|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() מה זאת אומרת לעבוד במורכבים 6 חזרות? בא לך לתקן לי את התוכנית אימונים שלי?
חוץ מזה היום שהייתי במכון אמרתי אני חייב לעשות דדליפט ועשיתי עם מוט ריק והצלחתי למרות שהיה יחסית קל אבל לא הוספתי משקל כדי לא לפגוע בהמשך האימון שלי.. אימון הבא אני ינסה לעשות סקוואט |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() אין מה לתקן עד שאני לא ידע את משקלי העבודה בדדליפט סקוואט מילטרי ובנצ' והמשקלי מקסימום ל5-6 חזרות.
אני יוכל לעזור עם אני ידע שהמשקלים נמוכים יחסית..עם אני ידע שהמשקלים שלך סבירים אני פשוט יגיד לך לעשות ss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני ידע מה המקסימום שאני יכול להרים ב5-6 חזרות?
ורק של התריגלים האלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט לעבוד בעצימות הכי גבוהה שתוכל..אתה מתחיל סט לדוגמא בבנצ' פרס שם 2.5 כל צד אתה רואה שזה קל מוסיף..בקיצור כמו שאמרתי עם אתה דוחק 30 ל8 חזרות ללא קושי רציני ו35-40 בסקוואט ל6-8 חזרות אתה יכול לעשות ss ...דדליפט זה לא כזה משנה כי אתה בכל מקרה תתקדם בוא מהר ..מילטרי זה גם לא כזה משנה כבר אבל לא משנה מה תתחיל ממוט ריק במילטרי ..
וכן רק של התרגילים האלה ותביא גם תנתונים שלך מלמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() כמה בערך שוקל מוט ריק?
נראלי 10 קילו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() בין 16 ל22 תלוי באורך בעיקרון מוט אולימפי שוקל 20-21 ק"ג..
תשאל כבר תמדריך בחדר כושר הוא יגיד לך כי זה משתנה ממוט למוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה אומר להתחיל עכשיו?
יש דרך להשתפר בסקוואט? זה די קשה.. או שפשוט לתרגל ולאט לאט לעלות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מה זאת אומרת יש דרך להשתפר בסקאווט? אתה יכול להעלות סירטון של הסקאווט שלך לפורום (אם יש לך פלאפון עם מצלמה) ולקבל ביקורת עליו.
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() חח צודק שאלה טיפשית..
וכן יש לי מצלמת וידאו אני יעלה ביום ראשון כי היום כבר התאמנתי.. למרות שסקוואט עם מוט אני מרגיש שאני נופל יחד עם המוט כי למשל ניסיתי היום סתם לעשות את הפעולה של הסקוואט בבית עם המשקל גוף בלי משקולות והאמת שהיה טיפה קשה.. אני מקווה להשתפר בזה לפחות התקדמתי בזה שאני מצליח לעשות דדליפט עם מוט.. לאט לאט הוא יתמלא |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() שמע,יש מתאמנים שרק נכנסים למכון ומסוגלים לעשות 40 בנצ' ו40 סקוואט
מלמד עושה את התרגילים האלה עם מוט ריק פחות או יותר,וצריך להוריד מהמשקל שעושים שמתחילים עם התוכנית,ולא אין מה להוריד,אז לא תהיה התקדמות פרוגרסיבית והוא יגיע ליותר מדי דילואדים על ההתחלה..אתה מבין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי עם ריק רק כדי לראות איך אני מתמודד עם זה לא רציתי להוסיף משקל כדי לא לפגוע לי באימון
בדדליפט אני מאמין שאני יכול יותר היה לי קל עם המוט הריק סקוואט עוד לא ניסיתי ככה שאני לא יודע איך להגיד לך אבל אני מאמין שזה יהיה לי יותר קשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() יודע מה..?עזוב שטיות..תעשה SS לא משנה מה תתחיל בכל התרגילים עם מוט ריק,תבנט אובר אתה יכול להחליף למתח,אפילו עם אתה עושה 3-4 חזרות בכל סט זה גם בסדר.
תרשום כל אימון את המשקלים בnotepad ועוד חודש תפתח פוסט עם המשקל שהתחלת ועם המשקל שהגעת אליו ,אבל התוכנית עצמה לא תעבוד עם לא תעלה לפחות ק"ג-2 בחודש.. והכי חשוב,עם אתה נתקע תעשה דילואד[תוריד 10% מהמשקל שאתה בוא ושוב תתחיל],עם אתה מגיע ממש מהר לדילואד אחרי שבוע -שבועיים כנראה שאתה עוד לא מוכן לתוכנית/אתה לא אוכל כמו שצריך. ישר כוח מלמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() אוי כמה שאני מודה לך..
כן ירבו כמוך אני יקח לתשומת ליבי מה שאתה אומר וינסה ליישם זאת אני באמת רוצה לעלות במשקל אתה לא יודע כמה אחי נפתרתי מהדפקה שהייתה לי זהו זה! *10% להוריד מהמשקל למשל אני מרים לדוגמא 100 קילו להוריד ל-10 קילו? (הבנתי נכון?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הסדר שאתה אמור להגיע בוא לדילואדים 1.מילטרי פרס 2.בנ'צ פרס 3.סקוואט 4.דדליפט מתח לא נהוג לעשות דילואדים. ברגע שהגעת ל3 דילואדים במילטרי ובבנצ' קרוב לוודאי שמיצית את התוכנית. הכי חשוב תתחיל ממוט ריק. ותגיד כמה חזרות אתה עושה במתח ל3סטים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אין לי מושג לא עשיתי הרבה זמן מתח ואני מאמין שזה די קשה לי למרות שאני עובד עכשיו חזק על הגב.. עם חתירה במוט רחב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי..
אני עושה חתירה במוט רחב איך אני יסביר את זה.. אבל זה אותה תנועה בדיוק פשוט שאני עושה את זה אני יושב אני מרים 20 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() בכל מקרה בנט-אובר רואו זה תרגיל שדורש טכניקה מאוד גבוהה,לכן אני ממליץ לך לעשות מתח..ועם אתה עושה נניח 3 חזרות מתח ל3סטים אז גם תוריד חזרה ולעט לעט תעלה אל תתחיל במתח מהמקסימום..כמו שאמרתי ההתקדמות היא פרוגריסיבית ובהתחלה העצימות של האימון צריכה להיות נמוכה ככה שאסור לתת למתח לפגוע לך בהתאוששות ולכן גם אותו תתחיל בעצימות לא גבוהה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|