|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
אני מתאמן עם תוכנית ab 4 פעמים בשבוע. השאלה שלי היא כזאת האם האימון הבא לגב הוא בסדר ומחסה את כול השרירים בגב: 1. T-bar אחיזה צרה 3 סטים 2. פולי עליון משיכה מאחורי הראש 3 סטים 3.חתירה 3סטים תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן..זה בסדר..
זה מה שעשיתי.. אבל הוספתי גם קירוב שכמות אבל זה כי היה לי abc |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() האימון נראה סבבה אתה בטח יודע שצריך לעבוד בעצימות גבוהה וגם לאכול כמו שצריך.
בהצלחה!
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני הייתי עושה חתירה בטי בר
פולי רחב ופולי צר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פולי צר ופולי רחב זה לא אותו דבר כי התנועה עצמה בכתף היא שונה (פשיטה לעומת קירוב), למרות שהעבודה על השרירים היא כמעט זהה.
וזה לא משנה איזה תרגילים עושים, כולם עובדים בצורה כזאת או אחרת על הרחב גבי. אפשר גם לעשות רק תרגיל אחד עם 10 סטים, הבעיה עם זה שזה אולי יהיה קצת משעמם אבל לא יותר מזה. אגב דווקא לתרגילי הפולי יש יתרון בגלל שהם מנצלים את טווח התנועה המירבי. בחתירה עם כבל טווח התנועה מתקצר לחצי, ובבנט אובר רו ו T-bar טווח התנועה מתקצר אפילו עוד יותר.
![]() |
![]() |
#7 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מה ההבדל בין חתירה עם כבל או בנט אובר רו??אפילו בשם של התרגילים אתה מבין שזה אותו הדבר! אבל כניראה שלחשוב זה לא הצד החזק שלך... עדיף שלא תדבר שטויות חמוד... מי אמר לך שתרגילי חתירה יותר יעילים לגב?!?! יש לך שלושה סוגי תנועה בכתף שהרחב גבי אחראי עליהם ואתה באימון הטיפשי שלך מנצל רק שניים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 21-09-08 בשעה 13:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() היפרטרופי אתה מגיב כמו איזה ערס בן 15, תמתן את התגובות אתה בנאדם בוגר...
בקשר לויכוח שלכם אני תומך בתרגילים עם משקל חופשי כמו בנטאובר בארבל רו או מסור או חתירה בטי-באר חופשי כיוון שתנועה לא מוגבלת ע"י מכשיר ויותר שרירים מייצבים עובדים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מסור \ טי-באר - 4 סטים 6-4 חזרות
פולי עליון \ מתח - 3 סטים 8-12 חזרות פול אובר - 10-15 ככה לפי דעתי צריך לעשות ב ab .
![]() |
#10 |
|
![]() ממליץ לך להחליף את הפולי במתח ואת החתירה בבנט אובר רו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
זה כבר מעצבן |
|
![]() |
![]() |