|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב .. דבר ראשון בטן אני לא עושה בגלל בעיה בריאותית
אז להרגע , אני יודע שאין מעבר לזה אני כרגע בתקופת מאסה a לחיצת חזה בשיפוע רגיל 3 סטים של 8 חזרות לחיצת חזה בשיפוע חיובי 3 סטים של 8 חזרות פרפר 3 סטים של 8 חזרות יד קידמית מוט w 3 בישיבה על ספת כושר 3 סטים של 10 חזרות יד קידמית משקולות חופשי בעמידה (יד ,יד בנפרד ) 3 סטים של 10 חזרות יד קידמית משקולות חופשי בישיבה , 3 סטים של 8 חזרות b וינצ' (אני חושב ) לגב , יושב על המכשיר ומושך את המוט מלמעלה אל החזה לחיצות רגליים במכונה 3 סטים של 10 חזרות לחיצות רגליים במכונה (השריר שמתחת לברך ,ברח לי השם ) 3 סטים של 10 חזרות חתירה 3 סטים של 8 חזרות מסור 3 סטים של 8 חזרות כתפיים משקולות חופשי 3 סטים של 8 חזרות יד אחורית עם המכשיר ' 3 סטים של 8 חזרות הערות ,טענות וכו ...
בלה בלה בלה אוכל בלה בלה בלה אימונים נערך לאחרונה על ידי G-G, 12-11-08 בשעה 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אתן לך עצות לבנות תוכנית חדשה כי התוכנית הזאת מאוד טעונה שיפור:
1. 9 סטים לשריר גדול ו2-6 לקטן. 2. טווח חזרות מגוון(!) 6-15. 3. חלוקה: A-חזה, כתפיים (!) ואחורית b-גב, רגליים וקדמית. 4. התמקדות בתרגילים מורכבים וחופשיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אנשים לא ישמיטו בחיים אף וריאציה של בנץ' פרס אבל אפילו סוג אחד של סקוואט או דד ליפט לא יעשו...
בקיצור סקוואט דד ליפט לחיצת כתפיים .......................................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() .............................. תוכנית ממש גרועה .. ............................
כך תוכניות יותר טובה a: חזה + כתפיים + יד אחורית חזה: בנצ' פרס 4x15 12 10 8 חזה עליון אם דאמבלים בשיפוע 30 מעלות חיובי 4x12 10 8 6 פלייס 3x10 כתפיים: לחיצת כתפיים 4x15 12 10 8 הנפה לצדדים 3x10 אחורית: לחיצה צרפתית 4x8 קיק בק 4x8 b: גב + יד קדמית + רגליים גב: מתח 4xmax ( רק א אתה עושה מעל 8 מתח, אם לא תעבור ל בנט אובר ) מסור 4x15 12 10 8 פולי עליון לחזה 4x10 קדמית: מוט w בעמידה 4x8 פטישים 4x8 רגליים: סקוואט 4x15 12 10 8 לחיצת רגליים 4x12 ותוסיף תרגיל ל תאומים 4x12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ^ מאוד הגיוני שיד אחורית ורגליים מקבלים את אותו מספר סטים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אנשים
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
תוריד סט מכל תרגיל של הידיים (גם קדמית וגם אחורית). את המתח אל תחליף בבנט אובר אלא בטי-באר |
|
![]() |
![]() |