ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-08-09, 02:43   #21
propush
חבר פעיל

עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^

אין ספק ש12 משולשים לא יטופלו במהירות של 2.
אבל אני בטוח שזה לא יקח פי 6 זמן. זה יקח פחות בוודאות. מה המספרים המדויקים? אין לי מושג.

חוץ מזה לגבי הדוגמא השניה, אני ממש לא בטוח, חלבון החלב זה חלבון שלוקח לגוף הרבה זמן לטפל בו, והוא מתחיל להכנס למחזור הדם רק שעתיים אחרי שאכלת, אפילו שהוא נוזלי.

אני חושב שסך הכל המהירות שבא הגוף יפרק אוכל היא גבוהה יותר מהיכולת הנדרשת, ובגלל זה עדיף לחלק ארוחות זה מאוד הגיוני.
עזוב שבתפריט שלי מib לכל ארוחה יש שעה מדויקת שצריך לאכול אותה. אם יש שינוי אז צריך לאכול אותה כמה שיותר מהר וגם כתוב "יש לאכול לכל הפחות כל 4 שעות".

זה גם כתוב פה בכל המאמרים. השורה התחתונה היא כזו: לפצל אולי מועיל, אבל בטוח לא מזיק. לרכז לא מועיל, ואולי לא מזיק. לי נראה עדיף לפצל.
propush מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-08-09, 03:06   #22
Nitro Speed
חבר פעיל

הסמל האישי שלNitro Speed

ציטוט:
פורסם במקור על ידי propush צפה בהודעה
אין ספק ש12 משולשים לא יטופלו במהירות של 2.
אבל אני בטוח שזה לא יקח פי 6 זמן. זה יקח פחות בוודאות. מה המספרים המדויקים? אין לי מושג.

חוץ מזה לגבי הדוגמא השניה, אני ממש לא בטוח, חלבון החלב זה חלבון שלוקח לגוף הרבה זמן לטפל בו, והוא מתחיל להכנס למחזור הדם רק שעתיים אחרי שאכלת, אפילו שהוא נוזלי.

אני חושב שסך הכל המהירות שבא הגוף יפרק אוכל היא גבוהה יותר מהיכולת הנדרשת, ובגלל זה עדיף לחלק ארוחות זה מאוד הגיוני.
עזוב שבתפריט שלי מib לכל ארוחה יש שעה מדויקת שצריך לאכול אותה. אם יש שינוי אז צריך לאכול אותה כמה שיותר מהר וגם כתוב "יש לאכול לכל הפחות כל 4 שעות".

זה גם כתוב פה בכל המאמרים. השורה התחתונה היא כזו: לפצל אולי מועיל, אבל בטוח לא מזיק. לרכז לא מועיל, ואולי לא מזיק. לי נראה עדיף לפצל.
תתפלא אבל לאכול ארוחות מרובות בטווחים קצרים מזיק.
Nitro Speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-08-09, 03:47   #23
נעל
חבר פעיל

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

הכל תלוי במאזן הקלוריות בסה"כ.
אין רע בלאכול פחמימות בעלות א"ג גבוה אחרי אימון, גם אם חלק ילך לשומן הוא יתפרק אח"כ שוב לזרם הדם בתנאי ולא היינו במאזן גבוה מדי.

מה שאתה כן צודק בתגובה שלך זה שהמוח לא יכול לתפקד משומן, שאין פחמימות המוח משתמש בשריר יותר מבשומן [התהליך של הפיכת השומן לסוכר דורש גלוקוז בדם שמגיע במצב צום מהשריר, לדוגמא]
וזאת למה בחיטוב מומלץ לצרוך ארוחות כל כמה זמן עם gi נמוך יותר, אבל שוב לא חובה זה התעסקות בקקה.
נעל מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-08-09, 04:35   #24
Nitro Speed
חבר פעיל

הסמל האישי שלNitro Speed

ציטוט:
פורסם במקור על ידי נעל צפה בהודעה
הכל תלוי במאזן הקלוריות בסה"כ.
אין רע בלאכול פחמימות בעלות א"ג גבוה אחרי אימון, גם אם חלק ילך לשומן הוא יתפרק אח"כ שוב לזרם הדם בתנאי ולא היינו במאזן גבוה מדי.

