|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני מעוניין להתחיל לעבוד על הבטן שלי ברמה רצינית
אשמח לתרגילים הכי טובים לבטן, כמובן לכמה תרגילים שיעבדו על כל שרירי הבטן +איך כדי לבצע אותם נכון. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() 1-סקוואט
2-סקוואט כבד יותר 3-סקוואט יותר כבד 4-סקוואט ממש כבד 5-קיבינימאט כמעט נמעכתי כשעשיתי את הסקוואט הזה!!! האחרונה זאת האופציה החביבה עלי תגיע ל5 ואז תוכל להתחיל לבודד בטן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבין שאתה בעניני קוביות וזה לא דבר פסול אבל תבין הבטן שלך כולה עובדת כל כך חזק בכ"כ הרבה תרגילים שאתה מבצע ככה שאין טעם לתת לה עוד גירוי , בטן יפה וקוביות יבואו כשתהיה עליך מסת שריר טובה על אחוז שומן דיי נמוך. עם אתה רוצה אתה יכל להוסיף 3 סטים לבטן פעם פעמיים בשבוע זה לא ישנה הרבה אבל זה כל הסיפור. אתה תראה אפילו שתבצע בנץ' פרס קצת כבד אתה תרגיש תבטן חזק, שלא לדבר על דדליפט וכמובן סקוואטים.
בהצלחה עם יש שאלות אל תתבייש לשאול |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() פלוס אחד אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() פלוס עוד אחד
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() פלוס עוד אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() נו באמת
אני מדבר על תרגילים עם משקל גוף לבטן. תרגילים לכל שרירי הבטן+איך לבצע אותם נכון אם אפשר סרטונים זה יהיה נחמד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() אתה קשה הא?
מה לא הבנת בתגובות שלי ושל דניאל?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא מרים משקולות.
התגובה שלי הייתה מספיק ברורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אם אתה לא מרים משקולות אז איך אתה רוצה לעבוד על הבטן?
התגובה שלי הייתה מספיק ברורה
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Fat bastard
|
![]() מה שהתכוונו להגיד לך, זה שבטן, בדומה לכל שריר אחר, צריך גירוי בשביל לגדול.
אם אתה לא מתאמן עם משקולות, אז שרירי הבטן לא יגדלו. מה שאתה בטח התכוונת זה איך עושים שייראו את שרירי הבטן, ואם זאת השאלה אז התשובה היא דיאטה והורדה באחוזי שומן, ואין שום קשר לתרגילי בטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() התרגיל שלדעתי הכי טוב לבטן , אם לבודד , זה להיטלה על המתח עם רגליים כשהראש שלך למעטה ולעשות כפיפות בטן...אם אתה לא יכול לעשות את זה , אז פשוט הרמת רגליים בטלייה רגילה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תרגילי כוח למשקל גוף | mitamen | אימונים | 2 | 07-02-09 16:27 |
תרגילי גב | number1 | אימונים | 1 | 09-11-07 19:06 |
תרגילי גב | sneori2 | אימונים | 10 | 28-10-07 14:36 |