ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-07-08, 22:44   #41
ori_s4
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c צפה בהודעה
מיותר. אם זה ככה תתחיל כבר ישר את התוכנית.
ברעל .
תודה ידידי.
ori_s4 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-07-08, 22:44   #42
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

יש לך כבר אחת מוכנה?
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-07-08, 22:57   #43
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

בקשר לנושא, פריודיזציה הוכחה כלא יעילה וגיוון עיוור זה סתם מיותר. אם רוצים את היתרונות מכל טווחי החזרות, שווה לשלב את כל הטווחים באותו אימון. נניח, לתת 4-6 חזרות בחתירה, 7-10 בפולי עליון ו12+ חזרות בפולאובר או משהו. ולא להגיע לכשל!

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-07-08, 23:02   #44
ori_s4
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
בקשר לנושא, פריודיזציה הוכחה כלא יעילה וגיוון עיוור זה סתם מיותר. אם רוצים את היתרונות מכל טווחי החזרות, שווה לשלב את כל הטווחים באותו אימון. נניח, לתת 4-6 חזרות בחתירה, 7-10 בפולי עליון ו12+ חזרות בפולאובר או משהו. ולא להגיע לכשל!
אם כך-איך תסביר את עיקרון התכנית הזו - שהוא הרי גיוון.גיוון וגיוון.
אתה טוען למעשה ש"שבוע החזרות"(שהוא שליש מהתכנית) יהיה האופטימלי ביותר עבור רוב המתעמלים?
ודימה-אני להבדיל ממך ,ואני מניח שגם שאר המתעמלים שמשתמשים בתכנית ,לא שינית מהיסוד את התרגילים בין שבוע לשבוע.
דברים קריטיים כמו סקווט-שאני מניח שיהיה נוראי לבצע ב15 חזרות הזזתי ומצאתי חלופות.בגדול-אני מנסה.לא יהיה נוח/מתאים-נשנה.

נערך לאחרונה על ידי ori_s4, 06-07-08 בשעה 23:08.
ישן 06-07-08, 23:04   #45
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:

אני מסרב לקבל מחקר שפוסל משהו שעובד להרבה אנשים
ואתה פשוט פוסל מהיסוד.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-07-08, 23:13   #46
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ori_s4 צפה בהודעה
אם כך-איך תסביר את עיקרון התכנית הזו - שהוא הרי גיוון.גיוון וגיוון.
אתה טוען למעשה ש"שבוע החזרות"(שהוא שליש מהתכנית) יהיה האופטימלי ביותר עבור רוב המתעמלים?
ודימה-אני להבדיל ממך ,ואני מניח שגם שאר המתעמלים שמשתמשים בתכנית ,לא שינית מהיסוד את התרגילים בין שבוע לשבוע.
דברים קריטיים כמו סקווט-שאני מניח שיהיה נוראי לבצע ב15 חזרות הזזתי ומצאתי חלופות.בגדול-אני מנסה.לא יהיה נוח/מתאים-נשנה.

זה כל הקטע. כשאתה מגוון בחזרות תגוון גם בתרגילים. גם זה יותר נחמד וגם אתה מכסה את כל האופציות הקיימות. המטרה של התוכנית היא לתקוף אותך מכל זווית אפשרית, בין אם זה במספר החזרות ובין אם זה בסוג התרגילים ובייעודם.
ישן 06-07-08, 23:20   #47
ori_s4
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c צפה בהודעה
זה כל הקטע. כשאתה מגוון בחזרות תגוון גם בתרגילים. גם זה יותר נחמד וגם אתה מכסה את כל האופציות הקיימות. המטרה של התוכנית היא לתקוף אותך מכל זווית אפשרית, בין אם זה במספר החזרות ובין אם זה בסוג התרגילים ובייעודם.
אתה צודק,הרי שצריכים לגרות את כל סיבים,בכל הדרכים וכל הזמן - אני די מוגבל בחד"כ הצבאי-יש הכל אבל עדיין "גלדיאטור" די מגביל אותי.מחר אגיע לבסיס ואעבוד על התכנית בצורה מסודרת יותר.כשהכל יהיה מול העינים אני בטוח שיהיה לי קל יותר.
ד"א-אני לא מתכוון לעבור להעמסת מזון מטורפת.ממש לא.אפילו לבצע אירובי כשזה מתאפשר-כל זה לא יפריע/יהרוס את התכנית או הפואנטה שלה נכון?
אני לא יכול לקרוא למה שאני עושה "חיטוב"-התפריט הוא לא בדיוק תפריט חיטוב רצחני-סתם נמנע מכל דבר שמן ואף משתדל לקצץ בפחממות.
ישן 06-07-08, 23:22   #48
Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
אני מסרב לקבל מחקר שפוסל משהו שעובד להרבה אנשים
ואתה פשוט פוסל מהיסוד.
מישהו חכם אמר פעם "הכל עובד, פשוט יש דברים שעובדים פחות טוב ויש כאלה שעובדים יותר טוב"

ישן 06-07-08, 23:24   #49
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
אתה צודק,הרי שצריכים לגרות את כל סיבים,בכל הדרכים וכל הזמן - אני די מוגבל בחד"כ הצבאי-יש הכל אבל עדיין "גלדיאטור" די מגביל אותי.מחר אגיע לבסיס ואעבוד על התכנית בצורה מסודרת יותר.כשהכל יהיה מול העינים אני בטוח שיהיה לי קל יותר.
ד"א-אני לא מתכוון לעבור להעמסת מזון מטורפת.ממש לא.אפילו לבצע אירובי כשזה מתאפשר-כל זה לא יפריע/יהרוס את התכנית או הפואנטה שלה נכון?
אני לא יכול לקרוא למה שאני עושה "חיטוב"-התפריט הוא לא בדיוק תפריט חיטוב רצחני-סתם נמנע מכל דבר שמן ואף משתדל לקצץ בפחממות.
לא יהיה חכם לעשות את זה.
כשאתה פונה לתוכנית כזאת אתה צריך שההתאוששות תהיה בשיאה, כי אתה תזדקק לה מאוד. מה שאומר שאתה תצטרך להאביס את עצמך ולישון כמו שצריך.
איפה אתה משרת ובתור מה?
ישן 06-07-08, 23:25   #50
Sugarzaza

ציטוט:
הבעיה עם הקטע הזה זה כשאתה מתמקד ב100% בטווח מסויים אתה מזניח את הטווחים האחרים, כשאתה יכול לשלב את כולם באימון אחד וזה ייתן את ה"גיוון" שהשריר צריך בלי להזניח כלום

ישן 06-07-08, 23:28   #51
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
הבעיה עם הקטע הזה זה כשאתה מתמקד ב100% בטווח מסויים אתה מזניח את הטווחים האחרים, כשאתה יכול לשלב את כולם באימון אחד וזה ייתן את ה"גיוון" שהשריר צריך בלי להזניח כלום
כשאתה מתבסס שבוע שלם על טווח חזרות מסוים יותר קל לך לתת "דגשים" במקומות מסויים.
נגיד שריר כמו כתפיים שהוא מאוד מורכב ומחולק ל3 חלקים, אתה צריך לתקוף כל חלק בטווח חזרות שונות. באימון כמו שלך רק חלק אחד מקבל 6 חזרות, חלק אחר 12 וחלק שלישי 15.
ישן 06-07-08, 23:29   #52
ori_s4
חבר פעיל

ציטוט:
לא יהיה חכם לעשות את זה.
כשאתה פונה לתוכנית כזאת אתה צריך שההתאוששות תהיה בשיאה, כי אתה תזדקק לה מאוד. מה שאומר שאתה תצטרך להאביס את עצמך ולישון כמו שצריך.
איפה אתה משרת ובתור מה?
רס"פ ומפעיל חד"כ בראש הנקרה.
כמו שאמרתי-להתחיל לאכול יותר מאשר שאני אוכל כעת(וכעת אני משתדל שלא להעמיס פחממות)אני לא מתכוון,בחלבונים לעומת זאת אני לא חוסך.רעב אני לא נשאר,אני אוכל,אבל משתדל שלא להכניס כמויות של פחממה..שוב,אני מתכוון לנסות-נראה מה יהיה(אלא אם כן תגידו שזה אבוד או יותר מראש,ובמצב כזה לא אלך על זה בכוח).
ישן 06-07-08, 23:32   #53
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
רס"פ ומפעיל חד"כ בראש הנקרה.
כמו שאמרתי-להתחיל לאכול יותר מאשר שאני אוכל כעת(וכעת אני משתדל שלא להעמיס פחממות)אני לא מתכוון,בחלבונים לעומת זאת אני לא חוסך.רעב אני לא נשאר,אני אוכל,אבל משתדל שלא להכניס כמויות של פחממה..שוב,אני מתכוון לנסות-נראה מה יהיה(אלא אם כן תגידו שזה אבוד או יותר מראש,ובמצב כזה לא אלך על זה בכוח).
וואלק איזה תפקיד
אני אישית לא הייתי הולך על זה, במידה ולא תאכל\תישן מספיק אתה עלול להיפצע, בעצם מה זה עלול... וודאית שתפצע :o
ישן 06-07-08, 23:34   #54
ori_s4
חבר פעיל

ציטוט:
וואלק איזה תפקיד
אני אישית לא הייתי הולך על זה, במידה ולא תאכל\תישן מספיק אתה עלול להיפצע, בעצם מה זה עלול... וודאית שתפצע :o
נחמד נחמד - אבל לפתוח את החדר כושר אחרי יום עמוס זה לא תמיד כזה כיף (: .
עם שעות שינה-אין לי בעיה.אוכל?כפי שאמרתי.חסכון בפחממות יהיה כזה קריטי?.אני לא רואה את עצמי מתחיל לדחוף אוכל כל היום עד שלא ארד עוד קצת באחוזי שומן(לא משהו קריטי,ולכן אני גם לא בחיטוב רצחני-ו...בגלל שאני לא עושה יומיות ויכול לבחור מה אוכל בארוחת צהריים(: עם שעות שינה אין בעיה.אני מניח ש8 שעות שינה יספיקו-לא?!
אם פציעה בטוח תהיה באופק אני נוטש כבר עכשיו.אין טעם ללכת ראש בראש.
כך או כך אני זקוק לתכנית חדשה,אז אולי אנסה "להדביק" את שבוע החזרות מהתכנית על כל התכנית החדשה,אחרי שארד בעוד כמה אחוזי שומן (כרגע אני עומד על משהו כמו 13-14 )אתחיל את התכנית.קצת מבאעס אבל אין ברירה.
אם זה כך,אני חייב תשובה נחרצת בעיניין.מחר כבר לא תהיה גישה למחשב.

נערך לאחרונה על ידי ori_s4, 06-07-08 בשעה 23:38.
ישן 06-07-08, 23:52   #55
Sugarzaza

ציטוט:
כשאתה מתבסס שבוע שלם על טווח חזרות מסוים יותר קל לך לתת "דגשים" במקומות מסויים.
נגיד שריר כמו כתפיים שהוא מאוד מורכב ומחולק ל3 חלקים, אתה צריך לתקוף כל חלק בטווח חזרות שונות. באימון כמו שלך רק חלק אחד מקבל 6 חזרות, חלק אחר 12 וחלק שלישי 15.
סה"כ כתפיים זה שריר קטן שעובד בכל תרגיל של משיכה ודחיקה, אתה לא צריך "לתקוף אותו", כמה סטים של מיליטרי יעשו את העבודה לכל החלקים. וכשדיברתי על הגיוון בחזרות דיברתי על השרירים הגדולים, בקטנים אתה תכל'ס יכול לעשות מה שבא לך, בכל מקרה הגדילה המשמעותית תבוא מהמשיכות והלחיצות הכבדות

ישן 06-07-08, 23:55   #56
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
נחמד נחמד - אבל לפתוח את החדר כושר אחרי יום עמוס זה לא תמיד כזה כיף (: .
עם שעות שינה-אין לי בעיה.אוכל?כפי שאמרתי.חסכון בפחממות יהיה כזה קריטי?.אני לא רואה את עצמי מתחיל לדחוף אוכל כל היום עד שלא ארד עוד קצת באחוזי שומן(לא משהו קריטי,ולכן אני גם לא בחיטוב רצחני-ו...בגלל שאני לא עושה יומיות ויכול לבחור מה אוכל בארוחת צהריים(: עם שעות שינה אין בעיה.אני מניח ש8 שעות שינה יספיקו-לא?!
אם פציעה בטוח תהיה באופק אני נוטש כבר עכשיו.אין טעם ללכת ראש בראש.
כך או כך אני זקוק לתכנית חדשה,אז אולי אנסה "להדביק" את שבוע החזרות מהתכנית על כל התכנית החדשה,אחרי שארד בעוד כמה אחוזי שומן (כרגע אני עומד על משהו כמו 13-14 )אתחיל את התכנית.קצת מבאעס אבל אין ברירה.
אם זה כך,אני חייב תשובה נחרצת בעיניין.מחר כבר לא תהיה גישה למחשב.
בתנאים שיש לך שם ובחוסר ודאות שאתה נמצא בנוגע למצב שלך מבחינת מאסה\חיטוב לא הייתי הולך על התוכנית הזאת - יש עוד המון תוכניות אחרות.
כמה זמן אתה מתאמן?
ישן 07-07-08, 00:06   #57
ori_s4
חבר פעיל

ציטוט:
בתנאים שיש לך שם ובחוסר ודאות שאתה נמצא בנוגע למצב שלך מבחינת מאסה\חיטוב לא הייתי הולך על התוכנית הזאת - יש עוד המון תוכניות אחרות.
כמה זמן אתה מתאמן?
אני חושב שאתה צודק.פתחת נקודה נוספת למחשבה עם איומי הפציעה :d .
לפני שהתגסייתי (לפני כמעט שנתיים)התאמנתי שנה וחצי מאוד מאסיבי.
ב8 חודשים האחרונים חזרתי לשגרת אימונים מרשימה(ביחס לחיי צבא)-הגעתי למשקלים יפים מאוד והתפתחות מאוד מרשימה בתקופה הזו.הרבה בזכות גנטיקה טובה מאוד ותזונה ראויה-כעת צריך להוריד מעט אחוזי שומן.לפי מה שאתם אומרים-אתה יוצא מתכנית שכזו (במידה ויש לך אפילו טיפה של נטייה להשמנה)עם אחוזי שומן גבוהים יותר בעקבות כמות הקלוריות היומית(והמטורפת).
התכנית שאעבור אליה (במידה ואחליט באמת שלא לבצע את התכנית הזו-שדרך אגב רק תדחה.בסופו של דבר אבצע אותה)תהיה abcd עם טווחי חזרות משתנים בין תרגיל לתרגיל.אין יותר מידי ברירות(או לחלופין -גיוונים כלשהם בין שבוע לשבוע.שבוע אחד עם מס' חזרות נמוך,שבוע לאחר מכן יותר חזרות,שבוע כבלים וכו'...).
עניין אחוזי השומן כרגע מאוד מפריע לי.אני רחוק להיות שמן-אך נחוש בדעתי לחזור למצב שבו הייתי(מבחינת אחוזי שומן) לפני עבודת המאסה.
משם להתאמן בראבק שוב.
השאלה היא שוב-האם הסיכוי לפציעה הוא ממשי?אני בטוח שארבל (שהפך כבר לסוג של "גורו"-ובזכות יש לציין)שילב חיטובים מידי פעם במשך השנתיים הבאות(שבהן על פי דבריו הוא דובק בתכנית)-אשמח לשמוע את דעתו בעיניין.
ד"א-בבסיס יש לי גישה למטבח בכל שעה פחות או יותר.חלק מהסכמות.
זה אומר - גישה לגבינות,לחם,וגם להכין בשר בערבים במידת הצורך.הכל תלוי במידת העצלנות שלי.

נערך לאחרונה על ידי ori_s4, 07-07-08 בשעה 00:10.
ישן 07-07-08, 00:08   #58
P-a-n-1-c
Banned

רעיון טוב, בהצלחה!
אתה עושה חמשושים קבועים?
ישן 07-07-08, 00:15   #59
ori_s4
חבר פעיל

ציטוט:
רעיון טוב, בהצלחה!
אתה עושה חמשושים קבועים?
סוגר כשאני בוחר לסגור(: פריבלגיה אדירה...בגדול זה שבת לשלושה חודשים בממוצע.משהו שאני אמור לתת מעצמי.
ד"א-מה התפקיד שלך דימה ידידי?
אם אתה באיזור הגליל המערבי - אתה מוזמן לקפוץ לבסיס-להתפנק על החד"כ החדש שלנו(קטן אבל, מדהים ביחס לצבא!) ואחר כך לארוחה מפנקת בחדר אוכל(כנראה שתאלץ להכין לבד אם הדרישות יהיו גבוהות מידי:d
עצת "הרעיון טוב "הייתה בנוגע לתכנית שאני חושב עליה?(abcd - חזרות משתנות מתרגיל לתרגיל?)או גיוונים משבוע לשבוע(שזה כבר יותר דומה לתכנית שאתה מתחיל לעשות-ד"א-הרבה בהצלחה).
גם לפי דעתי.כרגע לפחות זו החלופה הראויה(חזרות משתנות מתרגיל לתרגיל).
שאלה שבאמת מטרידה אותי-אתה יוצא מתכנית("לגדול ללא עצירות") כזאת ומגלה שהעלתה אחוזי שומן בגלל כמויות האוכל?
(ואני לא מדבר על אנשים שלא משנה מה יעשו-תמיד יראו כמו ילד סומלי בערבות אפריקה).

נערך לאחרונה על ידי ori_s4, 07-07-08 בשעה 00:19.
ישן 07-07-08, 00:19   #60
shahar-king
חבר פעיל

הסמל האישי שלshahar-king

עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
שלח הודעה דרך ICQ אל shahar-king שלח הודעה דרך MSN אל shahar-king

דימה אני ממליץ לך במקום ההנפות לצדדים לטווח חזרות נמוך ללכת על החתירה בעמידה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא