|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה יש לי דילמה רצינית ביותר.. לפני חודש וחצי בערך קניתי סיריוס מאסס סיימתי אותו אבל בעצם לקחתי אותו לא במינון הנכון (משהו כמו פעמיים ביום) שבעצם צריך יותר פעמים ביום ממה שאני יודע כדי לראות תוצאות... בכל אופן לקחתי את זה במינון הזה כי אני שומר חלב ובשר עכשיו רציתי לשאול מה אתם מציעים עכשיו בעצם לקנות שאני לא יסתבך איתו עוד פעם בקטע של חלב ובשר חלבון או עוד גיינר או מה?? אני רוצה את העצות שלכם..
הנתונים שלי זה 176ס"מ שוקל 62 ומשהו כמו 8% שומן.. אולי קצת יותר כי לא בדקתי בזמן האחרון.. תנו לי עצות מה לעשות תודה רבה מראש לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע לך ,באחוז השומן שלך ובמשקל שלך..להתעסק בלהזיז מה שלא זז ולאכול אותו...המינון של הגיינר בתלות ישירה מסך הקלורי של התפריט שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
ואיך אתה אוכל ביחד איתו? כמה ארוחות יש לך ביום? יכול להיות שלא ראית אפקט מקסימלי כי אתה לא אוכל מספיק בלי קשר. בקשר לבשר והחלב, כל המוצרים לעלייה במסה מכילים חלבון של מי גבינה בקטע הזה לצערי אין מה לעשות, אבל גם ככה ההמלצה היא לצרוך אותו לחוד מהארוחות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה שומר כשרות אני מצטער לאכזב אותך שהוא לא כשר..גם אני שומר ורק בגלל זה אני לא קונה אותו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה אני יענה לכולם פחות או יותר.. אני קודם כל אוכל סביר לא משהו מיוחד ממוצע ביום 2-3 ארוחות כאילו נגיד סנדוויץ' בבית ספר חוזר אחרי בית ספר ארוחה רצינית ואז אחרי אימון עוד ארוחה ובין לבין נישנושים.. את הסיריוס מאסס לקחתי חצי מהכף שהמוצר מגיע איתו פעמיים או 3 פעמים ביום כשהסתדר לי בגלל הבעיה שלי.. ובקשר לזה שזה לא כשר אני מודע לזה אבל שוב זה לא כשר לא כי יש בזה חזיר או משהו כזה אלא כי זה לא עבר בדיקה אבל גם זאת בעיה שאני לעצמי חושב עליה..
ולא כל כך הבנתי את recrosit למה אתה מתכוון?? ובקשר למה שיניב אמר הבעיה היא שצריך לקחת את זה כמה פעמים ביום בגלל זה יש בעיה של בשר וחלב אם אני יקח משהו של פעם פעמיים ביום וזה בעצם מה שצריך בתכלס זה יהיה יותר טוב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה סך הכל עוד ארוחה בתפריט. אם תקח גיינר אפילו 10 פעם ביום ולא תהיה במאזן קלורי חיובי אתה לא תעלה גרם אחד של שריר. עזוב שטויות ולך תקרא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אז בעצם הנקודה הסופית היא אכילה נכונה ולא משנה מה..?? גם אני אוכל בסדר אבל לא בצורה הכי נכונה זה לא יעזור בכלום??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אבקה לעלייה במסה היא לא קסם,וצריכה רק של האבקה לא תוביל אותך לעלייה במשקל אם לא תהייה במאזן קלורי חיובי בסוף היום.
לכן כף אחת מהסריוס ביום=600 קל' בערך. 2-3 ארוחות שמתוכן 1 סנדוויץ לא מספיקות ע"מ לעלות במסה לדעתי. תאכל לפחות 12 פרוסות ביום זה יכול לתת לך פוש קלורי בנוסף להכל.
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אוקי חברה תודה רבה עזרתם לי מאוד אני מאמין.. בעיקר בתפיסה שלי
![]() אם כבר יש דיון אז מישהו יכול רק להביא לי לינק לקרוא קצת יותר על הקטע של ארוחות ומה נכון לאכול.. ואולי גם להציע איזה תפריט יומי מה לאכול כדי באמת להגיע למאזן חיובי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע לך לעיין בתפריטים בעמוד הראשי של ישראל בודי ולראות בעיקר איך מרכיבים תפריט תזונה.
אם זה מתאים לך תאמץ לך תפריט משם. אבל בכללי זה יתן לך אינדיקציה לבניית תפריט . ישנו מחשבון קלוריות בעמוד הראשי של החברה-לא בפורום. שם תחשב כמה אתה שורף במנוחה מוחלטת. את התוצאה תכפיל ב1.2-1.4 לפי מידת פעילותך. התוצאה שתקבלנה היא מה שאתה שורף ביום. ע"מ שתהייה במאזן קלורי חיובי ותעלה במשקל עלייך להיות במאזן של +500 ממה שאתה שורף ע"מ לעלות עלייה נקייה. אם אתה מעוניין במלוכלכת עלייך לאכול יותר מ500 מעל התחזוקה היומית(מה שאתה שורף ביום שלם). עלייך להרכיב את התפריט ע"פ ההיגדים הבאים: חלבון:x2 ממשקל גופך. שומן:x1 ממשקל גופך. פחמימות:כל השאר. בהצלחה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בדילמה(רציניים בלבד) | TheRock | פיתוח גוף-כללי | 28 | 10-12-09 16:18 |
אני בדילמה... | avishav1 | תזונה ותוספים | 12 | 14-05-09 00:30 |
אני בדילמה עם הדדליפט ! | LittleNigga | אימונים | 10 | 02-03-08 07:37 |
אבקות חלבון - אני בדילמה חבר'ה @! | LittleNigga | תזונה ותוספים | 27 | 20-01-08 21:20 |
בקשר לכשרות של אבקות חלבון.. עזרה בדילמה | yuval2d | תזונה ותוספים | 5 | 01-10-07 12:28 |