|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
הנה כמה תמונות שלי. אף פעם לא התאמנתי באמת כמו בן אדם ליותר משבועיים אבל פה ושם דווקא השתפרתי: החזה בתמונות בהמשך יצא לא משהו כי עשיתי שריר, כשהוא רפוי הוא יותר יפה: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הנה תמונה שאני נראה בה קצת יותר בן אדם: ![]() שוקל 80 בערך גובה 1.87 למעשה אני אף פעם לא מיציתי תכנית כלשהי או התמדתי על תפריט ואימון כלשהם למשך יותר משבועיים.... ככה שההתקדמות שהייתה לי היא כנראה בגלל הגדילה הטבעית המטרה שלי היא פיטנס אז במה הייתם מציעים להשתפר או להתמקד? האם זה בסיס טוב למישהו שלא התאמן כמו שצריך? על איזו תוכנית הייתם ממליצים + פירוט? מה דעתכם על הפרופורציה? נ.ב אני גם חרא בריצה... איך ממליצים לשלב עם משקולות? המשך שבוע מעולה לכולם ![]() נערך לאחרונה על ידי eylon, 24-06-10 בשעה 01:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש פעיל
|
![]() קודם כל אתה לא חייב לקחת את עצתי אבל תסתפר... תראה יותר גבר.
דבר שני תעבוד על פוזינג בתמונה האחרונה נראה כאילו אתה עומד לחרבן דבר אחרון אתה לא צריך חיטוב כרגע , רק תאכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בתמונה הלפני האחרונה נירא כאילו אתה וולברין מאקס מן, ועוד שניה הולכים לצאת לך הסכינים מהידים.
יש בסיס טוב, בהצלחה ![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לפני פוזינג צריך להתאמן
אין לך במה להתמקד, אתה מתחיל וצריך לעבוד כבד, תוכנית כמו SS תשרת אותך תתחיל לאכול |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תרים כבד ותאכל טוב.
בסיס נחמד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מצליח לערוך ושכחתי להוסיף משקלי עבודה:
לחיצת חזה 90kg (החזה הוא החלק הכי חזק אצלי) סקוואט 100kg בדיוק דדליפט 117kg לחיצת כתפיים 62kg מתח משקל גוף + 20kg יד קדמית 17.5kg הרבה זמן לא עשיתי הרבה זמן לא עשיתי גם סקוואט/דדליפט בגלל בעיה בברך זה נחשב טוב? רע? מתקדם? בתכלס כולם בסביבי חושבים שאני מתאמן ![]() ציטוט:
![]() תודה אחי מה אתה/אתם אומרים על יחס של 2.5 גרם חלבון לכל קילוגרם משקל גוף? אני יודע שזה גבולי אבל אולי עדיף מקס' חלבון אפשרי ביחס לשומן ופחמימה נערך לאחרונה על ידי eylon, 24-06-10 בשעה 14:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אתה צריך רק מאסה,ולהתמיד...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() צלם סרטונים כי נראה שאתה מחרטט עם המשקלי עבודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |