|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה? לא הבנתי מילה ממה שאמרת
בכל מקרה הבטן אין צורך לאמן כל כך הרבה אני מאמן את הבטן בדיוק כמו שאני מאמן ידיים אם זה מה שרצית לשאול
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף שתעשה פעמיים - שלךוש בשבוע ותעבוד ממש חזק מאשר כל יום קצת .. ה אני למשל עוד פעממים בשבוע על הבטן כמו יד אחורית..
אני עושה תוכנית ab וביום של b אני עושה בטן.
![]() |
#23 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() זה מה שאני עושה אחי כל יומיים אימון גדול של שעה
אבל ת'יודע בימים שאין אימון גדול אז בקטנה קצת יורד לבטן סטטית כפיפות פה ושם לא משהו רציני איזה 10 דק' מצטבר וטוקסיק מה יש לא להבין? אני פשוט אומר שעם אני עושה אימון גדול של בטן כל יומיים וסתם בימים שאין אימון גדול כמו שאמרתי,טיפה יורד לבטן סטטית לא משהו רציני אז זה כמו שתעשה ידיים,ואז בימים שלא תעשה אימון ידיים,תעשה שכיבות סמיכה זה בדיוק אותו דבר אתה לא עושה אימון בסדר גודל כמו שאתה עושה ב"אימון ידיים" אתה סתם עושה משהו בקטנה והויכוח הזה כבר איבד משמעות |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() אימון של שעה זה הרבה הרבה יותר מידיי
5-6 סטים גג 10 דקות +- ואימון כל חלק יד אצלי לוקח בדיוק אותו זמן..
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() פעמיים בשבוע / שלוש 6-9 סטים .
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה? אם הוא עובד 4-5 סטים זה הגיוני מאוד
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() 4-5 סטים על ידיים?
רק תרגיל 1? לא יודע לא מאמין בקטע של תרגיל אחד לאימון אני מרגיש חוסר סיפוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה יודע לעבוד כמו שצריך אתה יכול לקבל גירוי גם מ4 סטים . למרות שאני עובד כרגע עם משהו כמו 6-7 סטים
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() כן בזה אתה צודק
אבל לא יודע אני פשוט לא מרגיש שלם ברגע שאני משלים איזור ב4 סטים,או באימון 1 בשבוע עם היה מספק אותי אימון 1 בשבוע לכל שריר הייתי עושה abcde (כן זה דיי דפוק אני יודע אבל זה משהו במוח) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() 6 סטים באימון פעמיים בשבוע זה דיי והותר לכל חלק ביד
עוד פעם אני אגיד לך אין באמת טעם לעשות כמה שיותר לדחוף עוד ועוד ועוד
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זאת לא הכמות - זאת האיכות ! בניגוד למה שהרבה פה חושבים/עושים .. 100 סטים בטוח לא יעשו אותך קולמן -תדאג שבסטים שאתה עושה אתה עובד 100% וזה מספיק
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() שמע אנלא אידיוט
אני יודע שעם אני יעשה 1000 סטים כל יום זה לא יגדיל אותי ואני בטוח שאפחד פה לא מפגר כדי לחשוב ככה אני יודע שצריך להרגיש 100% סיפוק והשריר ימות ויתאמץ אני לא מצליח לעשות את זה אחרי תרגיל אחד (קרא לזה מה שאתה רוצה אצלי זה פשוט לא כככה) נגיד אני עושה משקולות יד יד של 15 (אימון הבא 17.5 כבוד ![]() ואז הולך לתרגיל אחר שסוחט ממני כבר הכל ככה יוצא לי 11-12 סטים מבין? אבל באמת עם מישהו עוד יכול לדבר איתי על הבטן אני אשמח עד מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() toxicity למה אתה משקיע כל כך הרבה אנרגיה תן ללכת בשקט לדחוף כדור אירובי לתחת
|
![]() |
![]() |