|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי בעיה אני עובד לפי תוכנית ab
עכשיו שמתי לב כל פעם שאני עובד תרגילי רגליים איך שאני מסיים את הסט הראשון מתחילה לי תחושת הקאה שאני מסיים את השלוש תרגילים אין אני גמור אני נלחם בזה בטירוף לבנתיים לא הקאתי אבל זה מעצבן מה אני עושה אני אוכל שעה שעה וחצי לפני אימון ככה שזה לא זה.. התרגילים האלה אני עושה : http://www.youtube.com/watch?feature...v=qJGl3rtLF18#! הראשון שהוא עושה והאחרון איך שאני עושה את שתיהים התחושה של ההקאה באה נערך לאחרונה על ידי IDK123, 12-11-12 בשעה 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אולי יש לך בעיה עם זה שזה בישיבה, תנסה לעשות תרגילים אחרים, סקוואט או לג פרס, תראה אם זה נותן את אותה התחושה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() אוכל לא נכון לפי דעתי זה העיניין..ואם לא זה רק הטכניקה במידה ואתה בריא ותקין
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() איזה קטע, גם לי לג פרס עושה להקיא
![]()
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי ננסה להחליף מקווה שזה לא יקרה שוב תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אולי תקדים את האוכל לשעתיים-שעתיים וחצי לפני האימון
וממש לפני האימון תאכל פרי (בננה מומלץ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ושאני עושה בטן ואני אוכל שעה לפני אימון לא מרגיש כלום אין בעיות רק שאני עושה תרגיל רגליים ורק מה שהראתי בדוגמא בכל מקרה אני ינסה לבדוק לראות איך יסתדר תודה על העזרה שלכם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש לך רפלקס הקאה מלחץ על הרגליים כנראה. יש כאלה שיש להם רפלקסים של הקאה מחלקים כאלה ואחרים.
תנסה לשנות תרגילים, או לחליפין לשתות משהו מתוק תוך כדי אימון, זה יוריד את הבחילה, שתה מים עם 2 כפיות של סוכר ענבים לדוגמא. בהתחלה זה מוזר, אחרי זה מתרגלים וזה אפילו נותן אנרגיה תוך כדי אימון. ובגלל שאתה מכניס נוזלים לגוף תוך כדי הבחילה שלך תרד. זה כמו לשתות הרבה מים אחרי אלכוהול, זה מאזן את כל העסק. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אלו תרגילים בעצימות מאוד גבוהה
בטח ובטח שבסמית' מאשין אתה גם שוכב אולי תנסה לשנות את הסמית' משין לסקוואט ותשתה מים בשלוקים קטנים דווקא (בניגוד למה שזה שמעליי אומר) כדי לא להעמיס על הקיבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() ננסה תודה לכם
|
![]() |
![]() |
![]() |
|