![]() |
[בעיה] אימון גב
שלום לכולם
אני מתאמן עם תוכנית ab 4 פעמים בשבוע. השאלה שלי היא כזאת האם האימון הבא לגב הוא בסדר ומחסה את כול השרירים בגב: 1. T-bar אחיזה צרה 3 סטים 2. פולי עליון משיכה מאחורי הראש 3 סטים 3.חתירה 3סטים תודה לעוזרים |
כן..זה בסדר..
זה מה שעשיתי.. אבל הוספתי גם קירוב שכמות אבל זה כי היה לי abc |
האימון נראה סבבה אתה בטח יודע שצריך לעבוד בעצימות גבוהה וגם לאכול כמו שצריך.
בהצלחה! |
אני הייתי עושה חתירה בטי בר
פולי רחב ופולי צר |
ציטוט:
פולי צר ורחב זה אותו דבר ועדיף אם כבר את הרחב תעשה ככה בנט אובר רו פולי חתירה בכבל עדיף 2 תרגילי חתירה מאשר פולי הרבה יותר יעיל לגב |
פולי צר ופולי רחב זה לא אותו דבר כי התנועה עצמה בכתף היא שונה (פשיטה לעומת קירוב), למרות שהעבודה על השרירים היא כמעט זהה.
וזה לא משנה איזה תרגילים עושים, כולם עובדים בצורה כזאת או אחרת על הרחב גבי. אפשר גם לעשות רק תרגיל אחד עם 10 סטים, הבעיה עם זה שזה אולי יהיה קצת משעמם אבל לא יותר מזה. אגב דווקא לתרגילי הפולי יש יתרון בגלל שהם מנצלים את טווח התנועה המירבי. בחתירה עם כבל טווח התנועה מתקצר לחצי, ובבנט אובר רו ו T-bar טווח התנועה מתקצר אפילו עוד יותר. |
ציטוט:
מה ההבדל בין חתירה עם כבל או בנט אובר רו??אפילו בשם של התרגילים אתה מבין שזה אותו הדבר! אבל כניראה שלחשוב זה לא הצד החזק שלך... עדיף שלא תדבר שטויות חמוד... מי אמר לך שתרגילי חתירה יותר יעילים לגב?!?! יש לך שלושה סוגי תנועה בכתף שהרחב גבי אחראי עליהם ואתה באימון הטיפשי שלך מנצל רק שניים |
היפרטרופי אתה מגיב כמו איזה ערס בן 15, תמתן את התגובות אתה בנאדם בוגר...
בקשר לויכוח שלכם אני תומך בתרגילים עם משקל חופשי כמו בנטאובר בארבל רו או מסור או חתירה בטי-באר חופשי כיוון שתנועה לא מוגבלת ע"י מכשיר ויותר שרירים מייצבים עובדים. |
מסור \ טי-באר - 4 סטים 6-4 חזרות
פולי עליון \ מתח - 3 סטים 8-12 חזרות פול אובר - 10-15 ככה לפי דעתי צריך לעשות ב ab . |
ממליץ לך להחליף את הפולי במתח ואת החתירה בבנט אובר רו.
|
ציטוט:
זה כבר מעצבן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