ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-11-10, 16:42   #1
sandrik
חבר פעיל

הסמל האישי שלsandrik

כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
Exclamation תוכנית אימונים לגבר fbw

בוקר טוב,
אשמח לקבל כמה טיפים לבניית תוכנית אימונים fbw לגבר בשנות ה40 לחייו עם רקע בעיקר בשיעורי סטודיו (קיקבוקס,קרב מגע,קראטה), שיכול לבוא לחדר כושר פעמיים בשבוע בלבד (ופעמיים בשבוע מגיע לשיעורי סטודיו).

כמה סטים אתם מציעים לכל שריר גדול?
מספר סטים לשריר קטן?
איזה תרגילים אתם ממליצים לבצע\לא לבצע ?

תודה רבה לכל העוזרים !

sandrik מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-11-10, 17:45   #2
lifton
חבר פעיל

בגלל שאני משער שהמטרה היא קצת היפרטרופיה ולהתחזק. אז לחודש הראשון: (ובגלל שאני מבין שאין לך ניסיון בחדר הכושר, בתרגילים ובמיומנות)

שלושה לגדול
שניים לקטן
10-12 חזרות

תרגילים..ממ..
אני הייתי נותן סקווט בלי משקל לרגליים ולאט לאט להתקדם.
חזה הכי פשוט - לחיצת חזה
גב - פולי עליון/פולאובר
כתפיים - לחיצה
יד קידמית ואחורית - כפיפה בישיבה ופשיטה מאחורי הראש או משהו ..לא חסר.
בטן - שיפוע.
ישן 01-12-10, 01:18   #3
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

Fbw הייתי שם 3 סטים לשריר גדול(3 סטים גב, 3 חזה, 3 רגליים), 2 סטים כתפיים כשכולם תרגילים מורכבים בלי מבודדים(לא משהו כמו פרפר נגיד, שיהיו לחיצות, פולי עליון, סקוואט משקל גוף- מינימום לחיצה במכונה לרגליים)

לא הייתי שם בכלל יד אחורית(אם הכל לחיצות אז למה?) ולא קדמית אבל בשביל שלא יחשוב שאת מדריכה ליצנית שימי לו 2 סטים יד קדמית 2 סטים אחורית בתרגילים מבודדים שיהיה מבסוט.
בסוף האימון 3 סטים לזוקפים או 3 לבטן, כל אימון להחליף, וזה בגלל שבדרך כלל יש אובססיה לבטן, אם אין לו את הג'וק הזה לא חובה- לבטן כדאי תרגילים סטטיים בשביל הרחב בטני ולא מיליון כפיפות.

אם המטרה העיקרית זה חיזוק שרירים כללי ורק פעמיים בשבוע האימון משקולות fbw יכול לקחת לו 45 דקות וזה אחלה אימון שבעולם בשביל המטרות שלו, הכל בטווח חזרות של RM10 קליל ונחמד עם זמני מנוחה מתאימים(לא 5 דקות, לא 40 שניות).
בעיקרון הייתי ממליץ לו לעלות במשקלים בצורה מינורית כדי לראות התחזקות, נאמר 2.5 קילו בשבוע או כל 4 אימונים(בטח יעשה את זה אוטומטית), שיהיה איזשהו מדד להתחזקות בתרגילים המורכבים, להתחיל מנמוך יחסית ולעלות לאט

יכול להחליף תרגילים שלא ישתעמם...

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-10, 10:06   #4
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

תראו מי חזרה
מתי הספקת להגיע לגיל 19

עריכה: התחלתי לכתוב פוסט ערוך עם הסברים על הכל ואז מחקתי כי הבנתי שזה חסר תועלת.
שיקח את אחת מהתכניות באתר.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-10, 13:11   #5
lifton
חבר פעיל

רגע...זה שעושים פרס מבטל את היד אחורית..בחייך, חתירה מבטלת יד קידמית או לחיצת חזה בשיפוע שלילי מבטל גב??

