![]() |
משו שדיברתי עם המדריך היום לגבי lb squat
היום דיברתי עם המדריך (יש לנו מדריך תותח מבין ממש בפאוור ליפטינג בדדליפטים סקוואטים למינהם)
אז יצא שאמרתי לו שאני עושה lb סקוואט.. והוא אמר לי למה דווקא lb למרות שלא קראתי יותר מדי מה היתרונות בין lb לhb חוץ מיותר משקל על המוט בlb הוא אמר גם שlb squat זה תקופתי שמתאמנים מוסיפים לתקופה מסוימת בתכנית כדי להעלות משקל על הסקוואט שלהם ואז חוזרים לhb . מה אתם חושבים ? |
אני חושב שמדהים שיש מדריך שמכיר את המושג "low bar".
בכל מקרה לא יצא לי לשמוע על דבר כזה, מה שכן יצא לי לשמוע זה שיש מאמנים שטוענים שפאוורליפטרים צריכים להתאמן עם high bar, אבל רק בתחרויות לעשות low bar. |
לא שמעתי על זה
בwsbb מתאמנים לו-באר כל השנה, מספיק בשבילי וכן זה באמת מדהים שמדריך יודע מה זה bar positioning :D |
זה מדריך תותח רצח ..בכלל המכון שלי מפתיע לעומת ישראל
המדריך הזה ספציפית דוחף אנשים לעשות דדליפט בוריאציות שונות סקוואטים ותומך רצח בגוד מורנינג@!#@!# אין על המכון שלי הקיצר |
נשמע טוב אחינו, חבל שאין עוד הרבה כאלה בארץ
|
באמת חבל שאין כמעט מכונים כאלה בארץ ..
|
מכונים יש, מדריכים אין.
|
בישביל שדניאל יהיה מרוצה
מה זה low bar? אל תענו על זה באמת |
:D...
|
מרימי משקולות נוטים להמנע מ low bar. אחד שהתאמן בהדר יוסף אמר שחלק מהמתאמנים שם אמרו לו שזה מעמיס מאוד על הגב (ויש צדק מסויים, בכל זאת הזוית של הטורסו יותר גדולה).
אני יודע שמבחינת הרגליים, LOW BAR מאוד נוח לי. |
ציטוט:
מנופים זוכר? לפיכך אמור להיות ב lb אותו העומס על הגב אם לא פחות, אני אישית מרגיש פחות עומס. |
ציטוט:
המומנט יותר גדול ב lb ואם תפרק את הוקטור כוח תגלה גם שהמאמצי גזירה על עמ"ש גדולים יותר. דרך אגב אם היית קצת חושב על הטענה שלך קודם אולי היית מגלה שהיא סותרת את היתרון הגדול ביותר שיש ל lb על hb. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה צודק וזאת אחת הבעיות עם הגישה הזאת זאת גישה שיש לה היגיון מסויים אבל היא מתעלמת ממשתנים אחרים במשוואה הזאת כמו ההבדל בתבנית התנועתית בין שני סוגי הסקוואט כמו שציינת. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