|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1.למה אסור לרדת מהbmr בדיאטה??(דה אנימל אמר לי באחד הפוסטים)
2. מישהו ששוקל בסביבות 65-70 במשך תקופה מסויימת אוכל 1200-1400 קלוריות תוך כמה זמן הגוף יורד בחילוף חומרים (אם לא עושים הפסקות מהדיאטה) ובכמה קלוריות מדובר (שהגוף יורד בח,ח)? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה אינדיווידואלי, אבל הגוף יחזור במהרה ל bmr הטבעי שלו (למרות שתהיה עלייה שברובה נוזלים עד אז).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שלא הבנתי את השאלה טוב?! בערך על כל 8 שבועות של מאזן קלורי שלילי מומלץ לצאת ל 3-4 שבועות של מאזן קלורי חיובי זה ימנע\ימתן את ההאטה בחילוף החומרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
חחח גם לא הבנתי תקטע של אסור לרדת מהbmr אז איך בדיוק תשרוף שומן?למה שהגוף ישתמש בשומנים אם אתה ספק לו תכמות שהוא צריך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא כך קשור אבל כן בגדול אתה צודק אז זה מה שאני אומר אם עם פעילות ספורטיבית אתה שורף ביום נגיד 2200 קלוריות זה הbmr שלך אתה צריך להכניס פחות מזה כדי לרדת אז אני לא מבין מי או למה אמרו לך שאסור להכניס פחות קלוריות מהbmr שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() Bmr זה קצב חילוף החומרים בגוף במנוחה יש דבר שניקרא "תחזוקה" שזה בעצם הbmr שלך פלוס כמות הקלוריות שאתה מוציא, אם אתה יורד מהתחזוקה! אתה תרזה אבל גם זה תלוי כמה ואם זה יותר מידי מתחת לתחזוקה אתה תאבד הרבה מסת שריר יש נוסחה מדויקת איך לחשב את הכמות הנכונה מבלי לאבד מסה, בעיקרון יש הכל בנעוץ במדריך שם לחיטוב
תיבדוק בנוגע לשאלה השניה לא יודע את הקטע עם החילוף חומרים אבל בקטע של הקלוריות בעצם אתה תירד כמה שתוציא הכל בתזונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הגוף יכול לסבול גירעון של עד 69 קלוריות לקילו שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() bmr זה סך הקלוריות שאתה מוציא במנוחה ללא תזוזה אם אתה רוצה לדעת על איזה גירעון אתה צריך להיות אתה צריך גם להוסיף את ההוצאה הקלורית מפעילות גופנית זה מה שיתן לך את ההוצאה הקלורית הכללית שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אני יודע את השאר, בררו שאמור לרדת מההוצאה קלורית יומית, אבל לא מהbmr.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() Bmr=basel metabolic rate
מהכמות הזאת לא צריך לרדת. לגבי ההודעה הקודמת, לא הסברתי נכון, התכוונתי שאתה מוסיף את כמות הקלוריות שאתה שורף על פעילות יומיומית, וזה לא חלק מהbmr
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() תאכל 2400 קלוריות, אתה תהיה במינוס בגלל הקלוריות שתשרוף על אימונים ופעילות יומיומית.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
2. אז תוסיף אירובי, זה עדיף מאשר שלמערכות הללו לא יהיה את האנרגיה שהן צריכות.
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי מה שקראתי היום מחקרים שהראו שאנשים שלא עשו פעילות בחיטוב לא בהחרח הורידו חות מאנשים שכן עשו אירובי, ולא היה מוזכר שום דבר על זה שהם לא קיבלו מספיק קלוריות, אבל אני יתן עוד הצצה לחומר הזה כי מה שאני יודע אומר להוריד קלוריות מהbmr' חוץ מזה לא הבנתי מה הקטע פה בכלל הרי אם עם אירובי אתה שורף את מה שאתה אוכל ועושים אותו כדי שלא תגווע מרעב אז למה פשוט אי אפשר לאכול פחות ולעזוב תאירובי . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() למגיב האחרון-האירובי נותן לך אפשרות לאכול יותר..אפשר לותר על האירובי ופשוט לאכול פחות
זה אותו דבר לא? ולגבי השאלה השניה שלי..לא עניתם לי בכמה קלוריות הח"ח יורד? כשאני עשיתי דיאטה שאמרו לי כאן שהיא בערך קיצונית אז אמרו לי שהח'ח יורד..כשהמשכתי לאכול 1200-1300 קלוריות ביום רזיתי עדיין אבל ממש לאט...האם החילוף חומרים שלי בטוח ירד?לא עשיתי הפסקות\העמסות מהדיאטה פשוט המשכתי כרגיל האם הח'ח ירד בטוח ובכמה? 6 שבועות על ניטרלי זה יותר מידי זמן לתקן לא?אפשר להסתפק ב4-5? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|