מה שאתה כן צודק בתגובה שלך זה שהמוח לא יכול לתפקד משומן, שאין פחמימות המוח משתמש בשריר יותר מבשומן [התהליך של הפיכת השומן לסוכר דורש גלוקוז בדם שמגיע במצב צום מהשריר, לדוגמא]
וזאת למה בחיטוב מומלץ לצרוך ארוחות כל כמה זמן עם gi נמוך יותר, אבל שוב לא חובה זה התעסקות בקקה.
אחרי שבוע בערך מתחילת דילול פחממות,אתה כבר נהיה סבבה מזה שהגוף משתמש בשומן כמקור אנרגיה ולא בגליקוגן.
ישן 25-08-09, 07:47   #25
DanielP
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanielP

prph אז לפי מה שאמרת באחת התגובות הראשונות שלך,בן אדם שיאוכל לחם לבן אחד אחרי השני יחלה בסכרת?איזה שטויות!!!! תאוכל 100 ולא תחלה בסכרת.
חוץ מיזה שבכלל אין הוכחות 100% איך נחלים בסכרת,אז אתה בא ואומר ועוד מלחם?איזה שטויות,אם היית צודק 90%מהאוכלוסיה היו חולי סכרת.

DanielP מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-08-09, 12:44   #26
propush
חבר פעיל

עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^

שמע, זה נכון שגם בפעילות היוםיומית מתרוקנים המאגירם של הגליקוגן, אבל מה אתה כבר עושה ביום? מסתובב לפה למטבח לסלון וזה... כמה אתה מוציא משם כבר ב3 שעות? 100 קל? אכלת 500 אחרי זה...

אבל עזוב את כל זה, כל ההבדל בינינו זה שאתה חושב שהמשמעות של זה זניחה ואני חושב שזה קצת יותר משמעותי.
כמה משמעותי? זה עובדה שלא יודעים. אין מחקר שאני יכול להביא או שאתה כול להביא שהוא חד משמעי וקובע בלי שום ויכוח שזה התעסקות בקקה או שזה משמעותי. אין לי מושג עד כמה זה משמעותי לצבירת שומן. זה יגרום ל אחוז אחד יותר? חמישה? שלושים? לפי מה שאני מכיר פשוט לא יודעים.

אז אני שומר על זה. הגישה שלי היא שאם יש משהו שהוא או מועיל או לא מזיק, כדאי מאוד לעשות אותו.
propush מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-08-09, 13:13   #27
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:
פורסם במקור על ידי propush צפה בהודעה
שמע, זה נכון שגם בפעילות היוםיומית מתרוקנים המאגירם של הגליקוגן, אבל מה אתה כבר עושה ביום? מסתובב לפה למטבח לסלון וזה... כמה אתה מוציא משם כבר ב3 שעות? 100 קל? אכלת 500 אחרי זה...

אבל עזוב את כל זה, כל ההבדל בינינו זה שאתה חושב שהמשמעות של זה זניחה ואני חושב שזה קצת יותר משמעותי.
כמה משמעותי? זה עובדה שלא יודעים. אין מחקר שאני יכול להביא או שאתה כול להביא שהוא חד משמעי וקובע בלי שום ויכוח שזה התעסקות בקקה או שזה משמעותי. אין לי מושג עד כמה זה משמעותי לצבירת שומן. זה יגרום ל אחוז אחד יותר? חמישה? שלושים? לפי מה שאני מכיר פשוט לא יודעים.

