ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   משו שדיברתי עם המדריך היום לגבי lb squat (https://israelbody.com/showthread.php?t=61897)

4roxe 15-12-09 19:51

משו שדיברתי עם המדריך היום לגבי lb squat

היום דיברתי עם המדריך (יש לנו מדריך תותח מבין ממש בפאוור ליפטינג בדדליפטים סקוואטים למינהם)
אז יצא שאמרתי לו שאני עושה lb סקוואט.. והוא אמר לי למה דווקא lb למרות שלא קראתי יותר מדי מה היתרונות בין lb לhb חוץ מיותר משקל על המוט בlb

הוא אמר גם שlb squat זה תקופתי שמתאמנים מוסיפים לתקופה מסוימת בתכנית כדי להעלות משקל על הסקוואט שלהם ואז חוזרים לhb .
מה אתם חושבים ?

galSH 15-12-09 20:15

אני חושב שמדהים שיש מדריך שמכיר את המושג "low bar".
בכל מקרה לא יצא לי לשמוע על דבר כזה, מה שכן יצא לי לשמוע זה שיש מאמנים שטוענים שפאוורליפטרים צריכים להתאמן עם high bar, אבל רק בתחרויות לעשות low bar.

Fatboy 15-12-09 20:17

לא שמעתי על זה
בwsbb מתאמנים לו-באר כל השנה, מספיק בשבילי

וכן זה באמת מדהים שמדריך יודע מה זה bar positioning :D

4roxe 15-12-09 20:49

זה מדריך תותח רצח ..בכלל המכון שלי מפתיע לעומת ישראל
המדריך הזה ספציפית דוחף אנשים לעשות דדליפט בוריאציות שונות
סקוואטים
ותומך רצח בגוד מורנינג@!#@!#
אין על המכון שלי הקיצר

Fatboy 15-12-09 21:10

נשמע טוב אחינו, חבל שאין עוד הרבה כאלה בארץ

king l8 15-12-09 23:31

באמת חבל שאין כמעט מכונים כאלה בארץ ..

Scylla 16-12-09 01:57

מכונים יש, מדריכים אין.

hypertrophy 16-12-09 05:56

בישביל שדניאל יהיה מרוצה

מה זה low bar?

אל תענו על זה באמת

Fatboy 16-12-09 09:34

:D...

Dark_Muse 16-12-09 19:08

מרימי משקולות נוטים להמנע מ low bar. אחד שהתאמן בהדר יוסף אמר שחלק מהמתאמנים שם אמרו לו שזה מעמיס מאוד על הגב (ויש צדק מסויים, בכל זאת הזוית של הטורסו יותר גדולה).
אני יודע שמבחינת הרגליים, LOW BAR מאוד נוח לי.

נעל 16-12-09 21:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 954624)
מרימי משקולות נוטים להמנע מ low bar. אחד שהתאמן בהדר יוסף אמר שחלק מהמתאמנים שם אמרו לו שזה מעמיס מאוד על הגב (ויש צדק מסויים, בכל זאת הזוית של הטורסו יותר גדולה).
אני יודע שמבחינת הרגליים, low bar מאוד נוח לי.

ה torque יותר נמוך למרות הזווית בגב, כי המוט יותר קרוב לציר התנועה של הגב התחתון שזה האגן.
מנופים זוכר?
לפיכך אמור להיות ב lb אותו העומס על הגב אם לא פחות, אני אישית מרגיש פחות עומס.

shikoLM 16-12-09 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 954675)
ה torque יותר נמוך למרות הזווית בגב, כי המוט יותר קרוב לציר התנועה של הגב התחתון שזה האגן.
מנופים זוכר?
לפיכך אמור להיות ב lb אותו העומס על הגב אם לא פחות, אני אישית מרגיש פחות עומס.

אתה טועה.
המומנט יותר גדול ב lb ואם תפרק את הוקטור כוח תגלה גם שהמאמצי גזירה על עמ"ש גדולים יותר.
דרך אגב אם היית קצת חושב על הטענה שלך קודם אולי היית מגלה שהיא סותרת את היתרון הגדול ביותר שיש ל lb על hb.

