ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-12-08, 09:54   #101
eyalamzleg
חבר פעיל

עם כבר פתחתם דיון שכזה דברו כמו שצריך, ואל תפתחו מריבות חסר טעם
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-08, 10:42   #102
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי boris19 צפה בהודעה
ההודעות שלך לפעמים מגעילות ונוטות לזילזול במשתמשים אחרים.
זה בסדר אני לא חושב שמישהו יעלב ואם כן אז הוא צריך כאפה לחזור למציאות
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-08, 11:42   #103
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

את זה אני אומר בתור אלון
אתה (אתם) טוחנים כאן מים שהוותיקים כאן שמעו כשאתם עוד לא ידעתם מה יהיה המקצוע המוגבר שלכם בתיכון. כמה פעמים אפשר לשמוע את המנטרות הלא מקוריות האלו??
להתקדם מבחינת ההתפתחות שלך זה לא מבחן ולא משהו אבסולוטי. להגיד שיש משהו שעובד יותר טוב ממשהו אחר כלשהו, זה להתייחס לחצי משוואה. כן, כל תכנית צריכה להבנות על תרגילי בסיס, לכל אחד יש סדר יום אחר, תזונה אחרת, גנטיקה אחרת ומטרות אחרות.
ואת זה בתור מנהל הפורום
אני לא יודע אם אתם חושבים שזה הארדקור, או שאתם מחנכים כאן איזה דור צעיר שלא ידע את יצחק (או את ה squat rack במקרה הזה), או לא יודע מה המטרה שלכם בלדחוף את זה לכל חור... אבל תפסיקו לעשות את זה. הפורום הזה הוא פלפטפורמה לשיתוף מידע ולא מקום להאביס אנשים ולגרום לזה שכל דיון ילך לאותו הכיוון בדיוק. אתם פוגמים ברמת הדיון כאן בדיוק כמו כל ספאמרים אחרים ואני מבקש משלושתכם להפסיק עם זה, אני לא אהסס להעיף.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי reshos123 צפה בהודעה
ה"לי" זה עובד הכי טוב למינהם הם תגובות די מתעלמות ובולמות התקדמות

מה זה לי זה טוב?
מה יעני אף אחד לא רוצה התקדמות אופטימלית ותוצאות אופטימליים?

יאללה הוצאתי 80 במבחן כי זה טוב לי, למרות שיכלתי 100
fundamentals, זה מה שחסר לרוב האנשים, כי יחד עם הסטריאוטיפים והשטויות למינהם, כל המהות עוותה.

לצורך העניין בוא נחפור (עוד) קצת.
למה שלבן אדם יהיה אכפת מהכתף אחורית אם בכלל אין לו מאסה בכתף ולא ברגליים ולא בכלל???
למה שלבן אדם יהיה צורך כלשהו לעשות לחיצה צרפתית אם זה לא כדי לשפר תלחיצת כתפיים ובנץ' פרס?
בשביל זה נועדו התרגילים האלה, הם אמצעי, הם לא מטרה. המטרה הם התרגילים הכבדים, שתרגילים כמו ללחיצה צרפתית לצורך העניין נועדו לשפר
עצם הפיכתם לתרגילי מטרה, שזה דבר מטומטם וטיפשי לחלוטין, על הדרך יצר את כל התכניות המטומטמות עד פי כמה...
איזה פיצול צריך בשביל תכנית פשוטה אבל כל כך אפקטיבית? הכי פשוט שיש
איזה פיצול צריך בשביל תכנית מתחכמת ומפגרת? מתחיל בA, ממשיך בB ונגמר בZ (חח אפילו את עצמי אני כבר מצחיק עם החפירה הזאת)
זאת הנקודה.

אבל מה, מה יותר מרגיז מללכת למכון ולראות את האהבל (לצערי זה כבר 30) אהבלים תורנים, מתעללים בשרירי היד הקדמית האחורית האמצעית, הצדדים וזאת שמאחורי היא העומדת 1,2,3., הולכים הביתה עם גבס כבר, מתים כבר לשפשף במקלחות אבל הם לא מסוגלים כבר כי יש להם דלקת כבר בכל הגידים ביד
אבל מה האימון רגליים שלהם מסתכם בסט הארדקורי לפניםםםםםםםםםםם של תאומים בסמית מאשין
איך אבי ביטר אומר בתכנית שלו "אללה אמאק"

לילה טוב.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-08, 14:20   #104
tomerA

