
לא אהבתי את ההצהרה. תנסה לנסח בצורה מדויקת יותר.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אתה יעני מנסה לאתגר אותי חח
באמת לא צריך, לפחות לא באופן קבוע... אמרתי לא צריך, לא לא חובה
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2.יום שבת יום מנוחה, אומנם אני עובד, אבל זה כולה הליכה. לפי התכנית מה שאני שואף לעשות זה, abrabrx כש r זה ריצה, אבל זה אף פעם לא הולך לי בגלל אילוצים(הריצה), אז פעם אני עושה בימים החופשיים ובפעם אני עושה אחרי אימון b.
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
2. זה בסדר מה שאתה מציע.
![]() |