|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סקר קטן, האם אתם מעירים לאנשים שאתם רואים מתאמנים לא טוב, או פשוט מתעלמים?
אני אישית הערתי פעם פה ושם, אבל אחרי כל בחורה שהערתי לה חשבה שאני מנסה להתחיל איתה, וכל גבר שהערתי לו אמר לי טוב טוב וחזר לשבור לעצמו את הגב, אני כבר לא משקיע את המאמץ
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() רק לחברים האמת
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() פעם ניסיתי, ואז הם התחילו לחפור ולנסות להסביר לי למה אני טועה והם צודקים.
עכשיו זה כזה אני מסתכל על מישהו עושה משהו הזוי וגרוע ועושה כזה "לא" עם הראש וצוחק (כמו איזה זבל) והולך. ואם מעירים לי אז אני עונה "גב\ברכיים שלי גוף שלי תן לי להרוס אותו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לא מעירים לאנשים. זה לא באחריותך, וזה גם מחוץ לתחום שלך, אלא אם כן זה החדר כושר שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לחברים כן אני מעיר והם מקשיבים, לאחרים אני יודע שאין טעם להעיר כי הם סתם יתעלמו ממך בסופו של דבר... רובם לפחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני דווקא לפעמים מעיר, אבל אנשים מקבלים את זה בסבבה(רובם)
ובקשר לבנות.. הם דווקא נהנות כשאני מסביר,מדגים והכי טוב כשאני עוזר להן עם התרגיל ![]()
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אני רואה אני מעיר, הוא רוצה הוא מקשיב- הוא לא רוצה הוא לא מקשיב. מכאן זה בינו לבין עצמו.
![]() |
![]() |
#8 |
מפקח ראשי
|
![]() כן ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מה קורה אם אתה מעיר, הוא מקשיב, ואחרי זה קורה לו משהו רע. מי לדעתך יהיה אשם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אני אסביר לו, אני אשב סט אחד לראות איך הוא עושה, וזהו מאז אני עשיתי את שלי.
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אז בוא אני אגיד לך מקרה שקרה לי חבר שלי עשה כפיפות מרפקים במוט וכולו עקום עם הרגליים ועושה תנועות עם הגב אמרתי לו קח רגל אחת קדימה רגל אחת אחרוה ותעמוד יציב הוא נפל והמוט עוד שניה התרסק עליו
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לכן אני חוזר ואומר, תנו להם לעבוד לחינם, שיהיו מרוצים שהבטן שורפת אחרי 200 חזרות * 6 סטים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
זה עדיין לא משנה את מה שאני חושב, צריך להעיר, במקרים נדירים כמו חבר שלך יכולה להיווצר בעייה, לרוב לטווח קצר, ובכך למנוע בעייה לטווח ארוך. אני ממה שאמרת רק לומד שלפני שאני מעיר לבן אדם אני אבקש מאותו בן אדם לעשות את זה עם משקל נמוך שיתרגל לתנועה החדשה...
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא מעיר,לא נראה לי גם,שמישהו בן 18-20 יקשיב לילד בן 15..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מעיר בקטנה לחברים
ואם איזה מישו שאני רואה שהוא עושה משו ממש קריטי ומזאן את עצמו ואחד המדריכים הנורמלים לא שם אז אני ירשה לעצמי להעיר לו אבל בדרך כלל יש את הדפוקים שמעירים בלי סיבה אז הם ישימו לב לפני ויעירו לו ועל הדרך גם יגידו לך שסקוואט פוגע בך
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() שוב אני אומר- אני בטוח בעצמי כי אני לא אגיד סתם.
אם אני רואה בן אדם עושה כפיפות מרפק עם צ'יטינג בגב, אז אני אעיר לו כי הרי לא צריך להיות גאון כדי להבין שזה מזיק.
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא חשוב. אתה אף פעם לא יכול לדעת את המצב הגופני של הבן אדם שאתה מעיר לו, את ההסיטוריה של המחלות שלו ואת מצב הפציעות שלו. אתה לא יכול להיות בטוח ב 100% במה שאתה אומר ואתה לא יכול לדאוג שהוא יבצע בצורה מושלמת את מה שתגיד לו. וברגע שהוא יפשל, אתה תדפק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
נכנעתי. ![]()
![]() |
![]() |
#20 |