|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מדריכים לss הבנתי שלפני אימון כוח החימום היחיד שיעזור הוא עלייה הדרגתית במשקלים.
האם זה נכון? או שמתיחות זה גם דבר הכרחי? (בהנחה ואני לא דווקא עושה אימון SS, אלא גם AB, ABC וכו') |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() אולי קצת מתחיות דינאמיות אבל בעיקר משקלים בהדרגה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מתיחות דינאמיות? מה הכוונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() סטאטי = ללא תנועה
דינמאי = בתנועה דוגמא למתיחה סטאטית - מתיחה רגילה של הרגל גומא למתיחה דינמאית - סיבובי ידיים או כל מתיחה שיש בה תנועה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אפשר להרחיב ולשאול..?
האם בכל תוכנית אימונים למשל ab כדאי ואף רצוי לעשות חימום ואיזה? אני ראיתי בss שעושים בהדרגה עם משקלים, השאלה היא אם זה לא מעייף ופוגע באיכות האימון ומה היתרונות בחימום הזה.. כי ראיתי שזה ממש חימום ארוך, כמו אימון בפני עצמו שמגיע כמעט עד למשקל המקסימלי של האימון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בss כמה תרגילים יש? 5. לכל אימון? 3. בתוכנית ab רגילה,כמה תרגילים יש? זה עונה לך על התשובה?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() לא ממש..אני מבין שאתה מנסה להגיד שזה לא מתיש, במיוחד כי אין הרבה תרגילים בss אבל זה לא עונה על ה"תשובה" ממש:p
בעצם יש לי פה 2 שאלות שקשורות אחת לשניה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() חחח הרעיון הגדול פה שבab יש לך כל כך הרבה תרגילים שאם תעשה חימום של משקל לכל אחד מהם אתה תבזבז זמן יקר.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא מתכוון לזה שבתכנית ab ממוצעת, 80% מהתכנית זה חימום
כמובן שאהיו תמיד גאונים שייקחו כל סט לכשל גם בתכנית כזאת אם 12 סטים לשריר
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי אבל השאלה המרכזית שלי היא האם כדאי לעשות חימום \ כל סוג שהוא של חימום - ואם כן איזה?
אני באמת מתלבט למשל לפני תרגילים מרכזיים כמו לפני בנץ' אם לעשות סתם עם המוט או אולי להשקיע עוד טיפה זמן ולעשות חימום של 2 סטים "קלים" יותר עם משקולות לפניו -כדי ש..(עוד שאלה- מה עוזר בעצם חימום עם משקל?- השאלה השניה). וגם אם אני מחליט שכן- כמה יותר קלים הם צריכים להיות (הסטים של החימום) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() ד"א Deadlift שמתי לב שאתה בן 13, ממש מרשים אחי שילד בגילך כבר שפיץ בדברים האלה - כל הכבוד!!
שיט מצטער על הדאבל התכוונתי לערוך ובטעות הוספתי עוד תגובה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף לשאלה.....אני עושה ab, התרגיל היחיד שאני מרגיש צורך בחימום הוא הבנץ פרס.
הגיוני לעשות חימום הדרגתי לפני לחיצת חזה? (2 סטים 5 חזרות נגיד 50%, 75% משקל, לדוגמא) נראה לי לא בריא להתחיל ישר עם משקל עבודה או שאני טועה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה לכל העוזרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[סקר] עושים מתיחות או חימום לפני אימון? | raiber | פיתוח גוף-כללי | 17 | 01-12-08 01:44 |
מתיחות באימון/לפני אימון | SaharKazes | אימונים | 9 | 23-09-08 19:32 |
להלן מחקר בנושא מתיחות לפני/אחרי אימון | Moshe | אימונים | 103 | 10-05-08 11:39 |
מתיחות לפני ואחרי אימון | ttestt | אימונים | 0 | 23-06-07 22:57 |
מתיחות לפני אימון | ariel16b | אימונים | 4 | 27-12-06 22:22 |