עושים שני סטים כמה חזרות, הוא לא יהיה מר אולימפיה עם זה וגם לא פאוור ליפטינג, אבל הוא יבנה ויחזק את הטרייספס שלו.

כמובן שתוכנית כזו היא רק לחודש.
ישן 01-12-10, 13:21   #6
SmokingSnake

כל תרגיל לחיצה מורכז מערב את היד האחורית(לחיצת חזה, לחיצת כתף)
תרגילי פולי/מתח מערבים את הבייספס

אם תהיה עצימות נכונה ועומס יסף שלא ייתקע לאורך כל הזמן שהוא מתאמן, אז כן, לא חובה לשחק עם שרירים קטנים הם יגדלו לבד, אני לא עשיתי תרגילים מבודדים ליד אחורית או יד קדמית כבר כמה חודשים והיד שלי די גדולה(וזה אפילו שאני מרים משקלים נמוכים יחסית בלחיצות), אולי היא לא ענקית ובחוסר פרופורציות כמו רוב החברי'ה בחדר כושר עם רגלי תרנגולת ויד 45, אבל יש מאסה ועברתי את ה40.
ולא, לחיצת חזה בשיפוע שלילי לא תבטל את הגב כי הגב הוא שריר גדול, והוא צריך גירוי קצת יותר מהבייספס תסכים איתי

שוב, בחדר כושר אם תהיה תוכנית בלי שרירי האמה לצערי, יחשבו שהיא ליצנית, אז חייב לשים 2 סטים.
ברמה העקרונית, בנאדם ברמת האימון הזאת ועם המטרות האלה לא חייב את זה כל עוד התרגילים המורכבים מתוכננים נכון.

דרך אגב, התכנית הזאת במקרה הספציפי(פעמיים בשבוע) תתאים למתאמן הזה רוב הזמן שהוא מתאמן בהתאם למטרות שלו, אפשר להחליף תוכנית שלא ישתעמם, אין מטרה לעשות פיצולים כשאתה בא למכון פעמיים בשבוע, זה בזבוז זמן מוחלט

Lifton, תנסה לחשוב מחוץ לקופסא, יש הרבה תוכניות שלא מתמקדות בשרירים קטנים, מההנחה שביצוע תרגילים מורכבים מערב אותם כבר

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 01-12-10 בשעה 13:25.
ישן 01-12-10, 18:50   #7
lifton
חבר פעיל

מסכים איתך, השכלתי.
למרות שעדיין לי אישית קשה להתעלם מהיד האחורית, כנראה עיניין של הרגל.
ישן 01-12-10, 18:58   #8
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lifton צפה בהודעה
רגע...זה שעושים פרס מבטל את היד אחורית..בחייך, חתירה מבטלת יד קידמית או לחיצת חזה בשיפוע שלילי מבטל גב??

עושים שני סטים כמה חזרות, הוא לא יהיה מר אולימפיה עם זה וגם לא פאוור ליפטינג, אבל הוא יבנה ויחזק את הטרייספס שלו.

כמובן שתוכנית כזו היא רק לחודש.

לחיצת חזה בשיפוע שלילי היא עדיין קירוב אופקי במפרק הכתף, ולא פשיטת כתף.
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-12-10, 21:44   #9
SmokingSnake

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lifton צפה בהודעה
מסכים איתך, השכלתי.
למרות שעדיין לי אישית קשה להתעלם מהיד האחורית, כנראה עיניין של הרגל.
אין מה לעשות, כל המכונים וכל התוכניות בהתאם כמובן בנויות עפ"י עקרונות של לעבוד על כל השרירים, אנשים עושים פריודיזציה ו6 סטים לבייספ, טרייספס ובטן, לא מובן למה, כנראה כי אלה שריר החוף

אני רוצה לראות מישהו מרכיב תוכנית fbw ומתמקד בה ב6 סטים לתאומים, שריר יותר גדול מהבייספס, אבל סבבה, זה מה יש, לפעמים לא כדאי לשחות נגד הזרם

תגובה