אז אני שומר על זה. הגישה שלי היא שאם יש משהו שהוא או מועיל או לא מזיק, כדאי מאוד לעשות אותו.
אתה יודע מה זה bmr?זה מה שאתה שורף במנוחה ביום.זה נגיד לבן אדם שלא מתאמן ואין עליו מסה נגיד 1600 קלוריות , עכשיו עם ה"הליכות לסלון" וכל זה מכפילים ב1.2 יוצא בערך 1700 קלוריות ביממה יוצא בערך 70 קלוריות שעה 210 ב3 שעות..חוץ מזה שבאימון יש ריקון טוב של המאגרים במיוחד באירובי...
עכשיו מאגרי הגליקוגן סביבות ה 600 גרם אתה יודע כמה זה?אני על 4000 אלף קלוריות ביום , מתוכם הרבה מאוד מפחמימה יותר מ20 פרוסות לחם לבן רגיל ביום ולא מגיע לזה וזה בלי להחשיב בכלל תקלוריות שאני שורף במנוחה + באימון כן?
במידה ותעבור את הכמות הזאת אז כן יאגר בשומן אבל אתה רוב הסיכויים שלא תעבור אתה מבין אז בגלל זה זה התעסקות בשטויות ולא צריך מחקרים בשביל זה
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-08-09, 13:34   #28
ניר.מ.
חבר פעיל

עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nitro speed צפה בהודעה
תתפלא אבל לאכול ארוחות מרובות בטווחים קצרים מזיק.
אפשר סימוכין???
נ.ב יש לי סימוכין למה לא טוב לאכול מרוכז
1.כמות נכבדת של אוכל המגדילה את גודל הקיבה ומרחיבה את המותניים
2.לאחר האימון חלה בנייה של שרירים והגוף זקוק למזון לבניית השריר (פיצוי יסף ובלה בלה בלה) ככה שאם אוכלים ארוחה אחת ביום אז יש חלק נכבד מהזמן בו הגוף אינו מקבל את מה שהוא צריך לבניית שריר ופרק הזמן בו חל התהליך של הבנייה מתבזבז לו...
עריכה: גם יותר קל להגיע לכמות הקלוריות הנדרשת במספר ארוחות ולא בארוחה/3 גדולות
לכל האלו מביניכם שאומרים מה שמשנה זה אם מגיעים לכמות הקלוריות הנדרשת ביום בסוף זה סותר את ההיגיון-->השריר לא נבנה רק בלילה מהחומרים שהוא אגר במשך כל היום אלא בכל היום..

נערך לאחרונה על ידי ניר.מ., 25-08-09 בשעה 13:38.
ניר.מ. מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-08-09, 13:39   #29
Nitro Speed
חבר פעיל

הסמל האישי שלNitro Speed

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניר.מ. צפה בהודעה
אפשר סימוכין???
נ.ב יש לי סימוכין למה לא טוב לאכול מרוכז
1.כמות נכבדת של אוכל המגדילה את גודל הקיבה ומרחיבה את המותניים
2.לאחר האימון חלה בנייה של שרירים והגוף זקוק למזון לבניית השריר (פיצוי יסף ובלה בלה בלה) ככה שאם אוכלים ארוחה אחת ביום אז יש חלק נכבד מהזמן בו הגוף אינו מקבל את מה שהוא צריך לבניית שריר ופרק הזמן בו חל התהליך של הבנייה מתבזבז לו...
1.חחחחחח קרעת אותי להרחיב מותניים חחחחחחחחחחח עזוב אחי לך תישן
2.אם אכלת לפני או אחרי הרבה חלבון(אם אתה מדבר על ארוחה ביום אז מן הסתם זה הרבה חלבון) עדיין יש חומצות אמינו חופשיות בדם,לכן אתה לא חייב לאכול אחרי האימון,השריר יבנה מעצם העובדה שאתה במאזן קלורי חיובי ויש מספיק חלבון.

