|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: Want to be successful Believe in yourself
חדר כושר: dream
|
![]() ללכת לחדר כושר אני הולך בדרך כלל בשעה 2 2 וחצי בצהריים הוא עדיף בערב 4 וחצי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() בכל שעה שנוח לך. קראתי שבערב הטסט' יותר גבוה מכל הארוחות, אבל אני אישית אוהב ללכת כשאין עומס, בשעות הבוקר ( 11 - 14 )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לא יודע מה אתכם.
אני מתעורר ב- 6:00 אוכל וב-6:30-7:00 אני כבר מתאמן ![]() לפני שיש אנשים, לפני שיש משהו בכלל... שיש רק את הזקן הזה שהולך בהליכון ומסתכל עליי מוזר פלייליסט וכל המכשירים פנויים ובעיקר אין מי שיזיין לך ת'מוח
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ואיך רק חצי שעה לפני אימון, האוכל לא עולה לך? מה אתה אוכל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
100 גרם יש בזה בערך 360 קלוריות 25 גרם חלבון בסביבות ה-72 גרם פחמימה גלוטמין bcaa ומלא ויטמינים אם אין לי גיינר אני אוכל בננה אחת ושותה כוס ענקית של חלב עיזים או חלב פרה. האוכל לא עולה לי בדרך כלל. בלילה אני תמיד אוכל את הגיינר לפני השינה או שאני אוכל טונה ושמן זית.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בגדול לאחרונה התאמנתי בבוקר. בשמונה-תשע כבר התחלתי להתאמן.
חזרתי להתאמן אחר הצהריים לכמה זמן כדי לבדוק. שמתי לב שבלחיצות קל לי יותר. לוקח זמן לגוף לפרק את המזון וגם לשרירים לוקח זמן לספוח נוזלים. אני לא יודע אם עליה בתוכן השריר עושה משהו אבל זה נראה לי שהשריר יכול לפתח יותר כוח. עוד 2 חזרות בערך בלחיצת חזה למשל. לפחות אצלי זה ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ללכת להתאמן היום? | avishav1 | אימונים | 6 | 27-05-09 18:34 |
חולה:\ כדאי ללכת להתאמן? | haas | פיתוח גוף-כללי | 14 | 18-10-08 18:54 |
היי אני חדש פה. כמה פעמים מומלץ ללכת בשבוע למכון כושר?? | yosef101 | גלריות הגולשים | 2 | 06-06-08 15:57 |
באיזה חודש מומלץ להתחיל את החיטוב ? | Suskafan | אימונים | 7 | 21-02-08 14:38 |
כדאי לי ללכת להתאמן? | cheque | אימונים | 9 | 23-07-07 15:25 |