הסמל האישי שלtomerA

אם גם רוצים להפוך את זה לדיון רציני אפשר שכול אחד יבסס את הטענה שלו למה הוא חשוב שx יותר טוב מy.
אני חושב fbw עדיף מabcde מכמה סיבות:
1. היפרטרופיה מתחרשת מקסימום 72 שעות אחרי האימון ומגיע לשיא 48 שעות אחרי האימון, זאת אומרת שברגע שיש לך רק אימון חזה אחד בשבוע אתה "מבזבז" 4 ימים של גדילה פוטנציאלית לחזה.
2. קצב התקדמות, כאשר אתה עובד fbw אתה יכול להתקדם בצורה של מאימון לאימון וגם משבוע לשבוע בצורה כזאתי שיש ימים קל\בינונים\כבדים. בצורה כזאתי אפשר לבנות התקדמות הרבה יותר גדולה במשקלי עבודה.
3. מניעת פציעות, כשאתה עובד 20 סטים לחזה באימון אתה מתחיל לאבד ריכוז ובתרגילים כבדים אתה יכול לעשות שטויות ולהפצע.
4. נוחות, הרבה יותר נוח להגיע לחדר כושר 3 פעמים בשבוע מאשר 5 או 4.
ישן 01-12-08, 15:48   #105
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
גדוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווול
אני תולה אצלי בחד"כ אתה מרשה לי ?????????????????? אני תולה את זה על הפריצ'ר lol

אוף ומה שעצוב שהוא עדיין מתעקש לא להבין את העניין שגם מלהרים אבנים אתה תגדל, השאלה איפה אתה תתקדם יותר
איזו אטימות
נהדר, התגובות האלה שלך בדיוק מראות לי את רמת הידע, המקצועיות , והבגרות שלך .

ירדה לי אבן מהלב כבר חשבתי שאני משוחח עם מישהו שמבין משהו מהחיים שלו, רק שוב ושוב אתה מוכיח אחרת .

ולחשוב שכמעט נתתי לך להכין לי תוכנית אימונים , אלוהים ישמור עוד הייתי נשאר 66 קילו, כמו שהתאמנתי עם מה שאתה נתת לי .
ישן 01-12-08, 16:17   #106
The Sun
Banned

נערך - בעצם עזוב שכח מהכל
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-08, 16:42   #107
Holy_Templar
מנהל הפורום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
נערך - בעצם עזוב שכח מהכל
כן כמו תמיד..

לך תגיד אחרי כן "איזה שחיף אני" .

תמשיך ללכת ראש בקיר. זה יביא אותך רחוק בתחום .
ישן 01-12-08, 18:25   #108
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
את זה אני אומר בתור אלון
אתה (אתם) טוחנים כאן מים שהוותיקים כאן שמעו כשאתם עוד לא ידעתם מה יהיה המקצוע המוגבר שלכם בתיכון. כמה פעמים אפשר לשמוע את המנטרות הלא מקוריות האלו??
להתקדם מבחינת ההתפתחות שלך זה לא מבחן ולא משהו אבסולוטי. להגיד שיש משהו שעובד יותר טוב ממשהו אחר כלשהו, זה להתייחס לחצי משוואה. כן, כל תכנית צריכה להבנות על תרגילי בסיס, לכל אחד יש סדר יום אחר, תזונה אחרת, גנטיקה אחרת ומטרות אחרות.
ואת זה בתור מנהל הפורום
אני לא יודע אם אתם חושבים שזה הארדקור, או שאתם מחנכים כאן איזה דור צעיר שלא ידע את יצחק (או את ה squat rack במקרה הזה), או לא יודע מה המטרה שלכם בלדחוף את זה לכל חור... אבל תפסיקו לעשות את זה. הפורום הזה הוא פלפטפורמה לשיתוף מידע ולא מקום להאביס אנשים ולגרום לזה שכל דיון ילך לאותו הכיוון בדיוק. אתם פוגמים ברמת הדיון כאן בדיוק כמו כל ספאמרים אחרים ואני מבקש משלושתכם להפסיק עם זה, אני לא אהסס להעיף.

התגובה הכי טובה בנושא הזה

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-08, 18:31   #109
Eliran_M
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין

הסמל האישי שלEliran_M

כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
שלח הודעה דרך ICQ אל Eliran_M שלח הודעה דרך MSN אל Eliran_M Send a message via Skype™ to Eliran_M

ארבל ושובבב אחד המאמרים היפיםםםםם אתה תמיד יודע באיזה נקודה לגעת
ישן 01-12-08, 19:12   #110
Holy_Templar
מנהל הפורום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
התגובה הכי טובה בנושא הזה

חולק עלייך
ישן 01-12-08, 19:28   #111
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomerA צפה בהודעה
אם גם רוצים להפוך את זה לדיון רציני אפשר שכול אחד יבסס את הטענה שלו למה הוא חשוב שx יותר טוב מy.
אני חושב fbw עדיף מabcde מכמה סיבות:
1. היפרטרופיה מתחרשת מקסימום 72 שעות אחרי האימון ומגיע לשיא 48 שעות אחרי האימון, זאת אומרת שברגע שיש לך רק אימון חזה אחד בשבוע אתה "מבזבז" 4 ימים של גדילה פוטנציאלית לחזה.
2. קצב התקדמות, כאשר אתה עובד fbw אתה יכול להתקדם בצורה של מאימון לאימון וגם משבוע לשבוע בצורה כזאתי שיש ימים קל\בינונים\כבדים. בצורה כזאתי אפשר לבנות התקדמות הרבה יותר גדולה במשקלי עבודה.
3. מניעת פציעות, כשאתה עובד 20 סטים לחזה באימון אתה מתחיל לאבד ריכוז ובתרגילים כבדים אתה יכול לעשות שטויות ולהפצע.
4. נוחות, הרבה יותר נוח להגיע לחדר כושר 3 פעמים בשבוע מאשר 5 או 4.
ציינת פה נקודות חשובות, אני רק מוסיף את העניין ההתאוששות כהמשך לסעיף הראשון, לוקח זמן למתאמן טבעי להתאושש מאימון כבד וזה ממש לא עניין של 24 שעות אלא יותר לכיוון פי 2-3 מזה (להוציא מהמשוואה מתחילים פעורים ומוזרקים) וזה עומד מנגד לקונספט של אימון כל יום. בנוסף תכניות מרובות אותיות נוטות להזניח תרגילים פונקציונאליים ולהתמקד בעבודה אינטסנסיבית מבודדת שהיכולת שלהם ליצור Overload על הגוף היא נמוכה ביחס למורכבים ו/או המתפרצים.

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-08, 19:38   #112
tomerA

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza צפה בהודעה
ציינת פה נקודות חשובות, אני רק מוסיף את העניין ההתאוששות כהמשך לסעיף הראשון, לוקח זמן למתאמן טבעי להתאושש מאימון כבד וזה ממש לא עניין של 24 שעות אלא יותר לכיוון פי 2-3 מזה (להוציא מהמשוואה מתחילים פעורים ומוזרקים) וזה עומד מנגד לקונספט של אימון כל יום. בנוסף תכניות מרובות אותיות נוטות להזניח תרגילים פונקציונאליים ולהתמקד בעבודה אינטסנסיבית מבודדת שהיכולת שלהם ליצור Overload על הגוף היא נמוכה ביחס למורכבים ו/או המתפרצים.
כן, ניזכרתי בזה עכשיו
רמות ההורמנים שייצאו מאימון של סקוואט דדלפיט ובנץ' הרבה יותר גבוהות מאימון סופר סט של הידיים.
ישן 01-12-08, 19:55   #113
reshos123
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle צפה בהודעה
את זה אני אומר בתור אלון
ואת זה בתור מנהל הפורום

וציטטת אותי כי?
reshos123 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-08, 21:05   #114
Holy_Templar
מנהל הפורום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי reshos123 צפה בהודעה
וציטטת אותי כי?
הוא דיבר אלייך
ישן 01-12-08, 21:48   #115
reshos123
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
את זה אני אומר בתור אלון
ואת זה בתור מנהל הפורום

אני לא יגיב כי אתה בטח תמחק לי תתגובה אז אני יחסוך את זה
reshos123 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-08, 22:10   #116
the animal

חדר כושר: גו אקטיב ת"א

אני אישית תומך בfbw על פני abcde בדיוק בגלל הסיבות שתומר ציין פה בתחילת העמוד.
אבל זה לא אומר שאני שולל abcde, יש אנשים שזאת חלוקה שבהחלט תעבוד עליהם ותתן תוצאות טובות, וזה מוכח בשטח.

ועכשיו למשהו שרציתי להעיר לגבי חלק מהתגובות בפוסט, אף אחד לא אמר אל תעשו abcde בחיים זה נוראי! כל התגובות בעניין אלו שרצו לחלק את התוכנית שלהם ככה אחרי חודש שלא אימונים או אפילו חצי שנה של אימונים, היו בגדר המלצה לעבוד fbw\ab\ss ומיצוי התוכניות הללו לפני המעבר לחלוקות היותר גדולות ולראות איך הן עובדות עליך.
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-08, 22:12   #117
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the animal צפה בהודעה
אני אישית תומך בfbw על פני abcde בדיוק בגלל הסיבות שתומר ציין פה בתחילת העמוד.
אבל זה לא אומר שאני שולל abcde, יש אנשים שזאת חלוקה שבהחלט תעבוד עליהם ותתן תוצאות טובות, וזה מוכח בשטח.

