![]() |
כמה תמונות מלפני שבועיים
סליחה על הצילום הלא מקצועי: כרגע עובד על ידיים חזק הם די חלשון אצלי יחסית לשאר הגוף
http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../363/084/5.jpg http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../363/084/3.jpg עריכה: מתאמן רק חודשיים וחצי פחות או יותר אישית מרוצה מההתקדמות=] |
רואים שיש לך אחוזי שומן ממש בודדים.. תעבוד על הצגה טובה יותר של השרירים.
ותעלה קצת במשקל.. ואתה על הגל.......... |
שחיפחיפון
|
אתה יודע כבר מראש שכל התגובות יהיו "תן מאסה ארוכה" ושהחיטוב הוא נחמד, נכון?
|
תן חזק במסה.
|
סיקס פאק הקטן?????
|
כמה אתה שוקל 11 קעילו? תיתאמן שנתיים ואז תעלה תמונות
מת על אלה שמיתאמנים חודש ורבע ומעלים תמונות מה שאתה רואה זה הגנטיקה שלך בחודש וחצי לא משיגים כלום ילד |
ציטוט:
בימקום אלון הייתי מעניש אותך בחומרה על ההשוואה הזאת מה קרה ראיתי טיפה חיטוב היתלהבת? בנאדם אין לו בשר מה שאתם רואה זה עור ועצמות תפסיקו ליקפוץ כול פעם שרואים איזה חיטובון |
אתה רזה.
|
מסה אחי .. אפשר לראות שיש לך חזה חביב ..
|
מה נפלתם עליו אחלה הישג לחודשיים של אימון גם אם הוא שחיף
|
ציטוט:
תמשיך להתאמן, אתה בדרך הנכונה |
ציטוט:
אין פה שום הישג. אם אתה מתאמן חודשיים אין סיבה שתעלה תמונות בחודשיים לא רואים שינוי מטורף או לא רואים משהו שאפשר להעביר עליו ביקורת. בכל מקרה.... חטוב מן הסתם וצריך מאסה ארוכה אין עוד מה להגיד. |
ציטוט:
ישך נטייה ליפול על כל בן אדם שני שמפרגן תמרמור שלך תשמור לעצמך ילד |
ציטוט:
ואני לא ממורמר. פשוט חושב שזה שטויות בשביל מה לעלות תמונות שאתה יודע מה יהיו התגובות מראש ? ואם אתה בחור רציני אתה צריך להבין גם שמה שרואים שם בתמונות זה ילד נורמלי לחלוטין אז איפה בדיוק ההיגש לחודשיים ? אין פה שום קשר לפרגן בן אדם צריך לדעת איפה הוא עומד ! אתה יכול לגשת לדיונים אחרים ולראות שאני מפרגן טוב מאוד למי שצריך באמת לפרגן. |
אחי תתן במסה חזק ואז תעלה תמונות
|
אתם אנשים חולים באמת :) כאילו כולם כאן מפלצות מסה מטורפות . הבחור מתאמן חודש כולה. ממש ילד בתחילת הדרך ואתם מבאסים לו את החיים. נראה שיש כאן פוטנציאל אחוז שומן מאד נמוך וגנטיקה יפה מאד בחזה ובבטן, תתאמן חזק ותאכל ועוד שנה תפרסם תמונות אני בטוח שהתוצאות יהיו אדירות
|
מה גובה? גיל? משקל?
|
יאלה בתור התחלה אתה סבבה רק תמשיך להתאמן ולאכול לפי תפריט מסודר לעליה במאסה ותראה שתעלה בהצלחה אחינו
|
איזה מצחיקים אתם
איזה מצחיקים אתם מישהו מעלה תמונות, התקדם בחודשיים האלה יחסית מהר... וישר כולכם נופלים עליו... שחיף מה שחיף , מה אתה מעלה תמונות אחרי חודשיים ..
מה תגידו יצאתם מהבטן של אמא שלכם עם היקף יד של 50 ? ושרירי חזה? תפסיקו לזיין ת'מוח ... ברור שהוא צריך מסה אבל הבנאדם מראה התקדמות .. הוא חטוב ממש טוב יעלה מסה יעשה עוד חיטובון ... ביחס לחודשיים וחצי זה יופי של עבודה... כל מי שגדול פה תופס מעצמו כי הוא מתאמן שנתיים ... יאללה .. :) כולכם התחלתם קטנים תראו פירגון ... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