|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם.. אני בן 16 וחצי בערך..שוקל 76 והמטרה שלי היא להתכונן לצבא ברמה הכי גבוהה שאני יכול בלי חדר כושר.. נכון לעכשיו אני עושה ריצות 3 פעמים בשבוע של 3 ק"מ באיזור ה16 דק' +-
אני עושה גם בוקר וערב 3 סטים של: 10 שכיבות שמיכה רוחב+4 שכיבות שמיכה יהלום+40 כפיפות בן+20 סקווט ועוד כל מיני תרגילים לחיזוק שרירי הבטן כמו הצמדת רגליים והרמתם...(אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח) הבעיה היא..שעד עכשיו הייתי מרים משקולות אישייות כאלה של 6 ק"d כל אחת וזה לא פיתח אותי בשיט...ואז עברתי לשיטה הזאת..אבל אני לא מצליח לעלות אפילו מתח אחד(!!!!) עוד משהו..אני ישמח אם מישו מהפורום יוכל לעזור לי ולבנות לי פחות או יותר תוכנית אימונים נורמלית שתכין אותי טוב לצבא בלי עזרה של מדריך\משקולות\חדר כושר ודברים שקשורים לזה... כי אני מרגיש שמה שאני עושה זה דיי חרטה...ושאלה אחרונה..בינתיים אני רץ עם נעלי כדורסל..מתחמם כמו שצריך לפני ולא מרגיש כאבים בכלל בשום שלב בריצה..אני רץ על שבילים כאלה שלא ברור ממה הם ואמרו לי שזה לא בריא כי הנעליים באיזשהו שלב ידפקו לי ת'ברכיים...זה נכון או שאפשר להמשיך בריצות...? תודה רבה לכווולללם וחגגג שממחחחחחחחחחחחח!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מתח ,ריצות ,
תקנה נעליים מקצעויות כי אתה הולך לרוץ הרבהה!! אני חושב שאתה צריך לעשות מתקנים בחדר כושר ,לא תרגילים כמו סקוואט וכאלה ,אתה צריך להתאמן בשילוב עם הרבה ריצות , 3פעמים בשבוע ריצה ,לדעתי תעשה ככה ראשון - ריצת בוקר 5 ק"מ בשעה 6:30 בבוקר! לפני הבית ספר! אתה עושה גם סטים למשל מתח ,שכיבות סמיכה ,כפיפות בטן. בערב עוד ריצה 2ק"מ + סטים שני -חדר כושר ,מתקנים קלים ,אתה לא מתאמן עם מוט אולימפי ,תעשה את המתקן פולי ,זה יהיה מצויין בשבילך! בערב ריצה קלה(ממש קלה!) 2ק"מ. שלישי -גאולה! מנוחה ![]() רביעי - ספרינטים - נניח אתה רץ 5ק"מ תרוץ ,1ק"מ ואז 500מטר ספרינט ,ב1ק"מ אתה רץ לאט כדי שהשרירים שלך ינוחו. חמישי - חדר כושר ,תחלק את זה לa/b נניח יום שני a והיום b,תעבוד רגליים ריצה קלה 2ק"מ. שבת מנוחה. כמובן שאתה יכול לשנות ,אם יש לך דיונות זה עוד יותר טוב ,תחליף בספרינטים או בריצה בבוקר. זה בגדול. תהנה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() מטרות שיהייו לך : 5 קמ פחות מ22 דק'
12 מתח לפחות. כפיפות מרפקים-50-60 בטן70 ספרינטים. לא תצטרך יותר מזה ליחידה צבאית לשייטת וסיירות מהטובות כמובן שעדיף לבוא עם כושר יותר טוב מזה מכיוון ששמה תהיה הכוסית של המפקד והוא יהנה לעשות עלייך סאדו מאזו ![]()
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ביום סיירות הוא יצטרך וגם לגיבושים! אם אתה רוצה שייטת /מטכ"ל תעשה הרבה דיונות ושכיבות שמיכה עם אגרופים ,זה חשוב ,תתאמן עם משקלים עלייך תוך כדי ריצה ,אתה חייב לעשות חדר כושר.. יש לי הרבה חברים שהיו בגיבוש מטכ"ל/שייטת ואני מכיר הרבה אנשים מהשייטת , לגבי מגלן לא ידוע לי כ"כ ,המאמן של הכושר קרבי שלנו היה פעם במגלן ,הוא סוס בריצות אז כנראה שזה מה שמחפשים שם . במתח אתה צריך להגיע ל25 לפחות , בטן 75 בדקה אבל מלאות עם המרפקים שיגעו בריצפה ואז ברגליים. בהצלחה אחי. סאבזירו אני את הצו ראשון שלי עשיתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה..אבל תסביר רק מהזה כפיפת מרפקים 50-60 ואיך אני מגיע למצב שאני עושה מתח!?אפילו 1?! וחוצמזה..לשייטת צריכים 5 ק"מ ב17 דק' +- ודופק עד 130 לאחר הריצה... ובקשר למה שנט'ינג אמר...אני לא רוצה לבקר בכלל בחדר כושר לא להכנס אליו בכככללל..ואני מתחיל ללמוד כל יום ב-7 וחצי מה שאומר שהאוטובוס בשש וחצי...ומסיים ב7 בערב..אז החיים שלי דיי חרא שלא מאפשרים לי לעצות ריצות לפני הביה"ס...