ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-05-12, 00:58   #1
eran2
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 24
ברירת מחדל אימוני סיבולת מול כוח

אני מתאמן כבר זמן מה בחדר כושר מוסמך עם תוכנית אימונים שעובדת על משקלים גבוהים. ות'אמת אני לא מתקדם עם זה - המדריכים לא קידמו אותי לתוכנית הבאה ולא הרגשתי שאני גודל וגם לא חשתי (וזה בעצם הדבר החשוב מאוד!!!) שהשריר מתאמץ/מתנפח/נשרף ולכן אני חושב שאולי כדאי לעבור לתוכנית אימונים של סיבולת. כלומר הרבה חזרות שזה ייתן תחושה שהשריר נשרף ועובד. האם אני צודק בחשיבה שלי?? האם יותר טוב לעשות 15-20 חזרות בסט מאשר 8-10.

מה שבאמת חשוב לי, ופה אני באמת רוצה את עזרתכם, זה שאני רוצה תוכנית אימונים שאני ארגיש בה שהשריר שלי מתאמץ ונשרף. ואת זה אני משיג אחרי הרבה סטים. אז איזה עדיף לעשות?

איפה אני משיג תוכנית אימונים לסיבולת השריר? עם הרבה חזרות וסטים?
זה סך הכל נותן תחושה טובה כזאת שכאילו עשיתי משהו.
eran2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-12, 09:01   #2
entranz
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלentranz
 
תאריך הצטרפות: Aug 2010
הודעות: 1,391
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
ברירת מחדל

תקשיב אני אסביר לך, אתה רוצה להתקדם? מחפש לעלות משקלים? מחפש לגדול? תשאר על 6-10 חזרות.
אם אתה לא רוצה תוצאות יש כמה סיבות לזה:
1.אתה לא מתאמן מספיק חזק (עצם זה שאתה עושה למשל 10 חזרות לבד ואתה עוד מרגיש שיכלת לתת עוד אחת או שתיים זה כבר לא טוב, אני אישית בקושי מסיים את החזרה ה6-7 שלי אני תמיד עובד עם פרטנר שישמור עליי)
2.אתה לא נח מספיק - לא ישן מספיק שעות בלילה.
3.אתה לא אוכל מספיק - אוכל זה אחוז מאוד גבוה מההצלחה שלך, ברגע שתאכל מסודר במשך היום (5-8) ארוחות כל בערך 2.5-4 שעות שמכילות כמות מספקת של חלבון רזה (חזה עוף, טונה במים, אמנון, סלמון, סינטה, בקר, קוטג' וכו'...) כמות מספקת של פחמימות איכותיות (בטטה, אורז מלא , פסטה מקמח מלא, לחם מלא, לחם שיפון, קינואה, כוסמת, שיבולת שועל, גרנולה וכו'...) וכמות מספקת של שומן איכותי (אבוקדו, שמן זית, טחינה גולמית, שקדים אגוזי מלך וקשיו טבעיים, שמן דגים (אומגה 3 - מצוי בעיקר בסלמון) , חלמוני ביצה, פשתן וכו'...)
אתה תראה תוצאות מדהימות מבטיח לך...
מבחינת האימונים, אני אשמח אם היית נותן קצת יותר פרטים לגבי האימון שלך וכמה פעמים בשבוע אתה עושה אותו.
entranz מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-05-12, 09:05   #3
entranz
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי שלentranz
 
תאריך הצטרפות: Aug 2010
הודעות: 1,391
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
ברירת מחדל

ואגב גם זמני המנוחות שאתה צריך לעשות לא צריכות להיות אינטנסיביות וכל דקה להתחיל סט, תנוח קצת במיוחד בתרגילים מורכבים כמו סקוואט או לחיצת חזה, המטרה היא להעמיס משקלים לבצע מנוחות ארוכות יותר ובכלל גם בבית לנוח כמו שצריך לא להגיע למצב שאתה מתאמן 6-7 פעמים בשבוע לדעתי זה מיותר ומספיק 4-5 פעמים המטרה היא לתת לגוף מנוחה כמה שיותר ואת האוכל הדרוש בשביל להגיע לתוצאות.
תנסה אולי גם לתת ככה איזה פירוט של הארוחות שאתה אוכל במשך היום.
entranz מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
אימוני סיבולת לכתפיים Ballantine אימונים 2 02-01-11 15:50
אימוני סיבולת avram1 אימונים 4 14-03-09 15:15
אימוני סיבולת Ido אימונים 3 14-02-08 14:50
אימוני סיבולת וכושר. Antonyx אימונים 1 27-01-08 22:38
אימוני סיבולת.... V.G אימונים 8 30-11-07 19:46


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:33.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים