|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי,
יש לי ג'ינו במצב דיי חמור הייתי אומר, זה ממש אבל ממש מפריע לי ועד שאני יחליט אם לעשות ניתוח או לא אני רוצה לנסות לטשטש את זה עם ספורט. אז רציתי לדעת ממישהו עם נסיון מה בדיוק אני צריך לעשות? הרבה אירובי? הרבה חזה? איזה תרגילים בדיוק? בבקשה רק מי שיודע שיענה כי אני לא רוצה להגיע למצב שאני עושה משו מסויים וזה רק יבליט לי את זה עוד יותר. ועכשיו בלי שום קשר למישהו יש מושג מה הסיכוי שזה יעבור לבד? תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
קרא מידע מהאינטרנט, אני חושב שיש הרבה אנשים במצבך. לפני עניות דעתי האימון האירובי והאנאירובי לא יכולים להזיק בכל מצב. אין לך מה להפסיד. בן כמה אתה ?
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() קראתי אבל לא מצאתי מידע על איך לטשטש את זה עם אימונים.
אני בן 16. מישהו יכול להמליץ לי איזה תרגילים כדאי לעשות? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תברר על ניתוחים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
תקשיב נשמה טובה. אתה חייב לדבר על זה עם מומחה בתחום. ועכשיו העצה הטובה ביותר... מוכן ? דבר לא רק עם מומחה אחד - דבר לפחות עם שלושה בעלי רמה גבוה בתחום הזה. אם אתה לא יודע מאיפה להתחיל, לחץ על הלינק http://www.drklein.co.il/ לך לפגישה ראשונה ותרשום איך היה, ומה אמרו לך (כמובן רק אם אתה מעוניין ) אם אתה לא רוצה (או שאין לך זמן או כסף) להגיע לפגישה, תשתמש בפורום של האתר שלו. הוא באופן אישי עונה באופן מאוד מקצועי. הוא רואה את הדברים מנקודת המבט שלו, אבל חשוב לשאול גם מומחים אחרים. בהצלחה
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כבר הייתי אצל אנדורקינולוג או משו כזה.. כמה פעמים. אבל הרופאים לא ידעו מה להגיד לי בקשר לכושר.
כל מה שרציתי זה המלצה לאיזה תרגילים לעשות כדי לטשטש את זה. אירובי? אנאירובי? מה בדיוק? תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם יש לך ג'ינו זאת בעיה בפני עצמה שצריך לטפל בה אל תזניח את זה תתעניין בניתוחים טיפולים וכדומה , לך לכמה רופאים בתחום כמו מה שהבחור למעלה כתב. בריאות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() ג'ינו זה לא משו שהוא בעייתי מבחינה רפואית. רק מבחינה אסטטית. כרגע אני מתלבט אם לעשות ניתוח או לחכות.
ובינתיים מה שאני רוצה זה לנסות לטשטש את זה עם כושר. אני לא מבין מה הבעיה שלכם רק להגיד לי איזה תרגילים מומלצים? אירובי אנאירובי מה בדיוק לעשות? תודה [= |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תרגילי חזה.
לי אישית יש ברמה די נמוכה, שאני שמנמן זה נראה יותר רע, שאני חטוב זה באמת משפר בהנחה ויש מאסת שריר כלשהי בחזה, אז במידה ותתאמן ותצבור קצת מאסה, אם תעשה דיאטה ותהיה חטוב לדעתי זה יראה קצת יותר טוב.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
*חשוב לציין, הלכתי לרופאת הורמונים והיא אמרה לי שזה גולות בפטמות, לא 'גינו' שזה כבר משפיע על צורת החזה, פשוט פטמות קצת נפוחות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אצלי היה את זה בהתחלה... זה לא היה גדול, רק הפטמות היו נפוחות וזה כאב מאוד.. אחר כך זה הפסיק לכאוב אבל גם גדל מאוד... ועכשיו זה ממש מפריע.. ומה זאת אומרת אם יש מאסת שריר סבירה לחיטוב? איך אני יודע כמה יש וכמה זה טוב? תוך כדי החיטוב אני עדיין צריך להתאמן אנאירובי נכון? פשוט לשלב את זה עם דיאטה והרבה אירובי לא? תודה רבה לכולם [= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אפשר לדעת מה זה ג'ינו בבקשה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אתה יכול להשתמש בפוטושופ.
ואם לא, בטיפקס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() קוראים לזה גניקומסטיה וגם אני סובל מזה אצלי יש גם המון שומן אז אם אצלך הבעיה היא רק הפיטמה ולא השומן , אז אצלך זה שטויות אם זה לא עובר עד גיל 18 לפני צבא כזה מנתחים אותך תנסה לעלות את מסת השריר בחזה כל תרגיל אפשרי תעשה לחזה וכשתהיה לך מסה יותר גדולה בחזה זה יסתדר כבר אל תדאג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם אני נגיד יצבוט את הפטמות זה יכאב לי. גם לפני איזה שנתיים יצא לי משם מים שלחצתי [עזוב ![]() לגבי מסאת שריר, פרט קצת בנתונים: גיל, משקל, גובה, אחוז שומן מוערך עם יש לך קצת ידע בתחום.. והכי אבל הכי יעזור זה תמונות. ככה ינחו אותך בדרך הכי טובה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() אממ קודם כל תודה לכל מי שעוזר.. [=
גיל: 16. גובה: 167. משקל: 60 ק"ג. אחוז שומן מוערך: 17% נראה לי... לא בטוח... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שבוע עברתי ניתוח גנקומסטי סוף סוף אצל דוקטור ווינברג המלך
תוצאות מעולות ועבר רק שבוע היא השטחה לי קצת אבל בהחלט יש שינוי לדעתי במקום להתבכיין ולהתייעץ מה לעשות פשוט ללכת לייעוץ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יש לי ג'ינו?!!?!?! | leonidis | פיתוח גוף-כללי | 29 | 04-10-08 11:16 |
מזה ג'ינו?!?!=\ | oR1515 | פיתוח גוף-כללי | 32 | 18-11-06 23:31 |