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() איזה מצחיק שכל מי שעונה לך לא הלך לצו ראשון אפילו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אתה במקרה קרוב משפחה של חיים15?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() מממ..לא..אנלא קרוב משפחה של חיים..ו..תענו לי בבקשה זה ממש דחוף...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() וואיי..אחי..לא רוצה להגיד לך שאתה לא מבין..אסור לרוץ עם משקלים עליי..אבא שלי אורטופד וכל יום כמעט באים אליו נערים מפגרים שרותים להתאמן ורצים עם משקלים ודופקים להם ת'גוף אחד אחרי השני..וחוצמזה..לא הגיוני 25 מתח..שיא גינס זה 27 לידיעתך...של חייל מגולני..וזה ממש בולשיט שאני חייב לעשות חדר כושר..בנדוד שלי סגן אלוף בשייטת (בן 41) והוא לא התאמן אפילו לקראת הגיוס..אני מכיר מלא אנשים שלא יורקים לדלת של החדר כושר ומגיעים למקומות תותחיים.. קחו דוגמא: כל הדתיים מיו"ש..(אני אחד מהם) רובם יוצאי ומשרתי סיירות מובחרות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז בנאדם שמן אם 30 קילו שומן עליו, ירוץ וידפוק לעצמו את הגוף? תחשוב קצת בהגיון. אולי אם תשים על עצמך 140 קילו ותנסה לרוץ תדפוק לעצמך את הגוף.
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבר שלי רוצה ללכת לסיירת מטכ"ל הוא רץ עם בקבוקי חול על הגב ,מתח רוסי(עליית כוח) 27 של סיירת גולני ,המנהל שלי מפקד בשייטת ,המאמן ספורט שלנו בבית ספר הוא המאמן כושר של קבוצה מפורסמת בארץ (בכדורסל) וגם של נבחרת ישראל והבן שלו בשייטת והוא המליץ לי ללכת לחדר כושר שלנו פעמיים בשבוע.. אחי אתה מעליב אותי שאתה אומר לי שאני לא מבין כי בבית ספר שלנו אנחנו חיים את זה ![]() תעשה מה שאתה רוצה אחי ,אני מבטיח לך כשתגיע לגיבוש ואמרו לך לסחוב ג'ריקן של 20קילו פלוס תגיד להם שאבא שלך אמר לך שאסור.. תהנה.. נ.ב- התכוונתי למתח רגיל .. אתה לא תגיע רחוק בלי חדר כושר ,אתה צריך מסה בכל אופן.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ואם אתה לא יכול לעשות אפילו מתח אחד תתחיל להתאמן ככה לאדע איך קוראים לזה תקרא לזה מתח הפוף מצידי קפוץ ותעלה את עצמך למצב שבו הראש מעלה המוט או מה שאתה מחזיק כמו שצריך להגיע במצב שאתה עושה בו מתח תנסה להחזיק את עצמך כמה שיותר ורד לאט לאט תעשה סטים כאלה ואם הזמן אתה תוכל כבר לעשות מתח רגיל. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() נו,אם דוד שלך סא"ל בשייטת,אבא שלך אורטופד ואתה מכיר מלא אנשים שהיו במקומות "תותחיים" בצבא,תשאל אותם,נראה לי "קצת" יותר הגיוני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() אז בשביל זה אני פה..שתסבירו לי בדיוק מה אני צריך לעשות..ובבקשה מכם..אל תזכירו את המילים חדר כושר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() לא יודע אחי..אבא שדלי לא עבד עליי..עכשיו ראיתי ת'סרטון של השיא גינס..הוא עשה 26 עליות מעל המותניים..זה עליות כוח לא...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד דוגמה, בצבא אתם תרוצו קילומטרים אם הרבה משקל על הגוף (תיק, נשק, וכו').
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב..אני באמת צריך עזרה..מישו פה יכול להגיד לי מה לעשות בבקה ובלי בלי בלי הזכרה של חלדר כושר..אימוניים "טבעיים" בלבד...כל מי שבא אליו היה רץ עם תיקים ואבנים בפנים....d:
נערך לאחרונה על ידי סיירת מגלן!, 06-12-10 בשעה 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ריצות, כפיפות בטן+שכיבות שמיכה, מתח, וכל החרא בסגנון.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים לצבא | אשכנזי | אימונים | 0 | 27-06-09 18:15 |
>וכנית אימונים לצבא.. | r0y | אימונים | 1 | 10-06-08 10:30 |