וקח סימוכין.
http://www.bodyrecomposition.com/mus...ass-gains.html
ישן 25-08-09, 13:42   #30
Nitro Speed
חבר פעיל

הסמל האישי שלNitro Speed

אף אחד פה לא דיבר על אם זה קל יותר או לא,אתה אינדיבידואל,לך יותר קל לאכול 210 ארוחות ביום,לאחר יותר קל לאכול ארוחה אחת או שתיים(אם זה בגלל בית ספר,יומיות בצבא,עבודה וכו..) ביום.
השריר נבנה במנוחה,כאשר אתה במצב אנאבולי. לכן אם תאכל 200 גרם חלבון בארוחה אחת,ההבדל היחיד יהיה שהגוף יעכל את כל החלבון ב~ 20 שעות.
ישן 25-08-09, 15:36   #31
DanielP
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanielP

ציטוט:
פורסם במקור על ידי DanielP צפה בהודעה
prph אז לפי מה שאמרת באחת התגובות הראשונות שלך,בן אדם שיאוכל לחם לבן אחד אחרי השני יחלה בסכרת?איזה שטויות!!!! תאוכל 100 ולא תחלה בסכרת.
חוץ מיזה שבכלל אין הוכחות 100% איך נחלים בסכרת,אז אתה בא ואומר ועוד מלחם?איזה שטויות,אם היית צודק 90%מהאוכלוסיה היו חולי סכרת.
prph .. דיברת דיברת ו..?(מקפיץ תן תגובה)

DanielP מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-08-09, 22:58   #32
Dream Theater
חבר מתחיל

ראית מה הולך בארץ המקדונלדס (ארה"ב)? כ45% מהאכלוסיה מוגדרים כנמצאים ברמת סיכון למחלת הסוכרת
Dream Theater מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-08-09, 22:59   #33
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dream theater צפה בהודעה
ראית מה הולך בארץ המקדונלדס (ארה"ב)? כ45% מהאכלוסיה מוגדרים כנמצאים ברמת סיכון למחלת הסוכרת
זה בגלל השמנת יתר ולא כי אוכלים שם הרבה לחם
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-09, 13:08   #34
שוקולית
חבר פעיל

אז לאכול פירות שהם פחמ' פשוטות סוכרים לפי דבריך מעודד התפתחות סכרת??
זה מעניין כי לפי בדיקות דם שלי הגלוקוז תמיד נמוך, מעולם לא היה לי יותר מ75, ואני אוכלת הרבה פירות כל יום, גם לחם מלא. והתפריט שלי עשיר בפחמ'. אז איך?
שוקולית מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-09, 17:44   #35
yogiyogi
חבר פעיל

עוסק ב:: לשדוד את תנובה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי danielp צפה בהודעה
אכילת פחמימות פשוטות מעלה את הסיכון לחלות בסכרת. זה לא אומר שהוא בטוח יהיה חולה. אבל זה בהחלט אומר שיש לו יותר סיכוי לחלות בזה

מה שווה כל החדר כושר הזה אם אני לא מצליח לפתוח את השייקר אחרי אימון?!?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי בובדילן94 צפה בהודעה
אחי אם הייתי יכול הייתי תופס דג טונה ומזיין אותו
yogiyogi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-09, 17:45   #36
radio111
חבר פעיל

עוסק ב:: לימודים

ציטוט:
.חחחחחח קרעת אותי להרחיב מותניים חחחחחחחחחחח עזוב אחי לך תישן
מה אתה צוחק? האוכל ישנה בסופו של דבר את הצורה של הקיבה ויתרחבו לך המותניים.
radio111 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-09, 18:44   #37
Glycolysis
Banned

עוסק ב:: סטונדט לחרטא כולשהו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שניר אליוף צפה בהודעה
מה אתה צוחק? האוכל ישנה בסופו של דבר את הצורה של הקיבה ויתרחבו לך המותניים.
גם יתרחב לך המוח, חבל שזה לא קורה
Glycolysis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-09, 21:53   #38
radio111
חבר פעיל

עוסק ב:: לימודים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Glycolysis צפה בהודעה
גם יתרחב לך המוח, חבל שזה לא קורה
אויש, כמה חבל באמת
radio111 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה