|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לתומכים=] ומי שמחפש לעקוץ פשוט שלא יגיב הוא לא מועיל או משו...
אני לא מעוניין לעלות יותר מידי במאסה, ברור שאני בתקופת מאסה עליתי למשקל 65 קילו מ61 קילו בחודשיים האלה אז אל תזלזלו אני שואף להגיע ל 75 לפחות בתקופה של חצי שנה בערך מקווה שילך טוב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני לפי תפריט צורך קרוב ל3000 קלוריות ביום מנסה כמה שיותר להצמד לתפריט ולמרות כל מה שאני אוכל כנראה שהגוף שלי שורף הרבה אני שוקל להתחיל שימוש באבקה לעליה במאסה יש הצעות בנושא הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תאמין לי שאם הילד ירצה אז וואלה הוא יוכל להגיע למטרה שחבל על הזמן , עור ועצמות ? ממש לא הייתי מנסח את זה ככה אז בבקשה ממך פעם הבאה אם יש לך משהו חכם להגיד אז תגיב אם לא אז אתה מוזמן לסתום את פיך ולחזור להתאמן בשקט. תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה מוזמן לפתוח על זה נושא חדש בפורום תוספים
תפרט מה התפריט הנוכחי שלך בדיוק, אני בטוח שתקבל ייעוץ מעולה
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי ני יברר את העניין...
ד"א תדעו לכם שמה שחלקכם אלה שאוהבים לרמוס תביטחון העצמי של האנשים החדשים פה אם לא היתה לי כל כך הרבה תמיכה מאנשים שאומרים לי שאני משתפר ושיש לי פונטיציאל גדול אולי הייתי פורש בגלל המילים שלכם אבל מה לי טוב לי איך שאני וכולם יכולים את יודעים מה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
צודק ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
בכיף אחי ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() תודה רבה שיש הסכמה עם דבריי.
וואלה אנשים לפעמים יכולים להיות כאלו אטומים שזה פשוט מראה כמה פלאטות של 15 קילו נפלו עלייהם בילדותם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
צ'מפיון מס http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=100&Page=1 מומלץ ![]() או http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=100&Page=1 בעיקרון הייתי הולך על הצ'מפיון אבל שתי אלה מומלצות ![]()
![]() |
![]() |
#31 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
לה כמו שאמרתי בשרשיר אחר... כל אחד פה מדבר כאילו הוא יצא מהבטן של אמא שלו עם היקף יד 50 ושרירים בחזה... כל האימרות האלה שהארדקור מפזר פה על חובבנות מתחילה להראות כהתנהגות חובבנית למדיי, מדבר כמו ילד בן 14...
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() אני באמת מאוד מעוניין לראות תמונה של הטמבל הזה..נראה באמת מה הוא שווה שהוא מרשה לעצמו לדבר יותר מידי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אחי אחרי כל הדיבורים שלו מצידי שזה יהיה מר ישראל של 2005 . הוא יצא noob דיבר כמו טמבל ... לא מקצועי בשיט אני יכול לומר על זה רק דבר אחד ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() חחחחח מסכים איתך ב 100 אחוז אח יקר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אתן פה את התוכנית שלי:
לידיים יום נפדר בגלל שמבחינה גנטית הם די חלשות ביחס לשאר בגוף abcabcx שריר גדול 9-12 סטים שריר קטן 6-8 סטים a חזה כתפיים טרפזים bגב רגליים cיד קדמית אחורית אימון לא עולה על שעה ורבע |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נשמע מצויין יפה שהתחלת מתכנית אמיתי ובלי חשש שתבצע אימון יתר.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() זאת התוכנית שאיתה התחלתה להתאמן?
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי חודש שבועיים ראשו נים אימון כללי כזה עשיתי עוד חודש ab וזה נורא שיעמם אותי כי רסמי אני אוהב ליהיות הרבה במכון להשקיעע את המרב בשרירים מסוימים
אני גם מנסה כמה שיותר לגוון כל כמה אימונים בתרגילים מידי פעם משנה משו פה ושם |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() תעבוד על הפוזות.
חטוב מאוד! כמה אחוז שומן אתה? נראה 8 בערך... ויאללה מסה=]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() shai224
גבר אמיתי אחיי... וואלה לפותח האשכול באמת המצב שלך ממש טוב ואם ככה אתה נראה אחרי חודשיים אז אני מאמין שאתה תגיע למטרה שלך במהרה ;] בהצלחה בחור! ואל תתייחס לסנובים ש"ירדו עליך" לא צריך להתייחס אליהם זה עושה להם טוב לבאס אנשים