|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לאכול לפי שעון זה באמת מטומטם אבל לחלק לארוחות זה יכול לעזור לכאלה שקשה להם לאכול.
![]() |
#42 |
|
![]() קודם כל לא באתי לסתור את הטענה הבסיסית שמה שמשנה בסוף היום הוא מה שאכלת.
אמרתי שלאכול כמו שהתפריט שלך בנוי - זה כמעט ולא אפשרי, ובהסתמך על "תחושות" ולא על תפריט מסודר, אתה תאכל יום אחד יותר מדי, יום אחד פחות מדי ותהיה לך פחות שליטה. ישנה שיטה של עבודה לפי נקודות - להצמד לפחמימות מורכבות, להכניס x חלבון וכו' אבל אי אפשר להשוות את זה לתפריט אכילה מסודר שאתה יודע בדיוק כמה נכנס במהלך היום. בנוסף, מישהו שמכניס כמות של 200 גרם חלבון או יותר ביום וכמות כפולה של פחמימות ואין לו תיאבון בריא - הוא רעב פעמיים ביום ושבע במהירות, הוא לא צריך להאביס את עצמו ?? ונגיד והוא רעב פעמיים ביום והוא מחליט להכניס את כל האוכל שהוא צריך בארוחה הזו, איך בדיוק הבנאדם יתפקד אחרי ארוחה שכוללת 100 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ו200 גרם פחמימות? הוא יהיה עייף ורק העיכול של כזו ארוחה יתיש אותו. הסיבה שעובדים לפי תפריט היא שתכנון מוקדם של הדיאטה הוא חלק מאד מרכזי בה. ומכיוון שתחושות הן ... תחושות... שנקבעות לפי כל מיני גורמים סביבתיים כמו גירוי מוחי, פעילות באותו היום, ותהליכי העיכול - ולא לפי תכנון מוקדם... בסופו של יום אתה לא תאכל מה שאתה ביקשת לאכול בתכנון המקדים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]() בנוסף להכל, באדיבילדינג זה לא מדע נטו. אין צורה נכונה להתאמן, אין צורה נכונה לאכול, אין צורה נכונה להשתמש בתוספים כאלו ואחרים. היום בעידן התיעוד יש לנו יותר חשיפה למה שאחרים עושים, אבל בסופו של דבר אני בספק אם גם עוד 20 שנה נמצא איזו נוסחא מנצחת לכולם. אפשר לחקור כל נושא פה מכל זוית ופינה ובסופו של דבר יגיעו מישהו שעשה את זה בצורה x ומישהו שעשה את זה בצורה y ושתיהן יכולות להיות נכונות בהתאם לנסיבות.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל מתי שאני רעב
אני יכול לא לאכול כלום עד הצהריים ואז לאכול ארוחה עצומה ואני יכול לאכול כריכים בבוקר \ צהריים רגילה או לנשנש במשך כל היום טונה פה וקוטג' שם ומעדנים וכו' העיקר שאני מכסה את מה שצריך ואין לי כוח לעבוד לפי תפריט.. זה מעצבן ברמות וגם גיליתי שזה לא ממש עוזר, זה יותר מעיק כשכל היום אתה רק חושב מה אתה תאכל בעוד שעה וחצי
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() ציטוט:
ויונתן - ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() פעם לפי שעה
זה היה חרא.... היו לי ימים שהייתי רעב והיו ימים שהייתי מקיא עכשיו אני אוכל לפי תחושה(במסה כן)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() יוסי במה אתה עובד?
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() דר' שריר, אני חושב שלא לגמרי הבנת את הכוונה של סוגרזהזה...
אני חושב שהוא מדבר על מצב שבו יש בקרת קלוריות, וכמה ארוחות מסודרות(3-4), אבל אוכלים אותן לא בשעות מתוכננות אלא כשרעבים. זה די נשמע כאילו שהגבת כדי להוכיח שעדיף כשיש בקרת קלוריות, כשהוא בעצם לא אמר שאין אותה.
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני אוכל כבר לפי השעון אין מה לעשות.
יש ימים שאני באמת רעב5-6 פעמים ביום אבל אני לא דוחס אוכל בכח, אני אוכל וזהו... אבל לפי שעון חח אלה אם כן תחושת הרעב אצלך זה תמיד בלתי אפשרי לעלות במשקל מבלי לאכול לפי השעון |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() דר.מאסל סוקרזה פשוט בא לסתור את עיניין ה"3 שעות"..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() כשסיימתי את החיטוב איתו עשיתי מאסה עם אותה דרך כמו שאני אמרתי עכשיו עליתי ככה מ-58 קילו ל-75 מ-12% ל-15% בערך בכמה חודשים טובים של מאסה (זה יוצא בערך 13 קילו של שריר נטו) כל עוד זה עובד עלי, ממש מעניין אותי אם טכנית זה טוב או לא טוב אם כבר, רק חיטוב לפי תפריט של שעות יהיה נסבל כי אתה רעב כמו לא-יודע-מה במשך כל היום וזה שומר עליך מפני צ'יטים, אבל ככה במאסה? זה חירפון, לפעמים אתה לא רעב ולא בא לך לאכול את הארוחה הבאה שלך ואז מה? תדחוף אוכל? אני לא יכול לעשות את זה מצטער
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. נערך לאחרונה על ידי ArschGesicht, 09-07-08 בשעה 09:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
![]() וואלה האמתי רק בימים האחרונים התחלתי להקפיד על התזונה אני עובד לפי שעון או שאינ לא יגדל אן בררה לאכול כמו מטורף במאסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שמתרגמים תחושת צמא, לתחושת רעב. ולהיפך. אם אתה רוצה להיות מקצוען, תלך לפי שעון. אם אתה חובבן, תאכל לפי תחושת רעב, אפילו אם זה מגיע פעם ביום... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]() הוא לא יכניס. תקרא את מה שרשמנו פה. כשאתה מתבסס על תחושות, אתה לא תאכל בדיוק כמה שקבעת לעצמך בתכנון. אז לא צריך לאכול כל שלוש שעות, תעשה סידור של הארוחות לפי מה שמתאים לך, אבל הכל רשום מולך עם כמויות מדוייקות כי זו הדרך היחידה לעשות את זה אחרי שאתה כבר לא חובבן לגמרי.
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
|
![]() למה? אני מכניס 3500 לפי תחושת רעב..
ואני עוד שולט בעצמי |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]() כל יום אתה רעב בדיוק ל3500 קלוריות שמחולקות בצורה מדוייקת?
אתה בדיוק רעב למספר מסויים בלי ימים שבהם אתה רעב יותר או פחות? אל תצחיק אותי, תאמין לי שניסיתי את כל השיטות, ואם אתה פועל לפי תחושה, בתזונה או באימונים - אתה מפספס.
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |