|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() נגיד ובתפריט שלי רשום בארוחה מסוימת "תפוח אדמה" במיקרו או בתנור..
עם נגיד אני עושה פירה זה אותו דבר? |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() כן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא מוסיף לו דברים מיוחדים אז בטח שזה אותו דבר אחי..
פשוט אתה לוקח תפוח אדמה ומועך אותו מה כבר יכול להשתנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינת ויטמינים וכאלה אני חושב שיכול להיות שהתפוח אדמה מאבד קצת ערכים בגלל שמרככים אותו במים חמים.
נחכה שמישהו עם קצת יותר ידע יאשש\יסתור את הטענה שלי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אין שום הבדל , זה בדיוק כמו שתגיד שעצם זה שאתה עושה אותו בתנור אז הוא מאבד ערכים
קח תאכל אותו לא מבושל וזהו .. (ואל תקלף כדי לא לאבד ערכים )
__________________
בלה בלה בלה אוכל בלה בלה בלה אימונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, אני יודע בודאות שיש ירקות שמאבדים ערכים כשמבשלים אותם במים, פשוט כי הם פולטים נוזלים\מוצקים מתוכם למים בבישול, אני מאמין שזה קשור לכמות הנוזלים, למרקם, לטמפרטורה, ולעוד כל מני פרמטרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח לפעמים אתם מגזימים אתם הורגים אותי..תאכל פירה אל תדאג זה בסדר זה אותו דבר..לא משהו שצריך להטריד אותך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מבחינת חלבונים פחמימות שומנים בטוח זה לא מעבד כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|