|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לabc- 12 סטים מקס' לשריר גדול, 8 סטים מקס' לשריר קטן.
אם אתה יודע לעבוד כמו שצריך גם זה יהיה יותר מדי בשבילך. אני אחרי 10 סטים לשריר גדול יוצא מת לגמרי ועם פאמפ טוב. לשריר קטן גם 4 מספיקים לי. לגבי אימון יד קדמית וברכיאליס- היתי נותן 5 סטים כפיפות מרפקים כלשהן ואז 2 סטים פטישים. זה אימון ממצה לגמרי אצלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() למה אתה מגיב בהתנשאות? מה הבנאדם אמור להבין מהודעה כזאת? מה לא בכבוד שלך לפרט?
חוץ מזה איך אתה אומר שזה כל כך הרבה סטים? הוא עובד על אותו שריר פעם אחת בשבוע. באימון אחד הוא צריך לגרות ולהרוס את השריר עד כדי כך שהוא יצטרך שבוע מנוחה. הוא אולי יכול להוריד 2-3 סטים אבל זה כבר כל אחד ומה שעובד עליו.. והוא אמר שהוא בכוונה הוסיף כי זה עובד עליו יותר טוב. איפה היית בזמנו אליאב היה בא לפה עם התוכניות 16 סטים לשריר גדול וכל מיני כאלה? לעניין בריכיאליס זה חלק מהיד אין מה לעשות וגם את השריר הזה צריך לפתח יש כאלה שלא צריכים ויש כאלה שכן. בתוכנית כמו שלא הסיבה הכי מוצדקת זה פשוט למה לא? כל תרגיל לבריכיאליס עובד על הדו ראשי וגםם על הבריכיאליס. הוא יכול וגם רצויי להקדיש כולה 2 סטים לשריר הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית בסדר גמור פעם בשבוע תן לשריר 15 סטים
ו10-12 לשריר קטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() סלים שיידי ודה אנימל, יש מצב למסנג'רים שלכם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכל התרגילים שאתם משיכיים כביכול לברכיאליס הוא לא עובד יותר אלא שאר השרירים שמכופפים את המרפק עובדים פחות, שים לב להבדל. העבודה של הברכיאליס לא מושפעת מהמנח של כף היד הוא המנח של הכתף, אם מסיבה כלשהי אתה חושק בעוד כמה סטים לכופפי מרפק תוסיף עוד תנועה שבה הבייספס/ברכיוראדיאליס עובדים יותר כי בכל מקרה הברכיאליס יעבוד אותו דבר.
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() קורן יפה של אבא, עשרה סטים ליד קדמית בשבוע, במאסה, זה לא המון... זה אולי לא הכי מעט שאפשר, אבל בטח שלא המון. ואני בחור של low volume....
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() abc 3 פעמים בשבוע?
למה אתה לא עושה FBW? לדעתי בזבוז.
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() רשמתי המון לדעתי ,גבריאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() לא הסתדרתי עם fbw ולא עם ab של שלוש פעמים... לא הרגשתי עבודה או לחילופין הרגשתי יותר מדי עבודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() אוקי פט בוי וקורן תקשיבו:\
אני בטח לא צריך להסביר לכם את מה זה ווליום, תדירות ועצימות. ואני יודע יודע שאתם בעד ווליום נמוך, אבל יש אנשים שמזניחים נגיד תדירות ואז נותנים דגש לעצימות ולווליום והרבה אנשים גודלים אם זה יפה מאוד (אני למשל) אז תפסיקו לבלבל בביצים שכולם צריכים לעבוד כמוכם עם ווליום נמוך. ותפסיקו כבר להתנשאות מעל כולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() הכוונה שלו הייתה לדעתי, ובצדק, שאף אחד פה לא ברמה שבה יש בכלל צורך להקדיש מחשבה לתרגילים המבודדים שהוא יעשה ליד הקדמית שלו