|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() אני לא דיברתי על הטכניקה שלי. יש לך בעיות בהבנת הנקרא. אמרתי שבדרך כלל מה שקורה בדדליפט מקסימלי זה כישלון בלשמור את הגב התחתון במצב נכון. אני שולט בעצמי מצוין.
אם אתה לא מבין שאף אחד לא שומר על טכניקה מושלמת במשקל מקסימלי שהוא יכול להרים, אז אתה זה שמעולם לא הרים שום דבר כבד. היקף? אני נשמע לך כמו מישהו שאכפת לו מהיקפים? למרות שאני יכול להבטיח לך שאני יותר גדול ממך. |
![]() |
![]() |
#62 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
|
![]() הפוסט שלך מוכיח שבחיים שלך אפילו לא ראית דדליפט כבד, לא רק שלא עשית.
מעניין שאני לא עובד מספיק כבד ועדיין אני יותר חזק ממך. נמאס לי ממדריכים בארץ. |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ב' גם ככה מהחזרה ה5 הטכניקה שלך נראת כמו פח אני בטוח וזה לא אתה ספציפית זה פשוט 90 אחוז מהאנשים בעיקר מתחילים ג אז יאללה תתחיל להשתמשד בבנץ' שירט כשאתה לוחץ ובחליפה כשאתה עושה סקוואט ונסגור עניין ואם רק עכשיו התחלת דד ליפט זה טבעי ומתבקש שתתקדם, זה לא אומר כלום מעבר לזה ומה זה השאלה הזאת מה ההיקף יד את מי זה בכלל מעניין |
|
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]() נמאס לי ממתאמנים אפסים שחושבים שמבינים יותר ממדריכים
אתה פשוט מעליב את קבהילת המתאמנים בארץ אני חולה על שחיפים שמשחקים אותה ועולי בשנה 20 קילו במשקלי עבודה ועוד מעיזים להתפלצן על זה אני התחלתי דד ליפט לפני כולה חודשיים בגלל בעיות ברגלייםפ ובאגן שנגרמו בצבא...אתה פשוט מביך את עצמך עם השטויות שאמרת אתה אומר שכשעושים דד ליפט כבד הגב מתעגל ושאצלך לא מתעגל הגב כי אתה שולט בעצמך מצוין-זה נותן שתי אפשרויות-הראשונה-אתה לובש תחתונים מעל המכנסיים וקוראים לך סופרמן השניה והסבירה יותר אתה לא עובד כבד.... אז אל תבוא ותתפלצן עלי פה כשאתה בעצמך מודה בצורה עקיפה שאתה פשוט לא עובד כבד!!! בקשר ללומר לי שנמאס לך ממדריכים בארץ?!אתה חושב שאתה יותר טוב?? אני מוכן להתערב איתך שאין לך חצי מהידע שלי ואין לך רבע מההתקדמות שלי חמוד תעשה טובה לפני שאתה מתאמן שים תוריד ת'גלימה ילד אתה לא סופרמן...אתה סתם לא עובד כבד מספיק
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
|
![]() ציטוט:
לך תלמד ואז תחזור לפורום
|
![]() |
![]() |
#67 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]() חחח ברור....
סופרמן
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
![]() אוי לא, מישהו קורא לי סופרמן.
דרך אגב, אני חוזר, תלמד לקרוא טוב. לא סתרתי את עצמי בשום מקום. |
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה באמת אהבל רציני ממה שאתה אומר בעצם אפשר לאמן את ההאמסטרינג ואת התחת בלי לעשות דד ליפט, ואחר כך להתחיל דד ליפט ולעשות משקלים גבוהים איתו מההתחלה? ממש לא ואת מה שלמדת בוינגייט אתה יכול לדחוף לתחת, החברים שלך משם בכלל לא שמעו על תרגיל כזה שנקרא דד ליפט, ממך בטח אין לי מה ללמוד בעיקר כשעם המשקל שאתה עושה אני אפילו בdeload לא עושה.... |
|
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() coldfire אנא ממך חסוך לעצמך את זה , אני שוב הגעתי לאותה מסקנה אתה טיפש , אתה הולך עם הראש בקיר , אתה אפילו לא מנסה להבין מה מסבירים לך...
אתה רוצה לעבוד בלי רצועות בבקשה תעובד , מצדי גם תעבוד בלי חגורת גב ותתפצץ רק אל תפיץ את השטויות שלך פה .
#72 |
Banned
|
![]() Do I hear a mouse? |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה מי אתה שתזלזל פה באנשים?אני מדבר לwest side
זה שאתה חלש עם אמות של ילדה בת 10 לא אומר שצריך לגרום לאחרים להיות ככה תראה את אילו מהסטרונגמן,הם בלי רצועות ויש להם גב שבחיים לא יהיה לך תחזק את האמות כדי שכל הגוף יהיה חזק פעם היתי דפוק כמוך והיתי עושה עם רצועות ואז הלכתי לעבוד בסבלות והאמות שלי היו חזקות אבל לא כמו עכשיו שאני עובד בלי רצועות |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]() נ.ב אתה לא חייב להביא כל פעם משפטים מוינגייט או לנסות לזהכיר בדרך כזאת או אחרת שעשית תקורס, הבנו שעשית תקורס בפעם ה500, ועדיין אתה יכול לנגב איתו את התחת
אני גם לא כל כך יודע למה הדיון הגיע לכזאת רמה נמוכה ועוד על שטויות |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אידיוט , לך תעבוד סיבולת תעזוב אותי אנא ממך :):):):) . אגב מאיפה הבאת את זה ? אני אישית ראיתי את מריוס עובד עם רצועות מה תגיד? האיש הכי חזק בעולם ...
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() http://uk.youtube.com/watch?v=2L-uQii_qqE
תהנה אממ די יש לו רצועות שם לבחור שעושה דדליפט ראשון וגם לכל השאר , אבל הם בטח סתם כוסיות.
#77 | |
|
![]() ציטוט:
לא למדתי בויינגייט החברים שלי מהקורס כן יודעים וחלקם עושים דדליפט את מהשאני יודע אתה בחיים לא תדע כניראה חמוד ולפי מה שיוצא לך מהפה כל מה שאתה יודע תדחוף לתחת לך באמת אין מה ללמוד ממני כי אני משתדל שלא להסביר לאדיוטים פפלצנים שחושבים שהם יודעים משהו מהחיים שלהם אתה מדבר איתי על משקלי עבודה כשעד לפני כמה חודשים בקושי יכולתי ללכת בלי כאבים? אז אני מדבר על התקדמות בעבודה ולך ללמוד את המושג תמורה םוחתת לפני שאתה מתבסס עליו באיוולות שיוצאת לך מהפה
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הדבר היחיד שאתה יודע נראה לי זה פולי עליון וכפיפות מרפקים מה כבר אתה יודע יא דפקט אז עשית תקורס בוינגייט וווווווווואו אני ממש מרגיש outclassed ועם כל הידע הרב שלך והטיפשות הגדולה שלי עם הדד ליפט שלך אני מתחמם ואני בטוח שככה גם בסקוואט, בעיקר כשהתוצאות הם מלפני 11 חודשים. נ.ב עם כל החוכמה שלך לא הצלחת אפילו להבין למה התכוונתי בכל מקרה אתה מוזמן ללכת למכון הקרוב לביתך ולהתחיל לעשות כפיפת מרפקים ופולי עליון כמו שלימדו אותך בקורס הכל כך יוקרתי, מתקדם, עוצר נשימה ושאר סופרלטיבים אה, וחצי מהמדריכים שעושים תקורס המפגר הזה לא עושים דד ליפט כי זה מסוכן וזה מטורף וזה סכנת מוות לעשות תתרגיל הזה, אז זאת עוד אחת הסיבות שיש מיליארד מתאמנים שיודעים לא פחות וגם יותר ממדריכים מלמדים שם את הדברים הכי בסיסיים בתאוריות הכי מיושנות ומקובעות, מלקרוא 2 וחצי ספרים אפשר לדעת כבר יותר מהקורס הזה נערך לאחרונה על ידי reshos123, 15-11-08 בשעה 01:23. |
|
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() reshos123 , סתם מסקרן אותי אתה יכול להעלות תמונה? אני אוהב לראות מה יש מאחורי המסך.
ולמען האמת כולם חייבים לעשות את הקורס של ווינגייט או כל קורס אחר בכדי להקתבל להיות מדריך בחדר כושר זה כלל לא מצביע על הידע שלך בתחום , אתה סתם שופט אנשים ובעיקר אותו , חוצפן.
#80 | |
|
![]() ציטוט:
:):):):) עכשיו הבנתי!!!! אתה מצטט את דה סאן!!!!! יווואוווו איזה אפס!!! אעלק לך תעשה כפיפות מרפקים! יואו אתה דפקט אמיתי ילד כאפות מסכן שמצטט אנשים שנחשבים מבינים!! אתה רואה אנשים שכתוב להם השם בצהוב אז אתה מצטט אותם?!?! אז גמור! אתה באמת הבחור הכי אומלל שראיתי... עזוב בוא לא נכנס אתה גם ככה לא תבין... :):):):) חימום לדד ליפט? יואו אתה פשוט חרטטן טמבל אלוהים חחחחחחחחחח הרגת אותי פה במיוחד עם הקטע של הכפיפות מרפקים
|
![]() |