|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שאלתי את אחד מהמאנים בחדר כושר עם זה טוב לאכול אחרי אימון קוטג' עם 3 לחם לבן .. והוא אמר שזה לא טוב הלחם הלבן בכלל ולאכול לחם מלא אחרי אימון .. אמרתי לו שצריך פחמימות פשוטות עם ערך גליקימי גבוה והכל והוא אמר שלחם לבן זה פשוט זבל ולא לאכול ..
הוא צודק ? או שאחרי האימון זה טוב לאכול את זה? תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אל תקשיב לו
למה שאלת אותו בכלל?
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוהב אחרי אימון לאכול קורנפלקס בנוסף לאבקת חלבון.
לקורנפלקס יש ערך קליקימי יותר גבוה מלחם לבן אבל לא אמורה להיות בעיה עם לחם לבן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אין בעיה עם הלחם הלבן, בתאבון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לחם שכתוב בערכים שלו קחמ חיטה כהה .. איזה לחם זה נקרא ? לבן ? מלא ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ?? ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שאני אוכל אחרי אימון לחם לבן עם דבש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 56
כללי:: חוה
גיל:: 26
עוסק ב:: כוחות הביטחון
חדר כושר: פרייד 3000
|
![]() אני יודעת שיש שפע של חומר בפורום על השאלה שאשאל אך לא מצאתי
למה צריך להקפיץ אינסולין לאחר אימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לחם לבן אחרי אימון זה סבבה אין בעיה עם זה
בגדול צריך להקפיץ איסולין כי זה הורמון אנבולי שדוחף את חומרי התזונה ואחרי האימון יש חלון שבו השרירים צמאים לחומרי בניין מי שמעביר את "חומרי הבניין" האלה לשרירים זה אינסולין |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בלי שום קשר לאימון או לא אימון. לחם לבן זה זבל תעשייתי מזוקק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט מוסיפים לו קרמל או מרכיבים אחרים על מנת ליצור את האפקט הכהה. אם אתה רוצה לחם עם ערך תזונתי גבוה, זה צריך להיות לחם מקמח מלא/שיפון/קמח אורגני/חיטה שלמה טרום נבוטה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט מוסיפים לו קרמל או מרכיבים אחרים על מנת ליצור את האפקט הכהה. אם אתה רוצה לחם עם ערך תזונתי גבוה, זה צריך להיות לחם מקמח מלא/שיפון/קמח אורגני/חיטה שלמה טרום נבוטה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אכן כן זה לא אומר שאי אפשר לאכול לחם לבן אחרי אימון אחרי אימון זה בסדר אין אם זה בעיה בכל זמן אחר אני לא הייתי נוגע בלחם לבן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הלחמים הכי בריאים הם במאפיות הקטנות, כל החברות הגדולות חושבות רק להוזיל את הייצור ולהגביר את התפוקה של המכונות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם כבר אני פה, זה הגיוני של 100 גרם לחם יהיו 150 קק"ל? אני אוכול אותו כבר זמן מה וזה נראה לי מופרך לאידע למה (לחם לבן קל)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |