|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כן רואים שהוא יצא יותר טוב אבל זה לא משנה... זה תמונות.. ומראה לפעמים לא משקפת את המציאות כנל המצלמה כנל התאורה אם זה לטוב או לרע... החזה שלך צריך עבודה זה לא משנה אם הרבה או קצת ולא נתחיל גם לקבוע את זה לפי תמונה... אני מאמין שאתה יודע לבד שהוא קצת בפיגור אז פשוט תקרע אותו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כנראה זה עניין גנטי או לא יודע כבר מה לחשוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() תפרסם תוכנית אימונים...
![]() |
#84 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין לי מילים , נראה כאילו הוספת שריר איכותי מאד בכזו תקופה קצרה. אצלי כזה שינוי נפרס במשך שנתיים שלוש...
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט אחלה שינוי כמו שאמרו תן דגש על החזה, אבל יתאזן בסוף על דעגה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() זאת התוכנית הרשמית יעני שכתובה אצלי על דף אבל אני הרבה פעמים עושה שינויים אם זה לשלב מכונות פה ושם או כבלים או דרופסטים בכל מיני תרגילים ... אבל בכללי זאת התוכנית (4 אימונים בשבוע בממוצע)
אימון a בנץ' שטוח 4x10 שיפוע חיובי 3x10 פלייס 3x10 מילטרי פרס 3X10 הרחקת ידיים לצדדים 2X10 לחיצה צרפתית 3X10 בטן -במקבילים העלת רגליים ישרות עד ל90 מעלות 3x10 וכפיפות בטן עם משקל 3x10 אימון b מתח 2x12 עם תוספת משקל מסור 3x10 פולאובר עם כבל 4x10 כפיפת מרפקים 3x10 דדליפט3x10 אימון כן אימון לא סקוואט3x10 סופרסט של פשיטה וכפיפת ברכיים במכונה 2x10 תאומים בלג פרס 3x10 נערך לאחרונה על ידי haas, 11-11-08 בשעה 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() אחייייייייי ייא איזה שינויי! היד שלך גדלה משהו מטורף.
נראה כאילו לא עלית שומן בכלל. יפה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה דר.מאסל , ג'קסון וגילדה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() אחי שינוי מצוין
צברת מאסה יפה מאוד! בזמן כזה קצר! כל הכבוד על ההשקעה גבר!!! היד הכי גדלה אצלך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי אדיר תמשיך ככה !!
![]() |
#92 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() כן בהחלט שינוי מטורף ...
![]()
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אנשים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי מצויין
הרבה זמן שלא ראיתי משהו מרשים, ועוד עלייה כזאת בפרק זמן כ"כ קצר רק החזה שלך באסה, תתחיל להעמיס עליו ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
כללי:: מפגר?
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: סתם חור
|
![]() לטחון טחינה כמו אלון וכול זה גנאטיקה.. Xd
יש סודות שלא מגלים :d חח איזה סוסון רק 4 חודשים o:
![]() |