|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תרכיב תוכנית של תרגילים מורכבים (בנצ' סקוואט , חתירה חופשית , מיליטרי וכו..) שאתה כן יכול לעשות ותעשה בתדירות גבוהה. את זה עשית?
![]() |
![]() |
#102 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#104 |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() כן בתוכנית ab עד שנתקעתי במשקלים ובמשקל שלי
![]() |
#106 |
Banned
|
![]() להתקע במשקל זה פונקציה של אוכל לא של תוכנית אימונים, תוכנית אימונים תקבע לאן המשקל שאתה מוסיף או מוריד יילך.
יש הבדל בין חלוקת ab לבין תוכנית שנבנתה על-מנת לאפשר התקדמות ליניארית. בוא לא נפתח על זה ויכוח, אני יודע כבר לאן זה יוביל (abcd עובד עליי ab לא מחקרים אמפירים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה טוען שמתאמן מתחיל שבחיים שלו לא היה בחד"כ (בכוונה אני מקצין) צריך תוכנית ABCD הידע שלך שואף לאפס. ואני די בטוח שתוכנית AB תעבוד על The one יותר טוב מ-ABCD. איך אני יודע את זה? כי הוא בעצמו אמר שהוא מתקדמם מאימון לאימון, אז מה הטעם שהוא יתקדם רק "פעם אחת" בשבוע במקום "פעמיים". אומנם תוכנית ABCD יכולה לעבוד עליו יותר טוב בעתיד, לא כרגע.
![]() |
![]() |
#108 |
Banned
|
![]() כשאתה מגיע למצב שאתה לא מתחיל יותר אתה בודק לאן אתה רוצה להתקדם, ואז עושה את השיקולים שלך בבחירת התוכנית הבאה. לאו דווקא חלוקה של 4 ימים שונים, גם westside ודומיהן מחלקות את הימים ל A ו B ומרבית האתלטים בעולם עובדים על פי השיטה הזאת.
הסיבה שמפתחי גוף מקצועיים הולכים על חלוקה של 4 ימים היא שאצלם יש התערבות חיצונית של אנאבוליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
inlight me
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#111 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יום א' עשית סקוואט 60 קילו, יום ג' עשית 65, יום ה' עשית 70. יום א' עשית 72.5 .. בשבוע הוספת 12.5 קילו לסקוואט שלך, ברמות המתקדמות אנשים היו מוכרים איברים כדי להוסיף 12.5 קילו לסקוואט שלהם בשבוע. וזה ממש לא בשמיים לעשות את זה. רק צריך להקפיד שאתה מבצע את התנועה נכון כי כשמגיעים למשקלים גבוהים מרגישים איפה התנועה לא בסדר. זאת בניגוד לתוכנית של חלוקה ל4 ימים שונים, שם תוסיף מקסימום 5 קילו משבוע לשבוע כי יש לך סקוואט רק פעם אחת בשבוע, ואני רוצה לראות מי מספיק משוגע לזרוק על המוט יותר מ5 קילו משבוע לשבוע ולא להתחיל להרגיש רע עם העובדה הזאת מהרגע שהוא נכנס מתחת למוט. לא משנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לבן אדם יש בעיות רפואיות.
חוץ מזה שדעתי זה לא תרגיל חובה אבל לא נכנס לזה עכשיו.
![]() |
#114 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() אהה בגלל שאמרתי לו שירכיב תוכנית
![]() |
#116 |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() אני מצטער the sun, גם בתור אוהד ליברפול, אבל אתה זורק שטויות לאוויר.
Lordik בהחלט נגע בנקודה חשובה, והיא שעדיין לא ידועה הסיבה להיפורטרפיה ופיצוי יסף אינו בהכרח תלוי בהתקדמות לינארית בלבד. מובן שהסתמכות על התקדמות לינארית, המתבססת על תדירות גבוהה של גירוי לשריר, היא בטוחה יותר מאשר הסתמכות על תכניות עם ווליום גבוהה שמספקות מצב אנטי-קטבולי בלבד במשך רוב הזמן (שוב ע"פ מחקרים בלבד). עדיין לא נוכל לצאת בהצרות כמו "עלייה פרוגרסיבית במשקלים יחד עם מאזן קלורי חיובי תביא לנתיב המהיר להיפורטרפיית שרירי השלד", כשהזה נוגד את העקרון עליו מתבססים רובם המכריע מפתחי הגוף מסביב לגלובוס (הטבעיים והלא טבעיים) של עוצת גירוי מסויימת המגרה את הסיבים הנכונים (iib), ועם זאת הפרשה רצויה של טסטוסטרון (טווחי חזרות של 6-12 ועצימות בינונית באימון). לכן אני מבקש ממך לחדול מלצאת בהצהרות חגיגיות אשר מבלבלות מתאמנים צעירים שמחפשים "להתנפח ומהר". מתאמנים מתחילים במצב גופני סביר יתפתחו וירכשו היפורטרופיה לשריר בעזרת כל תכנית סבירה שלא מיועדת לספורטאים מקצועיים/פאוור ליפטרס/מפתחי גוף בעלי נסיון עשיר בניסויים על בע"ח. ולבעל האשכול נמליץ לבחור בתכנית שמתאימה לרמתו ושאינה "כבדה" מדי בשבילו. כל טוב.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#118 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#119 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
וקורן , תודה ... אני אקח את זה לתשומת ליבי.
![]() |
![]() |
#120 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|