|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() כרגע יותר טוב מהיי טק. כמובן שאני מתוגמל אחרת ממאמן כושר שרק עשה את הקורס. כל העניין של הזכיה ונסיון מעשי (התותאות)שלי ושל חברים(לקוחות) שהכנתי אותם לתחרויות ולצבא ולצילומים,שיטת העבודה מאד איחודית - בסופו של דבר בטוטל חודשי אני לא רוצה עכשיו שום דבר אחר,בטח ובטח לא לחזור להיות עובד מדינה.
![]() |
#22 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אנשים שהם בעלי כריזמה, יכולת שיווקית, קשרים, יכולת בינאישית, וגם יש להם משהו בקלבסה - יכולים בהחלט לשדרג את עצמם הודות להצלחה בספורט.
לעומת זאת מי שמצפה להיות עשיר מזה, לא יהיה עשיר מזה. באדיבילדינג זו קודם כל אהבה גדולה, והספורטאים בתחום הזה הם לרוב אנשים שיכולים לחיות יפה מאוד גם בלי להסתובב ביגואר ולעשות דוגמניות וסמים כמו בני זונות. כשאני קורא שאפס מאופס כמו ברק יצחקי הולך להרוויח 10 מיליון שקל, לעומת ספורטאי מדהים כמו עמית ספיר שהיה צריך לעזוב הכל מאחור כדי לתת לעצמו צ'אנס לעשות את לבד ובלי תמיכה בארצות הברית - זה פשוט מחליא אותי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
|
![]() ניגרי,תבדוק אי מייל,יש שם סרטון חושפני במיוחד שלך-כמה אתה משלם שזה לא יפורסם?
נ.ב. זו אחד הדרכים להרוויח כסף בתחום בודיבילדינג.חחחחח
![]() |
#24 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
להרוויח כסף וניגרי באותו משפט זה נגד חוקי הטבע אחי, הניגרי הוא אדם ללא מטרות רווח. ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי אתה שתקבע שלא מגיע לו להרוויח כמו שהוא מרוויח? כל הכבוד לעמית ספיר על העבודה הקשה שלו, ולפי מה שאתה אומר גם מגיע לאנשים מסוגו להצליח ולהרוויח, אבל אתה לא יכול לקבוע אם הוא עובד קשה יותר או פחות מספורטאים אחרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() יצחקי אפס מאופס, אני אומר את זה בפה מלא.
כל הכדורגל פה הוא אפילו לא בושה - הוא בושה לבושה. אם אייל גולסה - שחקן שאין לו דריבל ולא בעיטה ולא שום דבר מיוחד - מוגדר על ידי כל מיני פרשנים כעתיד של הכדורגל הישראלי, זה אומר הכל. אם מביאים לפה את אחד המאמנים הכי נכשלים בעולם כולו לאמן את הנבחרת הלאומית, זה אומר הכל. אם נבחרת ישראל חוטפת בבית מפאקינג לטביה זה אומר הכל. חבורת חובבנים שבעה ועלובת נפש. אני מכיר את המנטליות שלהם, אני יודע כמה הם מהמרים, מזיינים, מפזרים, וחיים חיים שהם אנטי ספורט, האנשים האלה גורמים לי בחילה ועוד יותר מזה מרגיז אותי שיש עוד אנשים שרואים אותם ואשכרא חושבים שזה כדורגל.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 נערך לאחרונה על ידי ניגרי ענק, 12-06-10 בשעה 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() כל מה שאמרת חצוב באבן אבל חבל על העצבים שלך. אני פשוט אומר שכדורגל ישראלי הוא פשוט שכונה.
למה לפתוח טלווזיה? אם אני רוצה לראות כדורגל שכונה אני יורד למטה מארגן כוחות...
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
|
![]() אתם צודק באופן כוללני, אבל בכדורגל לעומת באדי בילדינג שזה 100% השקעה, יש אלמנט של כשרון...
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ניגרי עם כל הכבוד, כמות האנשים שאוהבים בודיבילידנג בארץ כל כך קטנה לעומת כמות האנשים שאוהבים כדורגל..
אין מה לעשות ככה זה, בגלל זה כדורגל הוא ספורט הרבה הרבה הרבה יותר מפותח בארץ, הספורט הכי מצליח בארץ ולכן יהיה בו גם הכי הרבה כסף.. עכשיו שלא תבין אותי לא נכון.. יצחקי באמת אפס ולא הייתי משלם שקל בשבילו, במיוחד לאחרונה שהוא משחק בצורה גרועה כל כך לדעתי. אין מה לעשות, זו הבחירה שלנו באיזה ספורט להתעסק ואם רוב העם מתעסק יותר בכדורגל, אז אני חושב שמן הראוי ששם יהיה יותר כסף על מנת ליצור ליגה טובה יותר כדי שאנחנו נוכל להנות יותר מהספורט שאנחנו אוהבים יותר. לא שזה מה שקורה כרגע...מזמן הפסקתי לצפות במשחקי ליגה בישראל.. אנחנו = הכלל..
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרת זה 100% השקעה זה ענף של 24/7 ניגרי כול מילה זהב עם כול הכבוד לכדורגל הישראלי כול שחקן שלישי על סמים יש לו זונות בבית כבר שמחכות לו אחרי משחק... עדיף לשחק כדורגל עם חברים בשכונה כבר
![]() |
![]() |
#32 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() אביב, הכסף ששחקנים מקבלים לא בהכרח נימדד לפי זה שהם ספורטאים טובים יותר מעמית\אנטון\מישל\האשם ושאר ירקות(סליחה לחבר'ה שלא הזכרתי אבל הרשימה עוד ארוכה),
אתה בעצמך אמרת, ואמרת יפה: "אנשים שהם בעלי כריזמה, יכולת שיווקית" "יכולים בהחלט לשדרג את עצמם". בסופו של דבר, הכל נימדד לפי שיווק, סרט שילך לו טוב בקולנוע, עם הזמן ישדרג את המשכורת של השחקנים ששיחקו בוא, אתה חושב שמים של חברה אחת טעימים יותר ממים של חברה שניה? או בריאים יותר ברמה קיצונית? כנראה שלא, אבל בכל זאת יש פערים גדולים ברוויחים של החברות. מדוע שחקנים בnba מרוויחים סכומי עתק בקבוצות שלהם? המשכורות של מייקל ג'ורדן\קובי ברייאנט\לברון ודומיהם מטורפות, ולמה? כי כרטיס למשחק nba עולה ים כסף! השחקנים נותנים שואו שכיף לראות, אז אנשים ישלמו! כנ"ל כדורגל, בכל מוסף ספורט שתפתח, יותר מ50% מהעיתון עוסק בכדורגל, איפה שחקן יצא לבלות, באיזה שעה חזר הבייתה, עם איזה דוגמנית הפעם הוא יוצא, איזה מריבות יש בין שחקנים, מה המשכורת שלו וכו וכו וכו... בגלל שזה מעניין כ"כ הרבה אנשים, השחקנים מקבלים המון כסף(יש קניה ורכישה של מרצ'נדייס, הגעה למשחקים, מועדוני אוהדים, אתרי אינטרנט וכו...) שורה תחתונה, אם בארץ היו יודעים לשווק נכון את הbb, כנראה שגם פה אנשים היו מרוויחים מזה כסף, אבל כרגע בישראל האנשים מקובעים, וכל אחד שלוקח אבקת חלבון הוא על סטרואידים, וכל אחד שקצת גדול פיזית מהממוצע שומע את המשפט: "אתה לוקח את האבקות האלה?" או "אתה לוקח את האבקות ניפוח האלה?" כל עוד זה המצב בארץ, הכדורגלנים בארץ ימשיכו להרוויח סכומי עתק, וbb ישאר בצללים... נקווה שזה ישתנה מתישהו.
![]() |
#33 | |
|
![]() ציטוט:
הזכרתי פה את ברק יצחקי ואייל גולסה, מה הקשר לכישרון? יוסי בניון זה כישרון, כל סנט שהאנגלים משלמים לו הוא שווה, ומחזיר בחסויות, בקהל, בזכויות שידור. שם יש ליגה אמיתית, לכן שחקנים אמיתיים, והכסף בהתאם. לעומת זאת הפרזיטים שבארץ הם גונבי דעת קהל במקרה הטוב, כלומר במקרה שהם יבינו את משמעות המונח הזה, אבל קרוב לוודאי שזה לא יקרה כי הם בדיוק יהיו מאוד עסוקים על שולחן הקזינו, או במועדון החדש שנפתח לאחרונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() כמה מרמור...
יהיה טוב : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מעניין לראות כמה כדורגלים בארץ לעומת אירופה יודעים לעשות פאוורקלין או פאוורסנאץ' איך נראים האימונים והתזונה שלהם פה לעומת חו"ל ומה הפלא שבדקה ב 70 כבר אין להם אוויר לרוץ אין כדורגל בישראל, יש רק כספי ציבור שנזרקים לפח... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() זה שבפיתוח גוף משקיעים הרבה יותר משחקני הכדורגל,זה לא אומר כלום.
צריך כישרון(גנטיקה) ועוד דברים עובדה שביחס לעולם פיתוח הגוף בארץ נראה כמו הכדורגל כאן.
![]() |
#37 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח אמרתי לך כבר שאני מת עלייך?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() חבורה של ליצנים, אפשר לחשוב שאתם יותר טובים מברק יצחקי בכדורגל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
|
![]() שתדע וזה די הפתיעה אותי, חבר שלי משחק כדוריד בקבוצת אמצע טבלה והם עושים פאוורקלין ושאר ירקות כאלה (אה וחצי סקווט אבל במתכוון כי זה הטווח תנועה שלהם במשחק) ואוסרים עליהם לאמן יד קדמית כי זה רק פוגע בזריזות / טווח תנועה וכו'...
![]() |
#40 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
מי אתה בכלל שתבקר את ברק יצחקי? ברק יצחקי נולד באשקלון וצמח ממחלקת הנוער שם, הוא היה מלך השערים בכל עונה שלו בנוער. הציעו לרוני מאנה לקנות אותו ב20 אלף דולר בזמנו, והוא אמר "הוא קטן מדי ולא מספיק טוב". אז השבוע הוא נמכר ב2 מיליון דולר. בניגוד אליך הוא לא צריך סמים כדי להפוך את עצמו ל"ספורטאי" לגיטימי לברק יצחקי אין כישרון? תראה לי שחקן בארץ עם יותר כשרון מיצחקי. אחרי שברק יצחקי הוכיח את עצמו ובנה לעצמו שם, מותר לו לעשות בכסף שלו מה שהוא רוצה, לזיין את מי שהוא רוצה, ולהמר על איזה מספר שהוא רוצה ברולטה. אם משלמים לו את הסכומים האלה כנראה הוא שווה אותם באדיבילדינג זאת אהבה? כדורגל זה ספורט שצומח משכונות אז לא יודע על מה אתה מדבר בקיצור אתה מזיין את המוח על דברים שאין לך מושג בהם, לשחק אותה רון קופמן זו לא חוכמה גדולה מדי נערך לאחרונה על ידי משה דדש, 13-06-10 בשעה 16:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אתר קטן ונחמד על כמה אגדות בתחום הבודיבילדינג | zed | פיתוח גוף תחרותי | 2 | 12-10-07 18:08 |
מייק קווין- הילד הרע של הבודיבילדינג | zed | פיתוח גוף תחרותי | 9 | 11-07-07 21:52 |
היצר הרע של הבודיבילדינג | cheque | פיתוח גוף-כללי | 14 | 26-06-07 20:27 |
יום הבודיבילדינג =)..מזל טוב לגלעד ואליאב ושי | סוליקו | פיתוח גוף-כללי | 29 | 12-06-07 20:08 |
סקר-איפה היית היום ללא הבודיבילדינג | מתן18 | פיתוח גוף-כללי | 40 | 10-04-07 01:44 |