|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז החלטתי לעלות תמונות מפני שאני די חדש פה
אז יאלה בלי זינוי שכל נתונים : 14 51 קילו 153 זמן אימון : 4 חודשים גב הצד החזק אצלי : http://yfrog.com/j2pict0054uj http://yfrog.com/2opict0060lj בקרוב עוד תמונות כל תגובה תתקבל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד על הגיל הצעיר שבו אתה נכנס לתחום זה דבר ראשון.
לנושא-אתה רזה,אתה צריך להתחיל להתאמן חזק ולאכול טוב. תקרא מאמרים באתר תבנה תכנית שתתאים לך ואיתה תפריט לעלייה במאסה. בהצלחה בהמשך,אל תוותר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בעניין המשקל אני ממשיך לעלות התחלתי מ44 קילו על 1.50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קשה להתייחס כי רואים על מבנה הגוף שיש לך עוד לגדול ולצמוח (מן הסתם. אתה בן 14)
בכל מקרה להתחיל להתאמן בגיל כזה זה חשוב. פשוט תתאמן, אל תתרכז כרגע באם אתה גדל או מתפתח מבחינת מסה. להרגיל את הגוף לאימונים זה תמיד טוב לעשות בגיל צעיר. פשוט להתאמן נכון ולאכול ואתה כבר תגדל לבד. בכל מקרה זה נראה שאכן הגב לא רע לגילך. איך אתה מתאמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
a : חזה : לחיצת חזה 8x3 פרפר 8x3 רגליים : לג פרס8x3 סקוואט8x3 ידיים : פטישים עם דאמבלים 10x3 b : מתח 3 max bent over row 8x3 פולי עליון 8x3 כתפיים : מילטרי פרס 8x3 יד אחורית : מקבילים 8x3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() וואי בלי להעליב אבל ראיתי לרגע את אחשלי הקטן בתמונות
![]() ![]() ![]() ![]() ישלך הרבה לאן לגדול ויש עבודה תתחיל לתת בראש
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
סמל מין
|
![]() מה לקחת קשה, ואם כל הכבוד תהיה בטוח שאין לנו אותו גב ואני לא משוויץ אפילו מעט עכשיו
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() חח אחי,אני באותו הגיל שלך והגב שלי גדול בערך פי 2 על שלך. ושל חיים גדול בהרבה משלי. אז תן לו קצת כבוד ואל תזלזל בו סתם.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() מה זה התגובות האלה ...
"הגב שלי יותר גדול ...." חלאס! Ac9, כמו שאמרו לך פה ואני אחזור על זה כמו הכבוד שאתה מתחיל להשקיע בגיל כזה(אם הייתי יכול לחזור בזמן ולשנות את הגיל שבו התחלתי פיתוח גוף, הייתי עושה את זה) מכאן והלאה אתה יכול רק להתקדם, תתחיל לקרוא וללמוד לעבוד נכון ואז לאט לאט תעלה במשקל וכמובן תזונה נכונה. שיהיה לך בהצלחה.
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד לא מתלהב עליך.
פיזית, אתה קטן. אתה כולה בן 14. העצמות שלך עדיין גדלות. לכן זה לא משנה כרגע מה גודל החזה או הגב שלך כי יש לך עוד לאן לצמוח. רואים בתמונות שאתה קטן. פשוט תתאמן. תאכל טוב ויהיה בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() קוראים לך ac
תצדיק את השם |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זה טוב שהתחלת להתאמן עכשיו. דבר חשוב מאוד שאתה צריך לשים עליו דגש זה אוכל. תאכל הרבה ואתה תתפתח. (לצערי לא הייתי מודע לזה בגיל שלך ובגלל זה הפסקתי להתאמן אחרי 3-4 חודשים שלא ראיתי תוצאות בכלל)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך מכאלה שאומרים לך שאתה קטן,תוכיח לכולם ובמיוחד לעצמך שאתה יכל אחי!
תתחיל להתאמן כמו מטורף ולאכול הרבה ותגדל!אל תוותר ותעשה מה שאחרים אמרו שאתה לא מסוגל. ותפסיקו לבוא בפוזה של מר אולמפיה כולכם עדיין ילדות קטנות ורזות.[כולל אותי] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מותר לך בכלל להיות בחדר כושר?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"אני בגיל שלך ואני פי 2 עלייך" אפחד לא שאל אותך על הגודל של הגב שלך הילד פרסם תמונות בשביל לקבל חוות דעת כנראה הוא לא יודע לקבל ביקורת אם הוא אמר לחיים שהגב שלו בגודל של הגב שלו לנושא אתה בן 14 די נמוך אבל אתה כבר יודע את זה נראלי בשביל הגיל שלך זה חמוד תמשיך מסה עד 65 בשקט משם תחליט כבר אתה חיטוב או להמשיך מסה ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |