![]() |
רצועות אחיזה.
קניתי מישראבודי רצועות אחיזה.
מישהו קנה מהם ויודע איך להשתמש בזה? איך אני מלפף את הרצועה הזו על המוט ושישאר הדוק? |
תסתכל באיזה סרט של באדיבילדר, דוגמת רוני קולמן עובד על טרפזים. חפש ביוטיוב ronnie coleman shrugs\trapz
אני לא מאמין שיש בישראלבאדי, אני מחכה שנים שזה יגיע באיזה חנות ספורט מסריחה, אני מקווה שזה באמת זה. |
תיקח חגורת ג'ודו, תחצה אותה לשניים ויש לך רצועה טובה בחינם. מה הבעייה? ם.ם
|
קניתי אותם כבר. יש לי אותם בבית הם עלו לי 45 שקל [ הסניף בתל אביב קיבל מלא כאלו] תודה על העזרה אני אסתכל.
|
חחח למה להסתבך פשוט תקנה במגה ספורט ב40 שקל
|
ציטוט:
Atp חברה מטורפת ! |
לא מבין למה אתה צריך רצועות, אם המשקל כבד מדי כדי שתחזיק אותו אז אתה לא צריך לעבוד איתו.
(אולי חוץ משראגס ולאנג'ים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כשאני עובד על דד ליפט נאמות לא מצליחות לאחוז עד סוף הסט את המוט והגב וההאמס בקושי מקבלים גירוי...עבדתי עם רצועות אחיזה מאולתרות והיה בובה |
ציטוט:
תסתכל על הסירטונים של דאוס, 220 קילו בלי רצועות. |
ציטוט:
אני עושה מתח עם פלטה של 20 קילו בלי רצועות ובלי כלום, עובד יופי על האחיזה ומחזיק מצויין.כנ"ל דדליפט, ואני עדיין עובד בoverhand grip. |
אני לא מצליח בד"כ.....אין מה לעשות נגד זה...
בפולי וכל השאר אני מסכים שלא צריך אבל בדדליפט זה בעייתי |
ציטוט:
אני לפני 7 שבועות התקשתי להחזיק דדליפט של 60 קילו, היום אני מחזיק 100 כמו שאז החזקתי את ה60. Overhand. אחרי זה אנשים בוכים שיש להם אמות קטנות וחלשות, הנה הסיבה - להתרחק ממכונות, להתרחק מרצועות. |
ציטוט:
לגבי הדד ליפט אתה פשוט טועה. אם המקסימום שלי בדד ליפט זה 200 קילו אבל ב-180 קילו אני לא מצליח להחזיק יותר אז אני יעצור ב-20 קילו פחות מהשיא שלי כדי שהאמות ייתחזקו? :ph34r: |
ציטוט:
בתחרות אין רצועות. :idea: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דה סאן....לפני שאתה יוצא על אנשים[מורטקס לדוגמא] תתחיל להתאמן עד למקסימום יכולת שלך ואז תדבר בלי לפתוח ריב..... |
ציטוט:
|
חחח לאן הדיון הזה הגיע. לא שאלתי אם יעיל או לא יעיל להשתמש בזה, כולה שאלתי איך ללפף את זה על המוט כמו שצריך.
אגב הרצועות באמת נראות טוב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