|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום דיברתי עם המדריך (יש לנו מדריך תותח מבין ממש בפאוור ליפטינג בדדליפטים סקוואטים למינהם)
אז יצא שאמרתי לו שאני עושה lb סקוואט.. והוא אמר לי למה דווקא lb למרות שלא קראתי יותר מדי מה היתרונות בין lb לhb חוץ מיותר משקל על המוט בlb הוא אמר גם שlb squat זה תקופתי שמתאמנים מוסיפים לתקופה מסוימת בתכנית כדי להעלות משקל על הסקוואט שלהם ואז חוזרים לhb . מה אתם חושבים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני חושב שמדהים שיש מדריך שמכיר את המושג "low bar".
בכל מקרה לא יצא לי לשמוע על דבר כזה, מה שכן יצא לי לשמוע זה שיש מאמנים שטוענים שפאוורליפטרים צריכים להתאמן עם high bar, אבל רק בתחרויות לעשות low bar.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא שמעתי על זה
בwsbb מתאמנים לו-באר כל השנה, מספיק בשבילי וכן זה באמת מדהים שמדריך יודע מה זה bar positioning ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה מדריך תותח רצח ..בכלל המכון שלי מפתיע לעומת ישראל
המדריך הזה ספציפית דוחף אנשים לעשות דדליפט בוריאציות שונות סקוואטים ותומך רצח בגוד מורנינג@!#@!# אין על המכון שלי הקיצר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() נשמע טוב אחינו, חבל שאין עוד הרבה כאלה בארץ
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() באמת חבל שאין כמעט מכונים כאלה בארץ ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מכונים יש, מדריכים אין.
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בישביל שדניאל יהיה מרוצה
מה זה low bar? אל תענו על זה באמת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מרימי משקולות נוטים להמנע מ low bar. אחד שהתאמן בהדר יוסף אמר שחלק מהמתאמנים שם אמרו לו שזה מעמיס מאוד על הגב (ויש צדק מסויים, בכל זאת הזוית של הטורסו יותר גדולה).
אני יודע שמבחינת הרגליים, LOW BAR מאוד נוח לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מנופים זוכר? לפיכך אמור להיות ב lb אותו העומס על הגב אם לא פחות, אני אישית מרגיש פחות עומס.
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
המומנט יותר גדול ב lb ואם תפרק את הוקטור כוח תגלה גם שהמאמצי גזירה על עמ"ש גדולים יותר. דרך אגב אם היית קצת חושב על הטענה שלך קודם אולי היית מגלה שהיא סותרת את היתרון הגדול ביותר שיש ל lb על hb.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() גם אני שמעתי על אותה גישה,אני גם מבין את הלוגיקה אבל יש חסרונות בגישה הזאת.
![]() |
#15 |
|
![]()
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() על הנייר הפוטנציאל פציעות בlb הוא יותר גבוה לדעת אותם מאמנים ,אז מבחינתם להתאמן עם סקוואט קצת יותר בטוח ובתחרות עצמה באמת לתת 100 אחוז מאמץ בסקוואט שהפוטנציאל כוח שלו יותר גבוה ,הבעיה מבחינתי עם הגישה הזאת היא שאתה לא יכול להתאמן לריצת 400 מטר ולצפות לקחת מדליה ב100 מטר ספרינט, הכוונה שלי במשפט הזה היא שאתה מתרגל לתבנית תנועתית אחת ולהחליף ביום בתחרות לסקוואט שהביצוע שלו שונה מאוד למעשה יוריד מהמשקל שעל המוט בגלל שהטכניקה היא קריטית להרמת משקל מקסימלי.
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
אתה צודק וזאת אחת הבעיות עם הגישה הזאת זאת גישה שיש לה היגיון מסויים אבל היא מתעלמת ממשתנים אחרים במשוואה הזאת כמו ההבדל בתבנית התנועתית בין שני סוגי הסקוואט כמו שציינת.
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לגבי אימון בבוקר וארוחות בהמשך היום | d2idan | אימונים | 2 | 30-03-09 13:50 |
יש לי בעיה רצינית לגבי הארוחת ערב היום | yager4 | תזונה ותוספים | 6 | 09-08-08 12:19 |
שאלה לגבי תפריט מאולץ כי אני כל היום לא בבית, תודה. | Crocker | תזונה ותוספים | 6 | 08-07-08 01:03 |
Squat VS Smith Squat | BXL | אימונים | 17 | 15-01-08 16:57 |