|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני בדרך כלל אוכל קוטג' בארוחת בוקר (שזה 20 גרם חלבון) ונגמר לי הקוטג' .. ואני אוכל במקום זה קופסת טונה.. משנה ? משמעותי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תגיע לערכים הסופיים שלך בסוף כל יום זה מה שחשוב,ארוחת בוקר ארוחת ערב אחריי ולפניי אימון אין לזה כבר משמעות...מה שחשוב זה ערכים סופיים ודיי..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() דווקא ארוחת בוקר היא החשובה ביותר כי הגוף לא קיבל כלום במהלך 8-10 שעות הקרובות וחשוב שתיהיה עשירה בחלבון טוב שמיתעכל מהר (לא קוטג') הייתי ממליץ על סקופ אבקת חלבון כמובן פחמימות לא יזיקו שיבולת שועל לדוגמא
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוי נו באמת,בוא תסביר לי מה משנה אם הוא יכניס את החלבון הזה בארוחת צהריים ולא בארוחת בוקר...בטח הוא יתחיל לפרק שריר נכון?...מיתוס מיתוס מיתוס.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתה סלט לפרק לא לפרק.....ארוחת בוקר זה הארוחה הכי חשובה ביום במיוחד לאדם שמשקיע בתזונה לכן עדיף לאכול אוכל שמיתעכל מהר ולא קוטג'..אם אתה כול כך בטוח במה שאתה אומר וחושב שאני מבלבל תמוח נחכה לעוד תגובות.....
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() למה היא כזאת חשובה לא הבנתי? נגיד וקמתי בבוקר ולא אכלתי עד הצהריים, אבל מהצהריים אכלתי כמו שצריך עד סוף היום מה יקרה לי(ככה כל יום במשך שנה) מה ייקרה לי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() באמת שאין לי זין להסביר לך (רואים שאתה סתם מנסה ליצור ויכוח) אבל קיבלתה פה אחלה פירוט מהחבר'ה מעליי...הדבר הכי בסיסי זה אנרגיה,קום על הבוקר אל תוכאל כלום ולך ללמוד\לעבוד ותיראה בעצמך
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כלום,אין שום הבדל אם תכניס את החלבון של ארוחת הבוקר בצהריים...
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לדעתי זה פשוט לא נוח לאכול את כל החלבון שצריך [ואישית הצריכה גבוהה] בפעם או פעמיים.
אני גם מאמין מעוד כל מיני סיבות שצריך לחלק אבל נעזוב את זה בצד. מבחינת המוח והמערכות התפקודיות האחרות הוא צריך לקבל אספקה של תזונה [סוכרים לצורך העניין] והוא יעשה את זה על חשבון כל דבר אחר בגוף כל עוד לא יהיה מזון זמין אחר.... וזה כבר רפואי מה שאני אומר... אז אם ישנת 6 7 8 9 שעות, סביר להניח שהגוף כבר טחן את מה שיש לו וכדאי להכניס.... פחמימה זה הבייס, חלבון זה בונוס אבל אם אפשר אז למה לא...?? !
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי את זה במשך 3 וחצי שנים, בגלל זה אני שואל.
אני לא מנסה ליצור ויכוח אני מנסה ליצור דיון מבוסס עם מאמרים שמגבים אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינה של ריכוז ואנרגיה אין שום ספק שאתם צודקים,זה היגיון לא חידשתם פה כלום...לא תאכל פחות אנרגיה פחות ריכוז פחות תפקוד יום יומי סדיר...
אבל מבחינת פיתוח גוף או מה שאנשים לא עושים פה אין לזה שום משמעות,ואם אני לא טועה אנחנו בפורום של אתר שעוסק בפיתוח גוף...ואל תגבו את עצמכם בתחילת הויכוח כל אחד ממכם התפאר בקטבוליות של הלילה וכמה חשוב לרוץ להכניס חלבון,לא לזה התכוונתם!
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לגבי מתי לאכול את ארוחת הצ'יט | d2idan | תזונה ותוספים | 12 | 15-05-09 21:17 |
אגוזי מלך ושאלה לגבי ארוחת צהריים | פומה | תזונה ותוספים | 4 | 21-03-09 13:49 |
ייעוץ| לגבי ארוחת בוקר | lil Weed Man | תזונה ותוספים | 3 | 30-01-09 23:30 |
אנא בבקשה אני כבר עובד עצות חייב עזרה לגבי ארוחת בוקר... | meirz15 | תזונה ותוספים | 8 | 18-09-07 15:37 |
ארוחת בוקר כמו ארוחת לפני השינה | TripleX | תזונה ותוספים | 17 | 18-05-07 11:13 |