|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() A - חזה יד אחורית , 2 תרגילים כתפיים
חזה- לחיצה בשכיבה עם מוט 4x10 לחיצה בשכיבה עם דאמבלים 4x10 לחיצה בשיפוע עליון עם דאמבלים 4x10 לחיצה בשפיוע תחתון 4x10 עם דאמבלים פרפר כבל קרוס, יד אחורית - לחיצה צרפתית + close grip barbell ( לא יודע איך בעברית) סופר סט 4x10 פשיטה עם חבל 4x10 שקיעות בסמיכה אחורית על ספסל 4x15 כתפיים - לחיצה בישיבה עם מוט . 4x10 הנפות לצדדים + לפנים סופר סט 4x10 B - יד קדמית גב + 2 תרגילים כתפיים. פשיטת מרפקים על ספסל של המוט w סופר סט משקל מקסימום ומשקל מינימום , משקל מינימום מתחילים 12 חזרות עוברים למקסימום 6 חזרות וחוזרים למינימום שוב 6 . בשתי הידיים. הכוונה למינימום חצי מהמקסימום. 4x10 מוט w בישיבה 4x10 פשיטת מרפקים בישיבה 4x10 פשיטת מרפקים בישיבה ( פטישים) 4x10 גב - פול אובר עם משקולת 4x10 משיכה עליונה במכונה 4x10 משיכה תחתונה במכונה פולי 4x10 ותרגיל גב במזרן 4x10 כתפיים - הרמת שכמות 4x10 הרחקה לאחור במכונה 4x10 C - רגליים . פעם בשבוע ( שריר חזק אצלי בגוף ) ובנוסף 2 תרגילים כתפיים סקוואטים פשיטת ברכיים פשיטת ירכיים קירוב ירכיים תאומים כתפיים - הרחקה אופקית עם כבלים ( כתף אחורית) עוד תרגיל שאני לא סגור עליו עוד אשמח להצעות.. אני בן 16 1.70 שוקל 72.5 מתאמן בערך חודשיים וחצי ( הייתה לי תכנית חודש חימום) ועכשיו לאחר תכנית ab עברתי לזאתי.. אשמח לקבל חוות דעת הצעות הערות לשיפור תודה רבה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() המדריך שבנה לך אותה צריך לקבל מוט אולימפי בראש.
אין לי אפילו מאיפה להתחיל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין כזה דבר תוכנית חימום
והתוכנית שלך היא חרא טהור אני כמעט בטוח שהסקוואט בטכניקה חרא ובמשקל נמוך.. אין דדליפט. בקיצור יש לך נפח בתוכנית של אדם מוזרק והסידור גם לא כל כך הגיוני... ממליץ לך להתחיל מהתחלה עם fbw פשוטה.... (סקוואט,דדליפט,חתירה,לחיצת חזה,לחיצת כתפיים,מתח עם משקל, עבודה קטנה על ידיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() הייתה לי תכנית fbw למשך חודש זה ה״תכנית חימום״
צריך להחליף לתכנית מתקדמת יותר.. אני מתאמן עם התכנית הזו קרוב לחודש ורואה תיצאות גדולות.. אפשר להבין מה לא בסדר בתכנית לקבל הערות בונות..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 20 סטים לחזה
8 סטים כתפיים 12 סטים יד אחורית 20 סטים יד קדמית 16 סטים גב 8 סטים כתפיים רגליים רק פעם בשבוע וגם אז אתה עושה את כל התרגיל האפשריים.. מתכון לאימון יתר ופציעה ה"תוצאות" שאתה רואה זה אפקט של מתחילים שלכולנו היה ככה בחודשיים שלוש הראשונים...גם אם תעשה את התוכנית הכי רעה תראה התקדמות... בקיצור ממליץ לך: A: חזה, כתפיים , יד אחורית לחיצת חזה 3x6-12 ׁ(תבחר אתה...) לחיצת חזה בשיפוע עליון 3x8-12 פרפר עם דאמבלים 3x12 לחיצת כתפיים עם מוט בעמידה 3x6-12 הנפות לצדדים עם משקולות יד 3x12 שראגס 3x8 לחיצה צרפתית 3x12 b:רגליים, גב , יד קדמית סקוואט 3x6 פשיטת ברכיים 3x10 הרמת עקבים 3x12 דדליפט 3x5-6 חתירה עם מוט 3x8 מתח עם משקל 3x10 כפיפת מרפקים 3x12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי.. אפשר להחליף את הלחיצת כתפיים בעמידה עם מוט לישיבה עם דאמבלים..?
מה זה חתירה עם מוט..? ויש רק תרגיל אחד ליד קדמית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעומת שרירים אחרים? אצלך היו 20... זו אחת הבעיות הכי גדולות שהיו אצלך. יש סיבה מיוחדת ללחיצת כתפיים? כי הכי טוב זה בעמידה (והכי בריא...) וזה חתירה: http://www.predatornutrition.com/wp-...ads/back34.jpg תחשוב על זה כההפך של הלחיצת חזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי.. התכנית שנתת לי תראה תוצאות טובות יותר? ואם כן איך? אנו עובדים בפחות תרגילים פחות סטים ( הגיון הפוך)
ותודה רבה על כל העזרה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() במקרה הזה אנחנן עושים את המינימום אם זה 3-9
ושוב אני שואל אם התכנית הזו תראה לי תוצאות טובות יותר? וכמה זמן להיות איתה ומה השלב הבא של האימונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבייספ הוא 30% מהיד לפיכך הטרייספ מצריך יותר עבודה הוא עובד בלחיצת חזה ובפשיטת מרפקים הבייספ מצריך פחות עבודה והוא עובד בחתירה ובכפיפת מרפקים והתוכנית שהבאתי לך היא בהרבה יותר טובה מהתוכנית שהייתה לך כמו שpamidor אמר המדריך צריך לקבל מוט אולימפי בראש. וכן בשילוב עם תזונה נכונה (עתירת קלוריות למסה ) אתה תראה תוצאות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה במקרה מדריך כושר ..? חחח הפגנת ידע נרחב , סומך עלייך אעדכן תוצאות
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית אימונים! | arad muallem | אימונים | 1 | 21-02-09 10:29 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |
תכנית אימונים שלי | EitaN_C | אימונים | 3 | 01-05-07 16:54 |
תכנית אימונים | galgal | אימונים | 7 | 31-12-06 19:03 |
תכנית אימונים | idan108 | אימונים | 20 | 19-12-06 00:44 |