![]() |
תרגילי בטן
שלום אני מעוניין להתחיל לעבוד על הבטן שלי ברמה רצינית
אשמח לתרגילים הכי טובים לבטן, כמובן לכמה תרגילים שיעבדו על כל שרירי הבטן +איך כדי לבצע אותם נכון. תודה! |
1-סקוואט
2-סקוואט כבד יותר 3-סקוואט יותר כבד 4-סקוואט ממש כבד 5-קיבינימאט כמעט נמעכתי כשעשיתי את הסקוואט הזה!!! האחרונה זאת האופציה החביבה עלי תגיע ל5 ואז תוכל להתחיל לבודד בטן |
אני מבין שאתה בעניני קוביות וזה לא דבר פסול אבל תבין הבטן שלך כולה עובדת כל כך חזק בכ"כ הרבה תרגילים שאתה מבצע ככה שאין טעם לתת לה עוד גירוי , בטן יפה וקוביות יבואו כשתהיה עליך מסת שריר טובה על אחוז שומן דיי נמוך. עם אתה רוצה אתה יכל להוסיף 3 סטים לבטן פעם פעמיים בשבוע זה לא ישנה הרבה אבל זה כל הסיפור. אתה תראה אפילו שתבצע בנץ' פרס קצת כבד אתה תרגיש תבטן חזק, שלא לדבר על דדליפט וכמובן סקוואטים.
בהצלחה עם יש שאלות אל תתבייש לשאול |
ציטוט:
|
פלוס אחד אחי!
|
ציטוט:
|
פלוס עוד אחד
|
ציטוט:
|
נו באמת
אני מדבר על תרגילים עם משקל גוף לבטן. תרגילים לכל שרירי הבטן+איך לבצע אותם נכון אם אפשר סרטונים זה יהיה נחמד. |
אתה קשה הא?
מה לא הבנת בתגובות שלי ושל דניאל? |
אני לא מרים משקולות.
התגובה שלי הייתה מספיק ברורה |
אם אתה לא מרים משקולות אז איך אתה רוצה לעבוד על הבטן?
התגובה שלי הייתה מספיק ברורה |
מה שהתכוונו להגיד לך, זה שבטן, בדומה לכל שריר אחר, צריך גירוי בשביל לגדול.
אם אתה לא מתאמן עם משקולות, אז שרירי הבטן לא יגדלו. מה שאתה בטח התכוונת זה איך עושים שייראו את שרירי הבטן, ואם זאת השאלה אז התשובה היא דיאטה והורדה באחוזי שומן, ואין שום קשר לתרגילי בטן. |
התרגיל שלדעתי הכי טוב לבטן , אם לבודד , זה להיטלה על המתח עם רגליים כשהראש שלך למעטה ולעשות כפיפות בטן...אם אתה לא יכול לעשות את זה , אז פשוט הרמת רגליים בטלייה רגילה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