R&R 17-12-09 19:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM (הודעה 954699)
אתה טועה.
המומנט יותר גדול ב lb ואם תפרק את הוקטור כוח תגלה גם שהמאמצי גזירה על עמ"ש גדולים יותר.
דרך אגב אם היית קצת חושב על הטענה שלך קודם אולי היית מגלה שהיא סותרת את היתרון הגדול ביותר שיש ל lb על hb.

ומה היתרון?

arbel2 17-12-09 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galsh (הודעה 954362)
אני חושב שמדהים שיש מדריך שמכיר את המושג "low bar".
בכל מקרה לא יצא לי לשמוע על דבר כזה, מה שכן יצא לי לשמוע זה שיש מאמנים שטוענים שפאוורליפטרים צריכים להתאמן עם high bar, אבל רק בתחרויות לעשות low bar.

גם אני שמעתי על אותה גישה,אני גם מבין את הלוגיקה אבל יש חסרונות בגישה הזאת.

shikoLM 17-12-09 21:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי R&R (הודעה 954967)
ומה היתרון?

עבודה גדולה יותר של ה post` chain.

sasquatch 17-12-09 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 954978)
גם אני שמעתי על אותה גישה,אני גם מבין את הלוגיקה אבל יש חסרונות בגישה הזאת.

מה הלוגיקה?

arbel2 17-12-09 21:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sasquatch (הודעה 955009)
מה הלוגיקה?

על הנייר הפוטנציאל פציעות בlb הוא יותר גבוה לדעת אותם מאמנים ,אז מבחינתם להתאמן עם סקוואט קצת יותר בטוח ובתחרות עצמה באמת לתת 100 אחוז מאמץ בסקוואט שהפוטנציאל כוח שלו יותר גבוה ,הבעיה מבחינתי עם הגישה הזאת היא שאתה לא יכול להתאמן לריצת 400 מטר ולצפות לקחת מדליה ב100 מטר ספרינט, הכוונה שלי במשפט הזה היא שאתה מתרגל לתבנית תנועתית אחת ולהחליף ביום בתחרות לסקוואט שהביצוע שלו שונה מאוד למעשה יוריד מהמשקל שעל המוט בגלל שהטכניקה היא קריטית להרמת משקל מקסימלי.

sasquatch 17-12-09 21:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 955011)
על הנייר הפוטנציאל פציעות בlb הוא יותר גבוה לדעת אותם מאמנים ,אז מבחינתם להתאמן עם סקוואט קצת יותר בטוח ובתחרות עצמה באמת לתת 100 אחוז מאמץ בסקוואט שהפוטנציאל כוח שלו יותר גבוה ,הבעיה מבחינתי עם הגישה הזאת היא שאתה לא יכול להתאמן לריצת 400 מטר ולצפות לקחת מדליה ב100 מטר ספרינט, הכוונה שלי במשפט הזה היא שאתה מתרגל לתבנית תנועתית אחת ולהחליף ביום בתחרות לסקוואט שהביצוע שלו שונה מאוד למעשה יוריד מהמשקל שעל המוט בגלל שהטכניקה היא קריטית להרמת משקל מקסימלי.

הם לא פועלים באותו האופן ( lb \ hb סקוואט ) בגלל זווית הטורסו והפשיטה בירך. אתה לא תתחזק באותו האופן כמו שתתחזק עם האחר.

arbel2 17-12-09 21:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sasquatch (הודעה 955015)
הם לא פועלים באותו האופן ( lb \ hb סקוואט ) בגלל זווית הטורסו והפשיטה בירך. אתה לא תתחזק באותו האופן כמו שתתחזק עם האחר.

אתה צודק וזאת אחת הבעיות עם הגישה הזאת
זאת גישה שיש לה היגיון מסויים אבל היא מתעלמת ממשתנים אחרים במשוואה הזאת כמו ההבדל בתבנית התנועתית בין שני סוגי הסקוואט כמו שציינת.

sasquatch 17-12-09 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 955017)
אתה צודק וזאת אחת הבעיות עם הגישה הזאת
זאת גישה שיש לה היגיון מסויים אבל היא מתעלמת ממשתנים אחרים במשוואה הזאת כמו ההבדל בתבנית התנועתית בין שני סוגי הסקוואט כמו שציינת.

אני לא רואה היגיון, רק חוסר הבנה של המאמנים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