|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 168 ס"מ. 56.6 ק"ג. בן 26.
bmr = 1800. bmr*1.2 = 2300 בנוגע לאיזה מאכלים ומתי כבר חרשתי כמה תפריטים לדוגמא והבנתי מה ומתי. מה אתם חושבים בנוגע ליחסים: יום בלי אימון (2300 קלוריות): 113 גרם חלבון - 453 קלוריות (19%). 64 גרם שומנים - 580 קלוריות (25%). 316 גרם פחמימה - 1267 קלוריות (55%). יום עם אימון (2800 קלוריות): 135.5 גרם חלבון - 543 קלוריות (19%). 77 גרם שומנים - 700 קלוריות (25%). 390 גרם פחמימה - 1557 קלוריות (55%). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() יום בלי אימון לא פחות חשוב מיום עם אימון
תעלה את התפריט לאפילו 3000 קלוריות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עד היום לא היה לי מושג כמה אני אוכל כל יום ככה שהמליצו לי בהתחלה (נגיד שבועיים) לאכול את התחזוקה שלי לפחות (ובימים עם אימון להוסיף בשביל להשלים לתחזוקה) וללמוד את הגוף שלי בעיקר ואם 2300 קלוריות בא לי בקלות או שאני על סף הקאה פתאום.. זתומרת הדרגתי כאילו.
יש בזה היגיון? מה עם היחסים? קראתי קצת הבנתי שאלה היחסים המומלצים לחילוף חומרים מהיר, כמו שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף עוד 40 גרם חלבון ותקזז מהפחמימות,ואחרי כל חודש תעלה 20 גרם פחמימות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה ממש לא צריך לאכול כמו הbmr שלך אתה צריך לאכאול הרבה יותר אתה בתת משקל.
אם אני הייתי אתה הייתי אוכל אפילו 3500 קלוריות (כל יום לא משנה אימון לא אימון) תעשה משהו כמו 120 חלבון 50 שומן 650 פחמימה אם זה קשה ואתה בחור רציני תקנה גיינר בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אתה אולי צודק [למרות שאתה טועה בחלק] אבל הוא צודק, הוא צריך לעשות את זה מדורג... אם הוא ייעשה את זה בבום הוא סתם יתחיל להשמין... ולא משנה כמה חזק הוא יתאמן.... לפותח הפוסט, תמשיך עם מה שאמרו לך, תקפיד לאכול נקי בלי שטויות וסוכרים זה הכי חשוב... תשדתל להעלות את הקלוריות היומיות אחת לשבוע בערך ב150 קלוריות. ככה אתה מרגיל את הגוף מאוד מדורג ומנצל את כל המנוף של הגדילה שלך משבוע לשבוע... תעשה את זה במשך חודש וחצי, ככה תגיע לתוספת כללית של 900 קלוריות בלי יותר מידי מאמץ ואתה תתרגל לזה תוך כדי [יש עוד מערכות בגוף שצריכות להתרגל לכמויות לא רק הפה!] אתה אמור לאכול יותר חלבונים ממה שהבחור פה ציין, משהו כמו 150-160 גרם. תתחיל בזה ואת השומנים והפחמימות תעלה בהדרגה בכדי להעלות את הקלוריות כל שבוע... אל תשכח לעשות מעט אירובי גם שאתה במסה... זה דואג שהרמות של הטוסטסטרון אצלך בגוף יישארו גבוהות ועוזר לזה בסה"כ... בהצלחה.!
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() הכמות חלבון שרשמתי 120 זה יותר מפי 2.
שהוא יעלה במקשל כמובן שיעלה גם את החלבונים שהוא אוכל וסבבה בקשר למדורג אין בעיה אבל שאתה אומר לו להמשיך ככה זאת אומרת שהוא אוכל פחות ביום בלי אימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() התכוונתי להמשיך בטכניקה של להעלות בהדרה... תודה על התיקון...
לא צריך להיות הבדל קלורי בימים של אימון וימים של מנוחה [אלא אם כן זאת מנוחה תקופתית! יותר מ3 ימים] בימים של המנוחה הגוף ממשיך לבנות אסור לעצור לו את ההספקה...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חברים תודה רבה! קראתי את הכל בעיון רב..
אני יאמץ באמת את העצה של המדורג, אני יעלה כל שבוע 150 גרם לתפריט היומי שלי. אני אשמור על היחסים של 19 חלבון, 25 שומנים, 55 פחמימות. ואני יאכל את אותה כמות (החל מ2800) בלי קשר ליום עם אימון או בלי. אני ישתדל גם לפחות פעם בשבוע לשחות קצת ולעשות אירובי. באופן כללי עברתי יומים ראשונים עם המשקל והמחשבון קלוריות ומדדתי כל דבר שנכנס לגוף והאמת, לא היה קל לאכול 2800 קלוריות (בעיקר שחצי מהם זה פחמימה). רק הבהיר לי כמה עד היום התזונה שלי היתה אילתור אחד גדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() התזונה של 95 אחוז מהאנשים בעולם היא אילתור אחד גדול!!!
תתעודד... לפחות אתה החלטת לעשות צעד בכיוון הנכון....
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים חדשה-- הערות/המלצות | oran | אימונים | 7 | 06-07-09 19:27 |
בניתי תוכנית ab | torres | אימונים | 5 | 26-04-09 19:56 |
תוכנית חדשה abc הערות בבקשה | mb512 | אימונים | 26 | 20-04-09 22:18 |
בניתי תפריט - הערות בונות (+דעתכם) | Terminatorizer | תזונה ותוספים | 5 | 08-12-08 21:41 |
תוכנית אימונים חדשה...הצעות? הערות? | trhetrhe | אימונים | 6 | 12-10-07 20:58 |