|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
נפיחון
|
![]() אל הפנים..מה הקטע שאתה עושה 12 חזרות לכל תרגיל.עדיף שתעלה משקל ותעשה פחות {6-8}חזרות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() כמו בתוכנית הראשונה אתה מתכוון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
נפיחון
|
![]() שלילי.בתוכנית הראשונה שלך עשיתה 4x5 מה ההגיון בזה? תעשה לשריר גדול 6x8-6 ולשריר קטן אתה יכול לעשות או 4x8 או 3x8..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתכוון בשריר קטן לכל תרגיל 4x8 או לכל שריר 4x8?
כי אם לכל שריר 4x8 אז יש שמה 6x8 סך הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() גרוע..
התוכנית שלך אמורה קודם כל ליהיות בעלת תרגילים מורכבים תכניס בנץ' פרס , מתח בתוספת משקל , דדליפט ,סקואט , פרס ואז תחשוב להוסיף עוד תרגילים אם כבר אתה עושה ab תעשה בערך 6 סטים לשריר גדול 5-8 חזרות לכל סט משקל כבד שריר קטן תעשה 1-2 סטים לא יותר מזה גם ככה אתה תקבל הרבה נפח מהתרגילים המורכבים אז 2 סטים מספיק ליד קדמית ויד אחורית תנסה לעלות לפחות פעם בשבוע משקל על המוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() סוקו אני מציע שתלך למפגש אחד אצל פיזיוטרפיסט הוא גם ייבדוק לך את הברך וגם יגיד לך אם אתה יכול לעשות סקוואט. אם כן. תעבוד ותראה שזה רק יישפר לך את הכאבים ואת הייציבות בברך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי מספר הסטים 1-2 סטים זה קצת מידי לא? תודה רבה אחי תמיד טוב לשמוע עצה ממישהו עם אותה בעיה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() הייתה לי בעיה קצת יותר קשה שעצם הירך שלי התקדמה קדימה ועקפה את עצם השוק, קח את שתי הידיים שלך תעשה בשניהם אגרוף ושים אחד מעל השני, קח את האגרוף העליון6 ס"מ קדימה. ככה היה נראה מפרק הברך שלי לכמה דקות.
ושיהיה בהצלחה באימונים הכי חשוב! נערך לאחרונה על ידי nadavmoore, 13-02-11 בשעה 22:20. סיבה: שכחתי משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע כבד.... חחח
תודה רבה אח שלי! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים | גיא גלילי | אימונים | 1 | 06-10-10 17:51 |
|בקשה| תוכנית אימונים | NoLiMiTs20 | אימונים | 3 | 24-04-10 16:13 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
תוכנית אימונים | bobi12 | אימונים | 4 | 06-12-08 17:47 |
3 אימונים או 5 אימונים בשבוע ? (תוכנית abc) | Sense | אימונים | 16 | 01-11-08 12:51 |