|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() דני חבל, בפוסט שהעלת לפני שבוע עם התמונות שלך הראת בגרות והבנה של ספורטאי ( באופן ההתנהגות וקבלת הביקורות). ועכשיו אתה שוב יורד לרמה של ילד בגנון עם ירידות על אנשים והמצאת תירוצים במיקום לקבל את זה כמו גבר שהטכניקה שלך לא בוצעה נכון.
זה לא בושה לשאול ולבקש עזרה, אם היית אומר ״ אוקי, אז הסקוואט של לא טוב. איך אני יכול לשפר אותו או מה אני צריך לעשות כדי לשפר אותו״ היה פותר את כל הירידות והתגובות הבוטות. בחיים אל תישכח. ספורטאי אמיתי, או אפילו כל מיקצוען צריך לדעת איך לקבל ביקורת ואיך להשתמש בה לטובתו. ו Chest, מגעיל אותי שאתה יורד על אנשים עם דיסלקציה. תתנהג בהתאם לגיל שלך, לא במקום ירידות כאלו. |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#43 | |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מאמן כושר ומכין את עצמי לתחרות!
חדר כושר: תמיד משתנה
|
![]() ציטוט:
שמע אני לא בא לרדת עלליך שמור על עצמך ואני עד ליפני חודש סיימתי תצבא בכבוד אני האיתי לוחם ביחיד בחייל הים מאוד מובחרת וזהו גמור את זה יפה וזהו בהצלחה גבר |
|
![]() |
![]() |
#44 |
חבר מתחיל
|
![]() אמרתי שאתם צודקים חבל שאתם לא קוראים בין השורות כמו שאומרים ונכון המשקל לא בישבילי אבל תודה לכולם וזהו קצת ציטינג לא מזיק לאף אחד
|
![]() |
![]() |
#45 |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() זה צ׳יטינג שבקלות יכולה להוביל לפציעה חמורה.
אני שמח אם תעלה סירטון שלך עושה סקוואט עם מישקל יותר נמוך ( אפילו רק עם פלטה של 20 קילו בכל צד) רק כדי ליראות אם הטכניקה שלך באמת טובה והסירטון הזה לא משקף את המציאות של הטכניקה שלך. |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר מתחיל
|
![]() יש ביקורת שאני יקבל.תמיד ויש יהומו וכאלו תכבדו מה אתם קוקסינלים חח עזבו חברים רק טוב מאחל לכם בריאות כושר ומסה
|
![]() |
![]() |
#47 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר מתחיל
|
![]() משקלים אחרים תאמין לי שאני עושה מדויק לא סתם הגוף שלי עם פרופורציה חזקה
|
![]() |
![]() |
#49 |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() אחרי הסירטון הזה קשה לי להאמין שה ״מדוייק״ שלך ושלי זה אותו הדבר.
ויש אלף ואחד סיבות ללמה אתה ב״פרופורציות״. |
![]() |
![]() |
#50 |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() ותלמד להבליג את הביקורות שאתה לא אוהב אם הן באמת לא במקום.
|
![]() |
![]() |
#51 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() שמע מבחינת מאסה והגוף עצמו אני לא חושב שיש מישו מהפורום שמתקרב עליך ואתה לא רואה אף אחד וזה יפה מאוד.
אתה טוען שאתה טבעי אני אומר זה אפשרי אבל קשה מאוד במיוחד עם מאסה כזאת בנוגע לסקוואט זה שיוצאים עליך הז בצדק אחי הריי מה ציפית שתפרסם סקוואט כזה בפורום אימוני כוח ולא יצאו עליך? זה אפילו לא רבע אחי תלמד לעשות סקוואט תוריד משקל תרד עד למטה כמו שצריך וזה הכל לא להתאמן לפי האגו זה רק יהרוס לך בהצלחה בהמשך. |
![]() |
![]() |
#54 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
phhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh maaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mayb incharge of the ovedi rashar (they need to know how to use brushes and stuff) dani plz, check ur spelling and grammer, really, not laughing at you, will have mistakes some times but check them i can't understand half of what ur saying
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
#55 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אחי איזה אומץ לעשות סקוואט רק עם 3 ספוטרים אחי אתה קרנףףףףף עללללללללל חמרמיר ביצותתתת נפאלייייייייייייי אח שלי הקרנףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!@!#!!
או בקיצור, כמצופה וכצפוי לא סקוואט ולא בטיח, לא הפתעת פה אף בר דעת שמבין עניין, והיה ברור שתעלה לפה סרטון של שמינית סקוואט כי אתה בילדר ישראלי טיפוסי, אבל האמת??? עשית שיא חדש - 3 ספוטרים כשאחד בעצם מסקביט איתך 50% מהמשקל אף אחד עוד לא העלה פה, אז על זה כל הכבוד זה בהחלט שיא. אבל לא נורא יאח!! תתעודד! בעזרת ה' והמזרק - במאי תתן בראש על הבמה וזה הכי חשוב!!!
#56 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: "Place top three. Get sponsered. Get a job in the fitness industry"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אתה באמת מצפה מאיתנו להאמין ששריתת ביחדה מובחרת מאוד בחיל הים ורק לפני חודש ניהית אזרח ואתה נראה כמו מפתח גוף שמתאמן לפחות 3-4 שנים אם מזרקים?
|
![]() |
![]() |
#58 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() קובה תהיה רציני, ידוע שבצה"ל גובה של 1.66 ס"מ זה אוטומטית יחידה מובחרת.
#59 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תפרט בבקשה את התוכנית אימונים שלך גבר!!! אני רואה שיש לך תוצאות מדהימות אני גם רוצה להיות כמוך!!! איך אתה נותן דגש לרגליים ככה שהגעת לסקוואטים כאלה??? תשתף גבר אל תסתיר
|
![]() |
![]() |
#60 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() ליברה גיליתי מה הסוד שלו ושל חדש!
קבל !!! ![]()
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סרטון חדש חזקקק שליי חברים תקופה חדשהה יאללה בקרוב במאי תחרות!! | dani hen | גלריות הגולשים | 23 | 16-11-11 18:02 |
סרטון חדשש חדששש חברים תקופת החיטוב שליי!!!!תהנו!!! | dani hen | גלריות הגולשים | 44 | 12-11-11 20:00 |
סרטון חדשש חדששש חברים תקופת החיטוב שליי!!!!תהנו!!! | dani hen | תזונה ותוספים | 1 | 05-11-11 12:00 |
יאללה שבת שלום אנשים! תהנו היום! | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 25 | 19-05-07 19:07 |
יאללה חברים מחר טיול לאילת! | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 35 | 18-02-07 22:13 |