ועכשיו למשהו שרציתי להעיר לגבי חלק מהתגובות בפוסט, אף אחד לא אמר אל תעשו abcde בחיים זה נוראי! כל התגובות בעניין אלו שרצו לחלק את התוכנית שלהם ככה אחרי חודש שלא אימונים או אפילו חצי שנה של אימונים, היו בגדר המלצה לעבוד fbw\ab\ss ומיצוי התוכניות הללו לפני המעבר לחלוקות היותר גדולות ולראות איך הן עובדות עליך.

לגבי החלק השני שלך אני מסכים איתך
תוכניות ab עם היגיון בסיסי וחלוקה חכמה של סטים תעבוד מדהים למתאמן המתחיל,אבל הבעיה היא שזה נגמר מעבר לרמות המתאמן המתחיל (ואניא מתעלם בכוונה מdc כי יש לה יותר מפיצול אחד והיא לא מוגבלת לab ) וברמות אימונים יותר מתקדמות (כמובן שאני מדבר פה על פיתוח גוף נטו ) צריך יותר גירוי נקודתי ועצים ופחות גירוי כללי ובתדירות תכופה יותר

ישן 01-12-08, 22:52   #118
Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
לגבי החלק השני שלך אני מסכים איתך
תוכניות ab עם היגיון בסיסי וחלוקה חכמה של סטים תעבוד מדהים למתאמן המתחיל,אבל הבעיה היא שזה נגמר מעבר לרמות המתאמן המתחיל (ואניא מתעלם בכוונה מdc כי יש לה יותר מפיצול אחד והיא לא מוגבלת לab ) וברמות אימונים יותר מתקדמות (כמובן שאני מדבר פה על פיתוח גוף נטו ) צריך יותר גירוי נקודתי ועצים ופחות גירוי כללי ובתדירות תכופה יותר
ממתי גירוי נקודתי עובד יותר טוב? הסיבה שאתה תגדל ותתקדם יותר(וכמובן אני מדבר נטו על היפרטרופיה עכשיו) זה כי יש לך נפח עבודה יותר גדול מאשר שהיה לך אם היית נשאר רק עם ה5 הגדולים. בהנחה ואתה יכול להתמודד עם זה (ואתה יכול כי אתה מתקדם, מהוקצע יחסית, אוכל הרבה, חומרים נכנסים למשוואה וכו'). אבל פריודיזציה כמו 5*5 באינטנסיביות ונפח יותר גדול שיתאים לך כמתאמן עם יכולות גבוהות יותר יוביל ליותר גדילה, כי תרגיל מורכב וכבד תמיד יעשה יותר מתרגיל מבודד וקל יחסית. אם אתה מסוגל, יהיה לך הרבה יותר אפקטיבי לעשות 10x10 סקוואטים מאשר 5x10 ועוד כמה leg extensions

ישן 01-12-08, 23:02   #119
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
ממתי גירוי נקודתי עובד יותר טוב? הסיבה שאתה תגדל ותתקדם יותר(וכמובן אני מדבר נטו על היפרטרופיה עכשיו) זה כי יש לך נפח עבודה יותר גדול מאשר שהיה לך אם היית נשאר רק עם ה5 הגדולים. בהנחה ואתה יכול להתמודד עם זה (ואתה יכול כי אתה מתקדם, מהוקצע יחסית, אוכל הרבה, חומרים נכנסים למשוואה וכו'). אבל פריודיזציה כמו 5*5 באינטנסיביות ונפח יותר גדול שיתאים לך כמתאמן עם יכולות גבוהות יותר יוביל ליותר גדילה, כי תרגיל מורכב וכבד תמיד יעשה יותר מתרגיל מבודד וקל יחסית. אם אתה מסוגל, יהיה לך הרבה יותר אפקטיבי לעשות 10x10 סקוואטים מאשר 5x10 ועוד כמה leg extensions

בוא נסכים שלא להסכים טוב ?
זה דיון עקר ביני לבינך

ישן 01-12-08, 23:06   #120
Sugarzaza

סתם שאלה, יש לך טיעון, הסבר מגבה, הגיון, סימוך - משהו? (ציטוט מflex לא נחשב)

תגובה